Madame Hoffa-En roligare mammablogg -

canon eos 500d


  

Jag vill ha.

Nån som känner sig manad att sponsra mig med denna kamera, så är ni välkomna att höra av er.


Mina privata bilder från Oscarsgalan

Inatt var det en av filmvärldens största händelser-Oscarsgalan!

För ungefär 10 år sedan så var jag själv mitt i händelsernas centrum när galan var.
Jag var med min dåvarande pojkvän och hälsade på hans släkt som bodde i Orange County utanför Hollywood, och vi åkte in till Hollywood den dagen galan var för att se "what all the fuss whas about"

Vi stannade till en sväng utanför The Beverly Hills Hotell, när vi såg att kändisar började anlända dit till förfesten.
Det var världens säkerhetspådrag som ni säkert kan förstå, men helt plötsligt fick vi se en väg upp till hotellet där det bara stod en vakt, och han var upptagen just då. Så jag och min tjejkompis  bestämmer oss för, att vi måste ju försöka ta oss fram till hotellentre'n.

Och Visst! Tro på fanken att vi tog oss fram!!!

Mitt utanför den stora entren till Beverly Hills Hotell, under självaste Oscarsgalan, så står lilla jag bland alla papparazzis och tar bilder på kändisarna som kliver ur sina flotta bilar! :)

Vi hann väll stå där i ca 5 minuter innan vi blev upptäckta av vakterna som slängde ut oss, men jag hann ju ta lite bilder i alla fall :)

Här är den enda kändisen jag kände igen som jag fick på bild. Under pilen ser ni stjärnan från CSI-
 Marg Helgenberger
.
Framåt kvällningen åkte vi bort till stället där självaste Oscarsutdelningen skulle vara, men det här är det bästa kortet jag kunde få från Röda Mattan....Tog förstås även en tur på Rodeo Drive...
Köpte dock inget,,,,hade ingen köplust *HRM HOST HARKEL*
Här är jag på "Stjärnjakt" vid kändisarnas hus.
O.J Simpsons hus
Paul Newmans hus.


Så ni ser. Även lilla jag har varit på Oscarsgalan :)


Pappa låter...BRUUUMMM!!!När man matar Nino så måste man låta som en racerbil för att han ska vilja gapa....
Nu har han insett att han också kan låta som en racerbil, vilket inte alltid är så roligt när han har mat i munnen :D

Här ser ni hur det såg ut vid matbordet idag, när han skulle härma pappa....

Världens mest korkade kommentar?


Fick en kommentar idag. Gjorde mig först förbannad, men nu är det mest komiskt. :)

Ett spam, men ett otroligt korkat sådant.
Hon skrev att hon ville att jag skulle kika på hennes blogg, och om jag gillade den skulle jag lägga till henne på Bloglovin....men hon tänkte INTE lägga till mig. OK. Det är väll fine, men varför skulle jag välja att gå till hennes blogg när hon är så tydlig med att hon inte gillar min blogg. Vilket hon i och för sig inte kan veta eftersom hon inte ens hade läst nånting. Hade hon gjort det hade hon sett att det KLART OCH TYDLIGT står att jag INTE VILL HA SPAM!

Jag gick då in på hennes blogg, bara för att klargöra i en kommentar hur idiotiskt det var att skriva så som hon hade gjort. Jag brukar inte göra det, men i detta fallet tyckte jag stackaren behövde lite hjälp på traven.

Det döjde inte länge innan jag fick svar. Hon hade "missat" att jag inte ville ha spam. Jag gick då tillbaka till hennes sida igen, och ser att min kommentar var borttagen. Jag ifrågasatte då varför hon inte vågade ha kvar min kommentar, tål hon inte kritik? I så fall ska man ju passa sig för att bli för stor inom bloggeriet kan man ju tycka.....Vid detta laget hade det ju börjat bli lite mer av en kul grej....eftersom hon inte har så hon måste godkänna sina kommentarer innan de publiceras, så skulle jag ju kunna hålla på hela dagen...hahahaha! :D

