Madame Hoffa-En roligare mammablogg -

Fega anonyma kommentarer

Jag har sagt det förut, och jag säger det igen.

Har ni några personliga åsikter och påhopp som ni vill ha sagt, våga då stå för det!

Fick en kommentar häromdagen av en som skrev en massa skällsord och personliga angrepp på mig, och sen skriver han så här "Publicera det här om du har några girls-balls"
Då undrar jag vem det är som har några balls? Du vågar ju inte ens stå för vem du är!
Jag hade lätt kunnat publicera din kommentar, om det inte varit för att du namngivit alla inblandade (utom dig själv förstås). Om du nu vet så mycket, varför inte skriva något konkret istället för att bara kalla mig ord som enbart en pundare kan hitta på?

Det hade varit väldigt intressant om du hade vågat skriva med en mailadress eller dylikt, då hade vi kunnat ta en ordentlig diskussion om saken istället. Som du skriver också, att " Pappan har inte gjort annat än att kämpa för Naomi" och att jag är en "falsk jävla lögnare"....det skulle vara MYCKET intressant att se vad du grundar detta på, och vad det är jag har ljugit om.

Helt allvarligt. Jag har många gånger fått frågan varför jag skriver ut så mycket som jag gör, och det är helt enkelt för att jag inte har något att dölja. Allt jag skrivit har jag bevis för.

Men jag utgår ifrån att du är en nära vän till pappan, eftersom det är precis som att föra en diskussion med honom-OMÖJLIGT! Skällsord, hat och påhopp, sen inte våga stå för det när man ifrågasätts.

Sen till den idiotiska anonyma kommentar om att min make skulle vara otrogen...tror du själv att jag går på den? Jag vet MYCKET VÄL vem du är som har skrivit den kommentaren, baserat delvis på din IP-adress, sen finns det bara en person som är villig att sjunka så lågt.

Tycker ni att det är moget att hålla på , så varsågoda och fortsätt. Den dagen ni mognar och vågar stå för era åsikter och föra ett vuxet samtal, så är jag mer än villig att göra så. Jag är säker på att jag har en hel del information som skulle kunna få er att ändra uppfattning.

Och bara så ni vet, alla kommentarer sparas och blir eventuellt en polisanmälan så småningom.


Jag= Även kallad: Dogzilla & valklitta.


Hur ska jag klara mig utan min dotter?

Ja, då var dagen här. Igår hämtade Naomis pappa henne, och idag sätter hon sig på flyget. Runt elva tror jag det går från Arlanda. Sen har hon ca 20 timmars flygresa framför sig. Kan ju tala om att hon den sista tiden har börjat se fram lite grann emot att resa, hon visste ju att det inte fanns någon utväg, så då får man ju göra det bästa av situationen. Klok dotter jag har. ♥

Ska tala om att det krävdes en hel del öl och drinkar för att jag till slut skulle kunna somna igår kväll. Satt uppe till halv tre inatt och pratade, gjorde vad som helst för att skingra tankarna. Vill inte tänka på det.
Som tur är så är de nästkommande dagarna ganska fullbokade. Kom ju på att våran lille Nino fyller ju faktiskt 1 år imorgon!
Vi har helt lyckats förtränga det nu när det har varit så mycket annat. Inte planerat ett kalas, inga presenter, ingenting...så idag blir det ut på stan för att handla presenter till vår lille prins, då får vi lite annat att tänka på i alla fall.

Lite bilder från gårdagen.

Ba swusch liksom!

Jag bara SLÄNGER mig i vattnet idag, alla barn får liksom slänga sig åt sidan....
Sista dagen med Naomi Har spenderats helt ...

img_6079 (MMS)

Sista dagen med Naomi Har spenderats helt och hållet på stranden med massor av sol bad korvgrillning och nästan hela släkten samlade. Bättre avsked kunde det inte bli... Adjö finaste Naomi, vi älskar dig!!


Sista dagen med Naomi Har spenderats helt ...

img_6079 (MMS)

Sista dagen med Naomi Har spenderats helt och hållet på stranden med massor av sol bad korvgrillning och nästan hela släkten samlade. Bättre avsked kunde det inte bli... Adjö finaste Naomi, vi älskar dig!!


Bara en tanke....

Om ni läser det här inlägget nedanför....Tror ni då domstolarna hade dömt likadant om det handlat om en Irakisk pappa? Eller Iransk? Eller något annat muslimskt land?

Nej! Då hade de insett riskerna! Men nu är det USA vi pratar om, och de ska vi ju ALLTID fjäska för!!!

Storebror MY ASS!

Jag kan meddela er om att jag har mailat varenda tidning igår för att få deras uppmärksamhet, men vill ni hjälpa till mer så sprid inlägget nedan vidare. Någon någonstans kanske känner nån som känner nån som kan stoppa det!!!

Det handlar om 1 dag nu, sen åker hon.

Tack alla härliga människor därute!
(Jag ringer snart min jordgubbe!)