Max 2 minuter senare var även den kommentaren borta, och jag fick ett svar:

"Jag vill inte ha såna där kommentarer, okej?
Och jag menade : om du gillar min blogg, alltså tycker den är bra och så. Då kan du jättegärna lägga till mig på bloglovin. Men jag lägger inte till andra läsare. Bara om jag tycker att dom verkar bra"

Okej? HAHAHA Tack för den!! ::D

Jag tror jag avstår från att läsa din blogg lilla vän...men tack för erbjudandet :)


Det var länge sen jag grät så mycket sist


Lovade er ju en recension på filmen jag såg igår."Dear Zachary, a letter to a son about his father"

Vad jag inte visste när jag började se den, var att det var en dokumentär.

En kille vars bästa kompis blivit mördad, och han börjar då jaga runt på alla som någonsin känt denne mannen för att spara så mycket minnen och bilder han bara kan åt hans son Zachary...som föds efter hans död.


SPOILERALERT!!!

Kvinnan som mördat Andrew, är den kvinna som sedan föder barnet. Andrews föräldrar tvingas sedan att komma överens med sin sons mördare, för att ha någon rätt att få träffa sitt barnbarn.

Denna film börjar lite hoppigt, och kan vara lite rörig i början, men är helt klart sevärd. Så fruktansvärt hemskt det som händer! Jag grät floder, satt här i soffan och hulkade verkligen...fick gå in och hämta min son som låg o sov för att krama om honom...så rörande var denna filmen.

Sen gjorde det väll sitt till att lille Zachary påminde en hel del om Nino också. :)

Inte för att jag har mycket tro på rättssystemet, men efter att man sett denna så tappar man nog all tro.
Brottslingar ska alltid ha rättigheter, emn offren då???
Sjukt!!
 
Har du mördat någon, så har du avsagt dig alla rättigheter, så är det bara!

Se den!


Måste man ta någons liv för att veta att det är fel att mörda?


Har du någonsin knarkat?

Att missbruka droger, dvs starka droger, så som cannabis, heroin osv, kan drastiskt förändra ditt utseende. På så kort tid som bara några veckor faktiskt.

Aftonbladet har lagt ut några riktigt avskräckande bilder som bevisar just detta idag. Starka bilder.Bilderna ingår i ett projekt som heter "From drugs to mugs", och är meningen att de ska avskräcka ungdommar från att börja använda droger.

Jag har ALDRIG testat droger!

Aldrig någonsin. Inget starkare än alkohol och cigaretter. Det är jag väldigt stolt över.

Inte för att jag inte har haft chansen. Jo då. När jag var i tonåren höll nästa alla på med det. Varje gång vi var på fest så var det alltid någon som erbjöd droger. Jag tror att jag kanske blev ilurad något en gång. 
Jag minns att vi var på en fest och jag drack folköl. Hade ett sexpack, och hade väll druckit 2-3 stycken. Satt just denna gången brevid en som var känd i stan för att sälja droger, och vi satt och diskuterade just detta minns jag. Att jag var så emot det. Han tyckte det var strongt av mig att ta avstånd. När jag några minuter senare gick på toa och kom tillbaka och drack min öl, så blev jag helt konstig. Yr i huvudet, illamående, och svimmade till slut.

Nu i efterhand kan man ju tycka att det var dumt att lämna en öppnad öl hos honom...men till saken hör ju att jag såg honom som min vän. Och sen kan jag ju inte säga med säkerhet att han hade lagt något i ölen än idag....men jag tror det...men säkert vet jag ju inte.

En gång diskuterade jag droger med en före detta missbrukare, som sa till mig, att eftersom jag aldrig provat kunde jag inte uttala mig om det. IDIOT! Ska man vara tvungen att prova något som man vet är fel, för att kunna uttala sig om det efteråt??
Så jag måste mörda också för att veta att det är fel eller??

Jag kan bara säga som så här. Min dotter har kommit upp i den åldern nu så hon börjar förstå vad droger är för något. De pratas väll om det i skolan tänker jag. För några dagar sen frågade hon mig om jag någonsin hade provat knark.