I slutändan tillhör inte våra barn oss, utan staten.Detta utdrag ur bibeln som min dotters far skrev till henne samma dag som han åkte, borde räcka som bevis bara det.
Om man sen lägger till följande:

* De första 2 åren av min dotters liv så fanns han inte här, utan hade en annan familj i USA.
* Han har bott i Sverige i 8 år, utan att bemöda sig om att lära sig språket.
* Han har inte haft ett enda ordentligt jobb  i Sverige sen han flyttade hit.
* Han bor i en liten lägenhet, där de delar säng! (Min dotter är 10 år!)
* Han har tidigare hotat att ta med henne till USA och uppfostra henne där om han någonsin får en chans.
* Han har ingenting som binder honom till Sverige, inget jobb, familj etc.
* I USA har han jobb.
* I USA har han nyss skaffat sig ett hus (där dottern ska få ett eget rum!)
* Han har sin familj och sina vänner där
* Han har sagt till henne att hon ska få en egen häst där
* Han har planer inför hösten med henne där (När de enbart ska vara där 5 veckor?)
* Han har frågat henne om hennes känslor inför att bo i USA
* Han har slutat kalla henne vid hennes riktiga efternamn, och använder nu enbart sitt eget efternamn, som hon ALDRIG har hetat (Se
här)
* Han har nyligen ansökt om ett Social Security Number för henne, något hon enbart behöver om det ska vara någon kontakt med myndigheter, ej för en semester på 5 veckor. (Detta säger han att hon haft sen födseln, vilket inte är sant. Enligt ambassaden har ansökan nyligen skickats in)
* Han ansökte om ensam vårdnad, med anledningen att han trodde att JAG skulle försvinna med henne!


Ja, det finns mycket mycket mer, men inget av detta är enligt tingsrätten konkreta bevis på att han tänker behålla henne där. Jag blir helt enkelt TVINGAD att släppa iväg henne på onsdag, och sen bara hopppas på hans godhet att han låter henne komma tillbaka.

Jag är grymt sugen på att dra ihop en demonstration utanför Tingsrätten imorgon, och visa för dem att det inte får gå till så här. Ska man verkligen kunna bli TVINGAD att släppa iväg sitt barn när det finns så mycket som talar för ett bortförande? Till och med polisen häpnade när jag berättade om riskerna, och kunde inte förstå hur de ta ett sånt beslut.

Någon som är sugen på att ställa upp? Hör av er i så fall, får jag ihop tillräckligt många så gör jag ett sista försök att stoppa detta innan hon försvinner på onsdag.

Tänk er själva in i min situation, hur hade ni känt er?VintipsDet här vinet rekommenderar jag ALLA att ha med sig på fest.

Inte för att det är gott. Det vet jag inget om, eftersom jag inte dricker rödvin. (Alla som var med på min mosters 40-årsfest när jag var 14 år knows what I'm talking aout)

Nej, utan därför att det gör hela stämningen så mycket bättre!

Ni ser ju själva, det heter GOSA:

Ja.
Då måste man ju göra det, eller hur?

Varje gång jag tittar på förpackningen, som syrran har druckir ur de senaste gångerna jag träffat henne, så blir jag gos-sugen och kramar om första bästa person som är i min närhet.

Står det gosa- Ja, då gosar jag!


Det ÄR ett UFO!

Mystiska föremål som har filmats av flera Londonbor nyligen, har väckt stor uppmärksamhet. Svårt att på videon urskilja vad det kan vara, men jag tror ju definitivt inte att det är som experten säger, bara en ljusreflex i kameran.....I så fall vore det väldigt konstigt eftersom alla på gatan SER DET!

Vad tror ni? Har ni hört något mer om det??

Vinnare till väggtexten

Nu har jag äntligen dragit en vinnare till min tävling av väggtexten.

Skulle ha gjort det tidigare, men oplanerade sjukhusvistelser kom tyvärr i vägen.....hoppas ni har förståelse och överseende med den lilla förseningen.

Vinnaren den här gången, som jag drog via Slumpgeneratorn, blev:

MIMMI!

Stort grattis till dig!!
Jag kommer att kontakta dig via mail under morgondagen.


Glöm inte att hålla utkik efter nästa tävling som kommer upp inom kort!


Konsten att hålla sig sysselsatt på sjukhus
Min man har en ny partner!  Hans nya följe...

img_0584 (MMS)

Min man har en ny partner!  Hans nya följeslagare, som han håller i handen, följer honom vart han än går. Ger honom allt han behöver... Det är inte längre jag, utan den där långa smala blondinen ni ser vid hans sida. Jag vet inte, ska man bli svartsjuk? Han har börjat banta för hennes skull, ni ser ju själva hur han klär upp sig för henne! Nä, det här gillar jag inte!! Får försöka få med mig gubben hem idag....


KärleksbrevTill min älskade make:

Saknar dig masssor!!!
Sitter här med Sara och Michael som inte alls e lika roliga som du e! Hade du varit här hade jag kunnat få en massa kli på ryggen, men nu blir det bara vin och choklad. :(
Hoppas att du inte har för ont, och att dina rumskamrater på sjukhuset inte är några snygga brudar....

KOM HEM! KOM HEM! KOM HEM!!!!!!!!!

Längtar efter dig, ÄLSKAR DIG!


En olycka kommer sällan ensam.  Man kan ju...

img_1751 (MMS)

En olycka kommer sällan ensam.  Man kan ju tycka att livet var jobbigt nog just nu, men ödet tyckte annorlunda för oss. Min älskade make har legat med magont hela helgen, och efter att ha varit på vårdcentralen idag så blev det konstaterat att det var blindtarmen. Så nu sitter vi i bilen på väg till sjukhuset för operation. Min stackars älskade make! Får säga att set inte kunde ha kommit vid en sämre tidpunkt.. Jag orkar just för tillfället inte vara ensam nånting, men som  TUR e har jag min familj som då ställer upp igen. Syster med familj kommer upp och håller mig sällskap ikväll så jag inte behöver vara ensam. Nu får vi bara hoppas att världens underbaraste make kryar på sig fort och att allt går bra.


Vad är ord, om de inte betyder nåt när du säger dem?

 
 
 
Den här låten går nästan nonstop hemma hos mig nu. Så otroligt fin, och väldigt tänkvärd.
Se videon till låten, så får man ännu mer rysningar när man förstår innebörden.
 
Just nu när allt är som jobbigast, så är den här låten en liten tröst. Får mig att inse vad många jag har som faktiskt ställer upp för mig, alla fina vänner och inte minst min underbara familj.
 