Då var det jävligt skönt att kunna vara helt ärlig när jag sa NEJ!


Säkert den enda som använder mig av denna rubriken idag...nu blir det fredagsmys!

På fredag ska man ha mys.

Det är en oskriven lag. I alla fall i vårat hus :)
Lyxa till det lite extra, med god mat och levande ljus.
Vi brukar ha som standard att de veckor Naomi är hemma så har vi plockmat, för det älskar hon...men de veckor hon är hos sin pappa, som idag, så blir det fläskfile med potatisgratäng.
En smarrig sallad till det, enkelt gjord med purjolök, gurka och fetaost.
Lite levande ljus för att förhöja mysstämningen....
I vanliga fall brukar det bli ett glas vin till, men förkylningen sa ifrån idag så det fick bli saft istället.
Ser ut som en kärring i glasögonen, jag vet, men är man sjuk så är inte linser roligt....Nu blir det filmtajt med den här filmen, som jag har blivit rekommenderad från en säker källa att den ska vara bra.
En sann historia, det brukar räcka för min del :)
Såg att många av skådespelarna spelar sig själva i filmen, det kan ju vara intressant...återkommer med recension :)


Hoppas alla mina goa läsare får en riktigt mysig fredagkväll ni också!!

Kramar


Allt beror ju på hur man ser på saken....


När vi träffade syrrans barn förra helgen, så var de 2 små tvillingarna vädigt ivriga att visa oss att de hade tappat sina första tänder.

Anton hade väll tappat 4 stycken, och Alva hade tappat 2, och hade 2 stycken som var väldigt lösa.
Då sa Jonas till Alva, att snart har du lika lite tänder som Nino har.

Då svarade Alva:

-Ja, men Nino har ju tappat alla sina tänder utom 2!Ja, så kan man ju också se det kanske?? :D

En riktigt kul sida där ni kan läsa om roliga saker som sagt, är Tjuvlyssnat.se....
kolla in den, jag lovar er ett gott skratt. :)

2 1/2 män läggs ner
Nu har Charlie Sheen varit i farten igen, och förolämpat sin egen producent så illa att de har bestämt sig för att lägga ner hela serien.

SMART!

Det går utfört fort för Charlie. Sexhärvor, knarkaffärer, rehab, och nu detta. Tragiskt får man väll säga.

Jag gillar 2 1/2 män, ser på serien varje kväll i sängen innan jag ska sova, så visst är det tråkigt att den ska läggas ner. Samtidigt är det lite sjukt att se på en serie som blivit nästan en livsparodi på huvudrollsinnehavaren själv.

De gör narr av Charlie för att han super o ligger runt, men faktum är att hans liv i verkligheten ser mycket värre ut. Håller ju nästan på att ta livet av honom till och med, var ju till och med tal om att han skulle bli omyndigförklarad ett tag?

Tragiskt tycker jag.


Du ska inte tro det blir sommar, ifall inte nån sätter fart...
Känner ni som mig och vill att våren ska komma och snön ska försvinna?

UPP TILL KAMP!!!


Kakmonstret

Jag bara måste få dela med mig av det här videoklippet.
Det är så roligt att se vårat lilla kakmonster, när han för första gången får smaka på en ballerina kaka. :)

Hela ansiktet fullt med choklad, och hans läte när han ser att jag tar fram en ny...hahahaha!
Man ser det i blicken på honom, han ser nästan helt besatt ut....för härligt! :D
Storebror ser dig


Ojojojoj!!

Hahaha, ibland ska man verkligen passa sig för vad man skriver och lägger ut för bilder på Facebook och bloggen. :D
Som kvinnan i den här artikeln. (Se här)

Hon la ut bilder på sig själv från sitt bröllop, så alla hennes vänner skulle få se...precis som en annan oxå har gjort. Skillnaden är, att hon stod som bidragstagare på socialkontoret som ensamstående mamma, vilket resulterade i fängelse och höga böter!