ÄLSKAR ER! ♥
 

Vad har jag tagit kort på??Det ser väl vem som helst?
Det är ju solklart vad bilden är på....Nej Nej, inte Jonas.....det ser ni väl själva.

Det är ju......
SIMBA!
BesökFick besök av Helena och Sharona på morgonen idag :)
Helt underbart att få gosa med finaste vovven igen, och barnen har härjat med henne i trädgården hela förmiddagen.
Om ett par veckor ska vi få passa henne i flera dagar, när hennes matte ska jobba. Då hoppas vi på fint väder så man kan ligga vid stranden hela dagarna. Ni vet väl om att Dobermanns inte ska kunna simma? Det har inte riktigt Sharona förstått, utan har lärt sig det ändå :)
Nedan ser ni ett gammalt klipp på Naomi och Sharona nere vid sjön.
Jo. Det gör ont!Om ni mot förmodan någon gång har tänkt tanken....:

"-Hm, undrar hur det skulle kännas att få en draperistång i huvudet?"

....så kan jag nu utifrån egen erfarehet tala om för er det som ni säkert redan har kunnat lista ut.

DET GÖR ONT!

Jojo, det är sant. Och nu gjorde det ju inte saken bättre att jag redan hade en dundrande huvudvärk innan jag stötte samman med stången...men jag kan nog säga att det skulle varit en ganska olustigt upplevelse även utan den förestående värken.

Och för er som ännu inte känner er helt övertygade, så har jag öppet hus för min nya bula på huvudet hela dagen imorgon. Så varsågoda: FEEL THE PAIN!

                                                        


Natural Born Shopper

Bup-till slutGod morgon...eller nåt.
Ännu en sömnlös natt, med grubblerier och oro. Blev väckt igen av att dottern kom in mitt i natten med mardrömmar och var rädd o orolig, så hon ville ligga på armen och sova. 10 minuter senare vaknade liigrabben och skulle också sova i sängen, så det börjar bli riktigt trångt i våran dubbelsäng om nätterna. Har varit många såna nätter det sista nu....

Idag har vi i alla fall varit på ett möte på BUP. YEEY! Tog mig bara 4 år att få till ett möte, men det var tack vare skolsyster som ordnade en remiss dit till slut. Självklart har "pappan" ringt dit och visat sitt intresse, och sagt att det går SÅÅÅÅ bra för honom att hon kommer dit....detta var självklart efter att mötet var bokat, och då vill han ju bara visa sig medgörlig. Konstigt att vi inte har varit där tidigare under dessa 4 åren då, om han är så villig att låta henne få hjälp? (Läs mer här)

Idag blir det en heldag med mina barn, hitta på något roligt, skingra tankarna från allt tråkigt som hela sommaren hitills har kretsat runt. Om en vecka ska min dotter till USA. Då ser jag henne inte på 5 veckor. Minst.


Häng med på en karuselltur
En metafor

Tänk dig att du står på toppen av ett högt berg, och ska hoppa bungyjump ner för berget.
Du står och tittar på de som hoppar före dig, och ser att linan går av en efter en, och de ramlar ner mot en säker död.

Du står och väntar, du vet att du måste hoppa, men du är livrädd!
Så rädd att du har ont i magen, darrar i hela kroppen, har svårt för att andas, och huvudet snurrar.

Dina vänner och din familj står runt omkring dig och säger att "det kommer att gå bra, vi håller tummarna för dig!"
Snart är det din tur! Det enda du kan göra är att vänta, och hoppas. Hoppas på att linan som du bytt ut flera gånger håller den här gången.
Håller den, så får du ett av ditt livs bästa upplevelser.
Håller den inte, så störtar du.

Det enda du kan göra är att vänta. Du vet att du måste hoppa. Snart är det din tur.
Vinnare i tävling från It's 4 Kids.se

Nu har jag dragit en vinnare av min tävling (via slumpgenerator.se)
Den lyckliga vinnaren av ett valfritt plagg från www.its4kids.se är LILI

STORT GRATTIS TILL DIG!
Jag kommer att kontakta dig via mail under dagen.

Glöm inte hålla koll efter nya tävlingar som kommer att komma upp inom kort med kanonfina priser.


Jag fick så jag teg!

När vi var ute hos min mor och far i helgen, så satt vi alla samlade i vardagsrummet på kvällen och pratade.
Plötsligt skulle Naomi gå upp på övervåningen och hämta något, så hon bad mig följa med eftersom hon inte vågade (läs ville) gå själv. Eftersom jag satt upptagen med att mata Nino, så sa jag:

-"Säg till Jonas, han kan följa med dig upp"

Jonas tittade på mig lite surt, och sa:
-"Inte om du använder den tonen, du kan ju be mig snällt?"

-"Jamen, tyckte jag, jag matar ju Nino, då kan väll du hjälpa Naomi....
(och ville inte erkänna att jag kanske boooorde ha bett snällt....;) )
-"Nej, sa han, då går jag inte med, inte förräns du ber snällt." Båda två lika stöniga, vägrade någon ge med sig. (Konsten att agera vuxen) 

Då reser sig Naomi upp, går fram till Jonas, och säger:
-"Jonas, kan du vara så snäll och följa med mig upp så jag inte behöver gå ensam?"
-"Ja, självklart, när du ber så snällt",
sa han då, och sneglade på mig med ett hånflin på läpparna.

Då går Naomi förbi mig, rak i ryggen, med näsan i vädret, slänger lite med håret, och säger:

-"SÅ, mamma, så gör man för att få killarna dit man vill!"Naomi och jag i en karusell på tivolit i lördags.


Nyfött föl

idag började dagen med att jag tog en promenad med barnen i solen. Vi gick bort till stallet och tittade på det här underbara lilla fölet som föddes för bara någon dag sedan.
Nu ska vi strax bege oss in till stan för att handla och uträtta lite ärenden, hoppas på en bra dag. :)


"Ta katten i svansen och köra"

Nino som precis lärt sig gå jagar katten hemma hos farmor och farfar med kattleksaken i högsta hugg...och ropar : ATT! ATT!
Don't go calling me a liar, cause Iv'e got pictures to prove it!

Nyss hemkommen från Åmål, har varit ner och hälsat på familjen under helgen.
Kommer ni ihåg inlägget jag skrev för ett tag sedan, om hur det ALLTID regnar över just vårat område?
Här nedan ser ni bildbevis...hela vägen hem var det strålande sol, och vi planerade för en grillkväll....men så fort vi körde in i våran kommun, så fick vi se det här....Molnen ligger TJOCKA över vårat område, och som vanligt:

ÖSREGN!
Rasta På väg ner till Åmål och har stannat...

img_3748 (MMS)

Rasta På väg ner till Åmål och har stannat till en sväng på Burger King vid Rasta. Träffade precis på några gamla bekanta som jag inte sett på länge.:) nu bär det av igen, kanske hinner en sväng till tivolit i Åmål också. Hej svejs så länge!


Indian-Bagge

Finns det en mer störtskön människa än Anders Bagge?
Jag var inne och kikade på Laila Bagges blogg häromdagen, och då berättade hon att hon hade varit på en fest med cowboytema.,,gissa vad/vem hon fick se där?
Ja, titta själva!
Hur kan man inte älska denna mannen?! :D
Klockan sex? Nej, sexklockan!

Nino har hittat en ny favoritleksak.
En sak som jag och Jonas fick i bröllopspresent.

Jag låter bilderna tala för sig själva.Tur att den kommer till användning i alla fall! :D


Vem vinner?

Häromdagen tävlade jag och Naomi i vem som kunde dricka upp ett glas med vatten utan att använda händerna.
Vem tror ni vann????

På tal om tävlingar, ni har väll inte missat min tävling med ett FANTASTISKT pris som avslutas den 20 juni, alltså om 3 dagar?
Kika här för att komma direkt till tävlingen.

Vi har en bomb i huset!Ja.
En stinkbomb!
Någonstans ifrån det här hörnet av vårat kök, så luktar det apa. Vet inte vad det är? Det började för ett par dagar sen, och vi kan inte hitta källan. Har städat ur skåp, lådor, tvättat av bänkar, ja storstädat köket, ändå hittar vi inte boven.

Kan ni se vad det är som stinker så???


Nino 1 år idag....nej, tyvärr inte.Här är jag för exakt ett år sedan idag. Den 17 juni 2010, Beräknad förlossningsdag för lille Nino.
Inte en enda känning, inte en förvärk eller nåt. Tur för mig att jag inte visste då att han skulle ligga i magen och sussa 2 hela veckor till innan han behagade titta ut, efter mycket tvång!

En vecka efter att denna bilden togs, på midsommarafton förra året, så började värkarna. Sen kom de med 7-8 minuters mellanrum i en hel vecka! Varje dag var vi inne på förlossningen och mätte värkar och tog prover, men han låg så gott där inne så :)

Den 1 juli kom han till slut ut, och då var han så väl värd den långa väntan...världens goaste lilla grabb! ♥


Nyfriserad

Måste säga att det är första gången någonsin, som jag har varit hos frissan och håret känns LÄNGRE än det var innan! :)
Förut var det ju kort, nu har jag ju en page...vet inte hur hon gjorde, men lyckades det gjorde hon.

Så här blev det i alla fall...Ja, jag vet att det översta kortet är suddigt, men det är frisyren ni ska se, inte mig.


Just i detta nu......... Sitter med blekni...

img_3259 (MMS)

Just i detta nu......... Sitter med blekning i håret o en kaffekopp i handen. Blir till att spara ut håret igen, det växer för fort för att kunna ha det kort.:)


Midsommarplaner

                           
 
                                 Idag har lillgrabben fått sitt allra första pass-visst e han en snygging?

Nu ska det planeras resor, vad härligt det ska bli! Kanske en sista minuten nån gång till hösten, när det börjar bli kallt och ruggigt här hemma i Sverige.
Än så länge får vi väll nöja oss med en kortsemester inom landets gränser, funderar på att hyra en stuga nånstans under Midsommar kanske? Har ju som vanligt inte planerat in nånting, även om man började fundera på det redan i januari...

Hittade till en sida, http://www.hotellkatalog.nu/, som hade en hel del bra tips på semesterboende...både hotell och stugor. Kanske får bli något sånt till Midsommar? Jag vet inte....alltid lika svårt det där...

VAD SKA NI HITTA PÅ PÅ MIDSOMMAR??

"Åsas Deli"

Konversation vid middagsbordet:

Naomi: "Mamma, du vet den där kycklingen med soppa som du hittat på som jag älskar???"

Jag: "Ja, vad är det med den?"

Naomi: "Kan inte du döpa den till Åsa special, och sen öppnar du en restaurang och säljer den där. Och så säljer du dina hemlagade köttbullar och all din mat du gör där.... Då skulle du bli miljonär"

FAN VAD JAG ÄLSKAR HENNE!
En sommardag

En solig dag som idag så finns det inte så mycket bättre än att t a med sig barnen till Mariebergsskogen för lite lek i parken och titta på djuren.
Passade även på att träffa upp bror med familj där.Nino, Naomi och kusin OliviaNyfödd killing...
Kusinerna håller handen....