Man kanske ska se till att ha rent mjöl i påsen innan man fläker ut innehållet så att säga ;)

Kanske man ska tänka sig för både en och två gånger om vad man skriver och lägger ut för bilder...man vet ju aldrig vem som har ögona på en. Lite scary det där, eller vad säger ni?

Tänker ni på sånt när ni skriver er status på Facebook?
Eller lägger ut bilder på bloggen?Ninos första möte med hästar.


Idag trotsade vi allt vad förkylningar och kyla är, och gick ut på en promenad i solen.
Tog den ca 10 minuters promenaden bort till ridhuset och hälsade på hästarna i hagen.
Här är Nino fullt påpälsad i sin vagn på vägen dit.
Såna här fina hästar har de massor av där i hagarna. Vet att de stora kallas Shirehästar, och är den största rasen i världen. Vet ej om detta är en sån också, eller en blandras eftersom den är lite mindre? Är inte så duktig på raserna...
Men fina e de! Och väldigt sällskapliga!Kolla in hovarna!:D
I hagen brevid stod det en högdräktig viting :)
Jag, Nino o pällen i bakgrunden som försöker tugga på Ninos jacka
 :)Nedan ser ni ett videoklipp när Nino hälsar på hästarna.
Kolla in vad sur den första hästen blir när häst nummer 2 kommer fram och vill hälsa :)
Försöker bita och skrämma bort den. :)

Sharona

Gick igenom gamla filmklipp på den förra datorn igår, och hittade då detta härliga sommarklipp.
Lilla Alva blåser såpbubblor ute i trädgården, och en helvild Sharona försöker fånga dem. :)

Gör ju inte att man längtar MINDRE till sommaren direkt.
Kikar ni under mina videos i högerspalten (förstasidan) kan ni även se ett gammalt klipp på Sharona, där hon är nyduschad. Helvild! HAHAHAHAHA :DFörsta gången Naomi höll Nino

Om en vecka idag är det första mars redan. Då blir våran lille grabb 8 månader. Det går så fort!

Och om drygt 2 månader blir Naomi 10 år....FATTA!! 10 ÅR!!! Helt sjukt...

Tycker inte det var alls länge sen som Naomi var så liten som Nino är.

Nedan ser ni ett klipp från i somras, när Nino var alldeles nyfödd, och Naomi fick hålla honom för första gången. ♥

Man blir allt sugen på en liten till.....:)
Trafikdårar finns det gott om

Visste ni om att ni kan få upp till 2000:- i böter och bli av med körkortet om ni kör för nära bilen framför?

Helt rätt tycker jag.

Hatar bilförare som ska ligga i arslet på en när man kör bil...men om ni tittar på klippet så får ni se vad mer ni kan åka dit ordentligt för, som man kanske inte trodde...

För tanakrna till en fråga jag ställde på bloggen för ett tag sen, Att blinka eller inte blinka?, kika gärna på den här., och säg vad ni tycker.

Eller när jag själv åkte dit rejält på en fortkörningskamera...:)

Finns en anledning till att min bil alltid har varit en "SVärfri" zon.
Detta talade jag om för Naomi redan när hon var liten...när man kör bil, då får man svära...enda stället det är ok på.  :)
En härlig helg

Hela helgen har vi spenderat nere i Åmål. Bara tagit det lugnt, ätit god mat och umgåtts med familjen. Spelat spel i massor har vi gjort. "Kampen mellan män ock kvinnor" & Idolspelet kom fram också.
På lördagen åkte vi hem till svärmor o svärfar, där vi blev bjudna på tacos och fika. :)
Tyvärr blev svärmor sjuk och fick åka till vårdcentralen, det var mindre trevligt förstås. :(
Mina fina älsklingar, precis lika klädda :D
Nino fick träffa sina farbröder också, här sitter han och charmar farbror Pierre :)
Även farfar var klädd i grönt idag!
Vi passade även på att åka och hälsa på Sharona, och skriva på ägarbytet.
Finaste flickan! ♥
Hon verkar ha det riktigt bra där hon är nu, så skönt att se. Nu ville hon inte ens följa med oss när vi gick, och det kändes riktigt bra faktiskt. Jobbigt när hon vill det...
Tack H för att du tar så bra hand om henne!