Har även haft massa främmat dag och grillat så det har varit fullt håll igång hela dagen. Nu öser regnet ner så det får bli mys på soffan och en softarkväll....

Vad har ni hittat på idag???


I'm, too sexy for my bike....Den här kvinnan i New York blev stoppad av polisen när hon var ute och cyklade. Varför?

Hon var för sexigt klädd och var därför en trafikfara!
HAHAHAHAHA, I know the feeling! Eller hur?

Jag blir också stoppad av polisen när jag är ute och går för att jag är en trafikfara pga av min sexighet....eller?
Nej så var det kanske inte..... men I WISH! :Spelmaraton

En grå och regning dag som idag får man spendera inomhus, och då fick det bli ett ordentligt spelmaraton med Naomi. Oboy, mackor och kakor, samt massa spel, så var dagen lyckad sen :)


Kändisdjungeln


Fia med Knuff

PlockepinnSömnlös men kärleksfull natt

Lille Nino börjar bli sjuk, så han har hostat och nysit hela natten, somnade inte förrän klockan var runt 2-2.30 inatt.
Som om inte det var nog, så kom Naomi in mitt i natten och var ledsen. Hon hade drömt en mardröm, och väckte mig och sa:
"Mamma, lova mig att du aldrig dör"

Det är ju lite svårt att lova en sån sak liksom.......

Det slutade med att jag hade en sjuk bebis på min högra sida som skulle ligga tätt intill mamma, en rädd liten flicka på min vänstra sida, som höll om mig hårt så jag inte skulle försvinna, och en snarkande make nånstans där i sängen också...

Nåja, inte mycket sömn, men älskad kände jag mig! ♥


Väggdekorationer

Älskar väggdekorationer!

Det gör så mycket med en liten téxt eller bild på väggen, istället för en tavla, eller som komplement. Än så länge har vi dessa här hemma, men jag är alltid på jakt efter nya som passar bra in i vårt bo....

Ni har väll inte missat att ni kan vinna en likadan som den längst ner, klicka här för att komma direkt till tävlingen.


Älskar


Vinn den här texten, klicka HÄR


"Vad tar ni för valpen där i fönstret?" (Hund söker nytt hem)

Teddyhunden Luuuudde,
ja så hette han
en gång var han bara min,
och vi älskade varann

Teddyhunden Luuuudde,
hans nos den var av en knapp,
ja han var min bästa vän,
när jag fortfarande hade napp.
Min fina vovve, som jag tjatade mig till i en affär i Paris, och jag var så lycklig när jag till slut fick ta med mig honom hem.
Han har hängt med i många år, och även Naomi har fått lekt med honom. Nu är han inne på sin slutspurt, men när Naomi hade lagt honom bland saker hon inte ville ha kvar.....så har jag ändå inte mage att slänga honom.

Min fina Ludde. ♥

Hör av er om ni har ett bra hem till Ludde, han är snäll, säger inte så mycket, huvudet hänger löst ,men han är en vän för livet!


Tid är pengar


Läste om denna nya uppfinning på Fokis blogg.
Måste bara köpa en sån till min man!!! Då skulle han garanterat sluta snooza 5 gånger varje morgon :)


En väckarklocka som förstör pengar om man inte stiger upp så fort den ringer...den mest genialiska idee'n någonsin? ;)


Det blev en dag på stranden

Lite film från idag.

1. Naomi och hennes kompis äter glass och Nino försöker attackera dem så han ska få smaka.
2. Rymningsförsök av Nino som försöker ta sig ner till stranden och bada.


Beach 2011Termosen är laddad med kaffe, smörgåsarna är gjorda, bikinin är på, solen skiner och hela familjen är klara...

Nu drar vi till STRANDEN!


Dikt från en dotter till sin mor
Känner att inga ord behövs för att beskriva det som står ovan....

För fler dikter, se här och här


Håvmästaren

Tänk vad fort de snappar upp och lär sig :)
Allt mamma och pappa gör ska man härma...se vad duktig lillrabben är på att städa poolen...

"Så här har jag sett att dom gör...kan dom så kan väll jag!"
Bildbevis på spöken i våran trädgård??Nej, men man skulle kunna tro't.....

Det är bara Jonas som tvättar vårat partytält så att det ska vara snyggt och fräscht inför nästa uthyrning.
Kan tala om att de var väldigt nöjda med att de hade hyrt tältet inför studentfesten, då det regnade och åskade hela kvällen.

Vill ni hyra partytältet? Kika här för mer info.


Som natt och dag

I mitt förra inlägg skrev jag ju om 2011 som året av pengar. Vilket det kanske är...men i så fall var 2010 året av kärlek. I alla fall för min del.
Om jag jämför mitt förra år med detta som har varit än så länge i år, så kan ju vem som helst bli deprimerad.
Förra året var helt klart det BÄSTA året i mitt liv! Kunde inte ha haft ett bättre år, allt var helt perfekt, och jag mådde toppen. Man undrade verkligen hur det kunde vara så bra, allt bara flöt på.
Som jag skrev om på nyårsafton 2010/2011, så fasade jag inför detta året för jag visste att det aldrig skulle kunna toppa det förra. Jag vet av erfarenhet att har jag det för bra, så får jag betala för det....och det har jag fått med råge i år!

Hela detta året har varit en enda lång kamp, full med bråk, oro, och jobbiga möten.
Önskar bara det kunde få vara lugnt och skönt, det är det enda jag begär...

(Mitt liv i bilder förra året)


Fick precis ett märkligt mail

Lite komiskt är det....

I år är det år 2011.
Testa nu en grej...

Ta de sista 2 siffrorna i året du är född,
och plussa med det antal år som du blir i år...resultatet kommer att bli 111.

För alla i hela världen!!