 

Efter en dag full med bus var lille Nino helt färdig, och sover mot pappas axel...
Naomi och Nino har umgåtts med sina kusiner hela helgen.
Tyvärr hände det något väldigt sorgligt under helgen oxå...Min systers älskade Ploppen fick åka in till djursjukhuset i Karlstad, då han blivit akut dålig under kvällen. De konstaterade där att han led av njursvikt, och eftersom han var 15 år så var det ingen ide att operera. Igår tog de beslutet att avliva honom. ♥
Fila i frid Ploppis!
På söndagen tog vi en tur ner till strandhuset för att se hur långt de kommit. Nu börjar köket sakta men säkert ta form.
Utsikten är nästan lika vacker vintertid som sommartid där nere. Om man kikar nere på stranden ser man fortfarande blomsterbågen från vårat bröllop. :)

Det här, kära vänner, är mitt Mecka på jorden!


Har nyst 40 000 miljarder gånger idag...


Är dödsförkyld...Naomi sjuk, Nino sjuk. Kul kul! :( Icke.

Men något som ÄR kul, är denna felsägningnen av SDs Margareta Sandstedt.:)
HAHAHAHA Lyssna.....

Såna här stunder får man aldrig nog utav :)


Så mysigt att se den äkta kärleken syskonen emellan. ♥

Nino tycker att allt storasyrran gör är SÅ roligt...skrattar åt allt. :)
En dag ur mitt liv, i bilder
Efter att ha stigit upp klockan 7.00 så satt jag och min dotter här vid 7:15 och åt en frukost bestående utav flingor och yoghurt. Sen var det dags att göra henne iordning för att köra in till skolan i Karlstad.


 

Ganska på minuten 8:20 så lämnade jag av henne utanför skolgården, för att sen åka vidare till teatern där älsklingen jobbade. Han hade ju glömt lunchlådan hemma, så jag fick åka och lämna den hos honom. :)

När jag hade kört de ca 20 minutrarna hem igen, och precis hunnit dra igång en brasa, så vaknade lille Herr Hoffman runt 9-tiden.. Då var det dags för honom att få i sig lite frukost. ♥
Ännu en dryg timme senare, vid 10:30 ungefär, då jag hade slängt igång en tvättmaskin, städat undan, bäddat osv, och Nino hade somnat om, så fick jag Äntligen sätta mig ner med en kopp kaffe och kolla internet. Det är nog den bästa stunden på dagen...när man får sätta sig i lugn och ro med en varm kopp kaffe framför brasan och läsa Aftonbladet, innan dagen drar igång på allvar. :)
Efter en stund, vid 11-snåret, var det dags att börja jobba. Fram med alla barnkläderna, sortera, rensa efter storlek, plåta, lägga in i datorn, och ordna hemsidan.
Och där finns det ju att göra om man säger så, så vid 12 höll jag fortfarande på med detta... Ända fram tills..
...13-tiden, då lillen bestämde sig för att det var dags att vakna :)
Då var det dags för lunch, idag fick det bli köttgryta med potatis (barnmatsversionen) till Nino, och själv slängde jag i mig ett par smörgåsar.
Efter maten och byte av blöja, lite lek med min son, så var det dags att göra sig iordning för att åka in till stan igen.
Smink på, fixa till håret, och sen OFF WE GO! Då var klockan runt 14:30
Efter att vi hade hämtat Naomi hos en kompis, så åkte vi ut till Bergvik. Jag skulle lämna tillbaka lite kläder som jag hade köpt, och Naomi skulle kolla på kläder till discot ikväll. Här är klockan runt 15:15