2011-ett år av pengar!
Kanske kan vara värt att satsa lite på spel? ;)

Stolt mamma!

Idag är jag mycket stolt!
Inte nog med att min fina Naomi har gått ur lågstadiet, min lille grabb har även promenerat runt här i huset på stapplande ben hela dagen, och börjar bli riktigt säker på benen nu.


Förbjuda rökning?


Det här med rökning....
Ett känsligt ämne för många. Jag har själv varit storrökare,, när jag var yngre. Jag slutade röka samma dag som jag fick veta att jag väntade Naomi, sen efter hon var född så rökte jag någon enstaka gång på nån fest, men tyckte inte det var gott längre. Idag har jag inte rökt en cigarett på säkert 7 år.

Jag är så glad att det inte längre tillåts rökning på restauranger och offentliga platser, men i helgen när vi var nere i Lysekil på en uteservering, så satt det några vid bordet brevid oss och storrökte. Så dåligt! Vi satt med våra små barn och ville äta en middag i solen, men blev då förgiftade med denna äckliga rök som blåstes rakt på vårat bord, så vi fick till slut byta plats.

Ska man verkligen behöva tolerera sånt i dagens samhälle???

Nu kommer jag att få en lång hatlista bland kommentarerna antar jag, men i mitt tycke så borde rökning förbjudas helt.
I alla fall utomhus, sen vad folk gör i sina egna hem det bryr jag mig inte om, men varför ska andra människor plågas av denna äckliga rök överallt, coh fimpar som ligger slängda var och varannan meter på gatorna?

Vad tycker ni om detta???

Vill även passa på att ge en stor eloge till min svärmor och svärfar som slutade röka för två veckor sedan!!!
KEEP UP THE GOOD WORK!


Jag bara undrar...

Jag undrar om den här mamman trodde att hennes man någonsin skulle kunna göra något sånt här mot sitt barn?
Jag undrar om hon hade räknat med att han skulle göra något sådant när hon först träffade honom och blev kär?
Jag undar om hon någonsin hade trott att hon skulle missa hela sin dotters barndom?
Jag undrar om folk hade trott henne om hon hade förklarat sin oro för att dett a skulle hända, innan det hände?
Jag undrar om mamma tvingades att skriva på ett pass mot sin vilja?
Jag undrar om pappan hade lyckats ta med sig dottern utan ett pass?

JAG BARA UNDRAR?


Läs på Aftonbladet härSkriv på min namninsamling här


Liten blir storIdag är det skolavslutning för världens finaste Naomi. ♥
Hon går ut lågstadiet idag...tänk vad fort det går!


Shoppingsugen

Monroe Ex Dress SEK 399, Object - NELLY.COM Utopian Dress SEK 2395, Odd Molly - NELLY.COM  
Monroe Dress SEK 2995, Mango - NELLY.COM Rebecca Dress SEK 799, Modström - NELLY.COM 

Satt och kikade runt inne på  NELLY.COM förut, och man blir ju inte så lite shoppingsugen!
Grymt mycket snygga kläder, så många härliga sommarklänningar, gillar allra mest den blommiga längst ner till höger, och den läckra kappan från Odd Molly var ju inte heller fel.
Den aprikosa klänningen skulle ju vara så fin till en studentbal.

Kika in på   NELLY.COM och förnya er garderob också.


Jag förstår inte????Jag förstår inte varför det är lika stökigt trots att jag har städat hela dagen???Jag förstår inte varför maten inte blir varm, den har ju stått i mikron hur länge som helst?????
Jag förstår inte varför tvätten aldrig torkar, den har ju hängt ute i flera dagar????
Jag vill flytta till Ankeborg

Tänk vad skönt det vore om alla såg ut på utsidan som de såg ut på insidan....

Alla elaka, själviska, otrogna, lögnare eller brottslingar fick ett fruktansvärt yttre
medans de snälla, generösa, fina människorna i världen fick ett vackert yttre.....

Utsidan skulle spegla insidan......

Precis som i Kalle Anka.

 
Det finns väll ingen som skulle tro att den här personen var snäll?


Dagens fråga

Nybadad, mätt efter tacofrossa, nu blir det familjemys på soffan med Tre Kronor.

En fråga.

Hur länge tycker ni det är ok för en förälder att bada/duscha med sitt barn?
Nino badar vi ju fortfarande med, både jag och Jonas, men vart ska man dra den gränsen och säga att "Nu får du klara det själv?" (Nu snackar vi nakna i duschen/badet hemma)
Skiljer det sig mellan mamma och pappa, son eller dotter?

Vad tycker ni?
Ensam, bara jag själv

Ensam bar jag dig inuti mig
Ensam, bara jag själv, räknade jag dagarna tills jag skulle få se dig
Jag längtade tills den dagen jag skulle få hålla dig den första gången


 
Ensam pratade jag med dig i magen
Ensam, bara jag själv, spenderade jag timmar med att göra din vagga
Jag förberedde mitt hem för ett liv med dig. Ensam.


 Ensam  låg jag vaken din första natt i livet
Ensam, bara jag själv, höll jag mig vaken för att se till att du andades
Jag kunde inte titta mig mätt på dig, den finaste jag någonsin sett. 
Ensam sjöng jag för dig på kvällen när du skulle somna
Ensam, bara jag själv, bar jag dig nätterna långa när du hade ont i magen
Jag låg vid din sida och höll om dig varje natt. Ensam. 
Ensam såg jag dig första gången du log
Ensam, bara jag själv, fick jag höra ditt första skratt
Jag delade din stolthet när du tog dina första steg. Ensam. 
Ensam hörde jag dig säga ditt första ord
Ensam, bara jag själv, visste jag vad det betydde när du sa lella
Jag hörde dina ord bli till meningar. Ensam. 
Ensam skolade jag in dig på ditt första dagis
Ensam, bara jag själv, kämpade jag för att få det att gå ihop.
Jag hade eget företag och var ensamstående, men det gick. 
Ensamma och tillsammans klarade vi av allt
Alla svårigheter som kom i våran väg har tagit oss igenom
Tillsammans


 
Nu försöker han ta dig ifrån mig
Han, mannen med den osynliga masken
Mannen som bara finns ibland 
Ibland när det passar
Inte då, men nu
Mannen med den osynliga masken


 
Han kommer inte att lyckas
För jag är inte längre ensam
Tillsammans, inte längre ensam
Tärnklänning på TraderaJag har nu dragit igång några nya auktioner på Tradera, där jag bland annat auktionerar ut den här vackra tärnklänningen som Naomi hade på sig på vårat bröllop.

Just nu är budet uppe i 210:- och auktionen avslutas om 2 dagar.
Kika på auktionen HÄR
För att se fler saker jag säljer inom bröllop, se här


God morgon på er!


Härlig dag med solsken idag också, och jag har fullt med energi. Si härligt att vakna och faktiskt känna sig utsövd, kan det kanske bero på att lillskiten faktiskt sov HELA natten i sin egen säng i natt, så jag slapp vakna med en fot i ansiktet varannan minut??? :)
Såg en död varg på vägen häromdagen när vi åkte mellan Åmål och Säffle.


Dans

Måste visa er Nino när han fick lyssna på Blommige Bengt och Rut-Kerstin i Mariebergsskogen idag. Han dansade och diggade för fullt, och sen efteråt när de sjöng "Hej då"-visan, så gick han runt och vinkade till alla :)
Du gamla, du fria, du fjällhöga nord....

Nationaldagen har för våran del spenderats i Mariebergsskogen med familj och vänner. Satte oss vid lekparken och fikade och barnen lekte. Jättemysigt verkligen, men bara en tanke som for genom mitt huvud:

Om det är Sveriges Nationaldag, varför spelades det då bara utländsk musik?? Inte en enda gång hörde jag Sveriges Nationalsång, men däremot en massa bengaliska trummor???

Nino gick runt och tittade på alla djur, och jag ska nu lära er en sak som ni kanske inte vet om...alla djur: häst, ko, get, kanin, gris, ankor, ja ALLA djur, går under ett och samma ord, nämligen: "ATT"!!!!
Nino har nämligen lärt sig ropa efter katten här hemma, och tror därför att alla djur heter just ATT! :0

-"Titta Nino, en get"
-"Att!"

-"Titta Nino, en gris"
-"Att!"

Ja, ni fattar :D


Bilder från helgens kustresaBörjade resan med att stanna på en rastplats och äta frukost.Närrmare Lysekil stanna vi till vid Fjälla där jag brukade vara som barn och tog en promenad. Höll på att trampa på en orm också!

Utsikten vid FjällaMitt fina LysekilVid Pinnevik och badadeFinaste Naomi ♥

På Sjökanten
Naomi vid HarrysJonas ville så gärna stanna till och titta på hällristningar, så då fick han göra det....På vägen in till SmögenBArnen fick leka

Vidare till Grebbestad, där vi åt och shoppade


Jävlar vad snygg han e!!

Aj löööööv him!!!!!

Tävling-väggtext

Nu drar jag igång en tävling där ni kan vinna den här tuffa texten att sätta på köksväggen.
(Klicka här för att se hur det ser ut uppmonterat)

INFO
Material: Självhäftande vinyl
- Proffsig montering med igenomskinlig överföringsfolie som håller bokstäverna fixerade.
- Monteringsanvisning medföljer.
- Orden kan sättas upp på alla släta ytor och även med lätt struktur typ väv.
- De sitter fast ordentligt, Lätta att ta bort, Lämnar inga märken.
- Rekommenderar inte användning på papperstapet, eftersom tapeten kan gå sönder om man vill ta bort dem.

Det du behöver göra för att vara med och tävla är:

1. Skriv ett inlägg på eran blogg (med bild) om att ni är med och tävlar, och länka hit till detta inlägget
2. Kommentera detta inlägg och skriv att ni är med och tävlar + länken till inlägget ni skrivit
3. Har du ingen blogg kan du länka hit från din Facebooksida, kommentera sen och skriv att du har länkat.
4. Öka dina chanser ännu mer genom att lägga till mig på Bloglovin, Gilla sen detta inlägg på bloglovin.

Tävlingen avslutas den 25 juni.

Klicka HÄR för att se andra tävlingar jag har igång just nu


Hemma igen

Hej!
Finns det några läsare kvar där ute som har orkat vänta på mig??
Jag har inte glömt bort er, men har varit bortrest hela helgen och (som vanligt) krånglar Blogg.se så det har inte fungerat att göra inlägg via mobilen. Jag har försökt flera gånger så bli inte förvånade om det plötsligt dyker upp en massa inlägg :) 

Har gjort hela kustremsan på några dagar, och haft en helt underbar helg med sol o värme, kommer lägga upp bilder senare. Och även en tävling kommer att komma upp under dagen så håll utkik.

Nu får vi snart besök av min syster med familjen så vi ska grilla och dricka öl.