 

et provades kläder i över en timme, innan hon bestämde sig för ett par svarta shorts och en topp till det.
Vid fyratiden mötte vi upp älklingen som precis slutat jobba, och gick sen till Ica för att storhandla.
Vid halv sex hade vi hanldat fördigt, packade in oss i bilen, och åkte hemåt igen.
Då var det genast dags att börja med maten.Gjorde det lätt för oss och värmde på en grillad kyckling, med lite pommes Frittes och grönsaker till det. Smarrigt! Fick i oss maten vid halv sjutiden. (Det var här jag lyckades med bravaden att ge mig själv en blåtira...nog om det)
Viv halv åtta fick vi sen besök av ett jättetrevligt par som ska hyra partytältet till sitt bröllop, och de ville kika på de andra grejerna också. Kul att se dem, de befinner sig nästan exakt där vi var för ett år sedan. De väntar barn, ska gifta sig, och håller på att bygga hus. :)
 Vid kvart över åtta var det sen läggdags för barnen. Nåja, en somnade i a f, dvs den stora :)

e redan hunnit bli kvart över nio när vi väl fick hoppa in i duschen:)
När klockan närmade sig tio på kvällen fick vi till slut sätta oss framför tv:n en stund med en kvällsmacka o lite mys.
Nino klarvaken fortfarande, förstås ;)
Kröp ner i sängen vid kvart över elva, efter att ha kikat på ett avsnitt av Insider.
Runt tolvtiden somnade mina älsklingar, och jag kikade färdigt på Spin City innan även jag släckte för kvällen. ♥Hur har er dag varit???


Grenade

Den absolut bästa låt som spelas just nu är den nya med Bruno Mars...Grenade....GRYMT BRA!

Hans förra hit tillägnade jag Naomi, så detta får väll bli Ninos då ;)
Strandbröllopet

Äntligen!

Nu kan man äntligen ladda upp klipp på youtube som är längre än 15 minuter långa, så till slut kan jag nu dela med mig av hela klippet från vårat sommarbröllop. Tidigare har jag bara lagt in små klipp, men här kan ni nu se hela skivan i sin helhet.

Vigseln på stranden, dopet, middagen och festen.

Ett minne för livet, och helt klart en av de bästa och finaste dagar i mitt liv. ♥(Är du intresserad av att hyra partytältet eller kanske kläderna? Se här för mer info)


Busring.se


Vill du utsätta någon i din närhet för ett riktigt Practical Joke, så ska du göra som vi gjorde, OCH blev utsatta för själva, under helgen. :)

Gå in på Busring.se, och välj vilket slags bus du vill använda, sen är det bara att styra den inspelade rösten med din telefon. Enklare och framför allt roligare kan det inte bli!

Gud vad vi skrattade kan jag säga er! :D Vi satt här i söndags och körde bus på hur många som helst, och skrattade så vi grina! Ja, vi uppförde oss som barn, men det måste man få göra ibland.

Den beställda taxin är ju den roligaste och mest trovärdiga. Den gjorde vi mest. Vi lät ringa upp Jonas före detta arbetskamrat, som blev så arg så han försökte få Kungen att betala hans taxi...hahahaha!

Eller "tanten" som ringde fel till min svärmor, och bad henne sluta vara så otrevlig...hahaha, men svärmor var snabb hon, hon slängde på luren i örat på henne, och vågade sen knappt svara när vi ringde upp för o tala om att det var vi som busat. :)

Här nedan får ni höra hur det lät när Jonas blev utsatt för Busringningen av sin förra chef.Lyssna gärna på den för han blev riktigt arg och grymt lurad!

Men förslagsvis, följ även länken här för att lyssna på när vi lurade min svåger också: Den busringningen är så SJUKT bra! Jag skrattar så jag grinar varje gång jag hör den...Först och främst för att han blir så himla arg, vilket är roligt i sig...men även för att det var den första busringingen vi gjorde, så jag tryckte ju fel hela tiden...Och Denny fattade ingenting! HAhHAHAHA, 

Jag skulle nog inte heller ha gjort det, för man är ju inte beredd på att bli lurad, man tror ju på det man hör, men nu i efterhand är det så roligt att höra på.....SJUKT ROLIGT!!!!Present från min dotter

Jag glömde ju visa igår vad jag fick utav min dotter. ♥

Min fina lilla Naomi gav mig detta Alla Hjärtans Dag brev som hon hade gjort i skolan.