Vi gick upp till min gamla skola Gullmarsskolan och kikade när vi var i Lysekil, när jag såg dessa utanför och Naomi frågade vad de var kunde jag inte låta bli att svara:

-"På min tid fick lärarna låsa in eleverna där och slå dem om de inte skötte sig på lektionerna, det är därför det står AGA på dörren"

Jag tror inte att hon trodde på mig :D


Är i Lysekil. Har solat, badat, druckit öl...

img_0540 (MMS)

Är i Lysekil. Har solat, badat, druckit öl o tagit det lugnt. Försökte mig på att göra inlägg igår men blogg Se krånglade ( som vanligt) nu ska vi ut o shoppa o njuta av det underbara sommargäster! :)


På väg mot Lysekil Har nyligen suttit på d...

img_7302 (MMS)

På väg mot Lysekil Har nyligen suttit på den här vackra rastplatsen och ätit frukost. Nu sitter. Hela familjen i bilen på väg mot Lysekil för en minisemester... härligt! :)


På väg mot Lysekil Sorry för den dåliga up...

img_2010 (MMS)

På väg mot Lysekil Sorry för den dåliga uppdateringen igår... Vi fick ett ryck och åkte ner till Åmål på kvällen, sen övernattade vi hos mor o far. Nu är vi på väg ner till Lysekil och har stannat på den här vackra rastplatsen för en frukost :) underbart!


Det har sin förklaring....

 bloglovin

VäggtextVi är ju mitt uppe i att göra om inredningen hemma, och här ser ni lite av det nya från köket. Inte färdigt än, men de vita hyllorna och texten ovanför är nytt.

Om du gillar väggtexten så håll ögonen öppna, för snart kommer jag dra igång en täving där du har chansen att vinna en likadan.


Inställda planer

Visst är det roligt när man vet att man ska vara ledig dagen efter, så man stannar uppe extra länge för man tänker att "Imorgon kan jag sova så länge jag vill" och så vaknar lillskiten Tidigare än vanligt!!

Halv sju satt han upp i sängen med ett stort leende på läpparna och ville ha morgongröt.
Så nu sitter jag här som ett lik med bara ett par timmars sömn bakom mig, och grabben har redan somnat om igen mätt och belåten.Den planerade brännbollsfesten imorgon blir förresten inställd....ingen som vill/kan ställa upp och komma. Som vanligt när man försöker ordna en kul grej....tycker ju att folk kunde svara på inbjudan i alla fall! (lite grinig :( )

Någon av mina trevliga läsare som vill komma istället och vara med? Hör av er i så fall :)Ni vet väll om att ni kan lägga till mig på Bloglovin så får ni mail så fort jag skrivit ettt nytt inlägg. Ni vill ju inte riskera att missa något intressant ;)


Konsten att ta kort i exakt rätt ögonblick,,,,,"Aj aj aj jag måste bajsa!"


"Jag tryyyyyckeeeer!!!""Ahhhaaaaaa!!! Det var skönt"


Snart kanske ni ser mig på reklampelarna :)

Nu har jag lugnat ner mig någorlunda efter morgonens alla motgångar.

Har ju faktiskt en del roligt på gång nu också, så allt är inte bara skit....som tur är!

Bland annat så har vi planerat in en brännbollsfest under helgen, så förhoppningsvis blir det många som ställer upp och kommer hit och är med...sol, brännboll, grillning, öl och härliga människor....kan ju inte bli annat än roligt :)

Sen en annan grej som är lite kul. Jag skickade in en ansökan som reklammodell för ett tag sedan, och igår fick jag veta att jag kom med! Så nu är det bara att vänta på att uppdragen ska börja ramla in . Haha, det var ju faktiskt mest en kul grej, men så kom jag med! Kan ju bli lite extra slantar i kassan om inte annat, vi får väll se....;)


Vart är världen på väg?

Var inne på en blogg och fick syn på den här kommentaren:Herregud!!
Vad är det för folk?
Bara för att Kissie är en "kändis" och kanske inte beter sig exemplariskt i sin blogg, betyder det då att hon inte är en människa som förtjänar respekt särskilt i ett sånt tillstånd som detta handlade om??

Att försöka få uppmärksamhet genom att ha filmat en kändis som ramlar ihop och får ett anfall...Helt sjukt, jag mår illa!

Är det bara jag som reagerar starkt på det här?


Orättvist behandlad

När dagen börjar med att man gör sönder favoritglaset. då vet man att det inte blir en bra dag.

Klockan är inte 10 än, men ändå har jag redan hunnit skälla ut en person på telefon, slängt på luren i örat, ringt runt till flera personer för hjälp, och grinat! Grinat så mycket så jag har ont i både huvud o mage nu.

Jag skrev ju häromdagen (se här) om den här atikeln som VF skulle skriva om oss, men att de först behövde få bekräftat från min advokat att det jag säger är sant, så jag pratade med henne igår och hon skulle ringa upp journalisten.
Idag ringer hon och säger att hon inte tänker göra det! Hon vill inte uttala sig till media!

Va fan! Det är ju MITT fall, JAG ber henne att tala om vad som har hänt...ändå vägrar hon! Jag ber henne inte att yttra sig om hennes personliga åsikter, bara att tala om vad som faktiskt hände...men nej då, varför skulle hon ställa upp? Hon har ju inte gjort något för mig under hela den här tiden, och ändå får man inte byta advokat under pågående tvist när man har rättsskydd.

Jag blir så arg så det kokar!!!

Det är ju uppenbart att Tingsrätten gjorde fel när de tvingade mig att skriva på för ett pass, alla myndigheter som VF hade talat med sa att det inte får gå till så. Ändå har det gjort det. Sen vägrar de att erkänna det och säger bara att de inte får yttra sig om enskilda fall...den enda som KAN yttra sig är min advokat, och hon vägrar!

Detta betyder alltså att Tingsrätten får bete sig hur som helst, och kan sen komma undan med det genom att de inte får yttra sig om fallet! Vad gör man då?? Ska man finna sig i att man blivit felbehandlad och hoppas att det går bra ändå? Hur ska man nånsin kunna lita på myndigheterna efter det här?

Fan vad arg jag är!!!

SKRIV PÅ HÄR!RSS 2.0