♥ KÄRLEK! ♥


"Det kändes som en massage..."


Den här mannens föräldrar måste vara mäkta stolta över sin son idag.
Eller vad tror ni? :D

Och vad trodde han egentligen att avfettning betydde? Fettsugning eller? :)
      Alla hjärtans i vårt hus
Idag när min kära make kom hem från jobbet hade han köpt 10 röda rosor, en chokladask med hjärtan, och gelehjärtan till mig. ♥
Själv hade jag förberett en god middag.
Ryggbiff med klyftpotatis och pepparsås. :P

 


En klick vitlökssmör på toppen så blev det en riktig kalasmiddag. :)

Och som efterrätt blev det blåbärspaj.

Inte alls fel, trots att jag latade till mig och köpte allt färdigt...orkade inte ställa mig och laga iordning o baka själv idag,,,,då finns det bättre saker att tillbringa tiden till på Alla hjärtans dag ;)

Natti natti på er!Det här är kärlek


Idag är det som alla vet Alla hjärtans dag.

Då firar man kärleken ♥

För mig är det här kärlek....


För mer kärlek, se även här och självklart vårat bröllop

Kärlek till er allihop!


Gårdagen i bilderEfter en shoppingtur på stan som resulterade i precis det jag var ute efter,
skinnbrallor, 2 toppar och lite nya örhängen, så åkte vi hem och laddade upp med öl.
Hade nästa hela tjocka släkten här förutom syster o hennes familj.

Såg på fotboll, lagade porterstek o umgick i några timmar medans vi gjorde oss i ordning för fest.Så här blev resultatet innan vi drog oss vidare ut till hammarö på 35-årskalas.
När vi kom fram började vi med att ge Peter hans present...den köpte vi mest för den slående likheten dem emellan...
Eller vad tycker ni? :D

Nedan sser ni en film av apan...riktigt kul grej som finns att köpa på Teknikmagasinet.

Deras fina katt Diesel, som ville vara med och leka hela kvällen, särskilt med apan. :)
I festartagen med ett X antal vinglas i mig....
Födelsedagsbarnet himself, och min grymt snygga make! ♥
Här ser ni några utav folken som var där...längst fram Ols och min bror Björn.
Darling igen...♥
Peter och älsklingen...lite senare o lite fullare.....
Det spilldes whiskey lite här o där, men då var Ols snabbt framme o torkade. ..
Med Jonas Liverpoolarmband här, vilket var mindre uppskattat... :/
Värdinnan Karin, a'la min personliga hårfrisörska...:)

Framåt elvasnåret orkade inte födelsedagsbarnet längre...
då hade han hållit igång sen tvåtiden, och bestämde snabbt att det var dags att sova...:)
När han hade somnat så tog vi en taxi in till Herrhagen, och hamnade hemma
hos Stefan, där han hade fint besök av Niklas...och sen var det även Ronny
som sitter till vänster på bilden, som jag nog råkade göra bort mig inför....
*Skäms* Trodde han var Niklas pappa...OOOPPPSS!!!  hahahaha,
ja ja, sånt man säger på fyllan räknas inte, eller???Efter att ha suttit där en liten stund klämde vi alla in oss i ännu en taxi och åkte ner till krogen.
Hamnade inne på Pitchers där vi hann ta en öl innan de stängde.

Sen kom min snälla far in till stan och hämtade oss runt tretiden...och vi som skulle ta det lugnt och vara hemma vid tolvtiden hade jag sagt....hahaha, ja, så blev det inte...denna gången heller!! Jag lär mig visst aldrig...

Nåja, trevligt var det, men absolut inte värt att må som man gör idag för. Börjar bli för gammal för sånt här. :(

Tar 10 000 gånger hellre en mysig hemmakväll med familjen och får snosa på min lilla bebis hela natten, än att gå ut o göra krogen faktiskt. Men det är ju trevligt nån gång ibland...:)

Nu kommer det bästa med baksmällan, soffhäng med chips, dricka och en bra film. :D

Ha en fortsatt bra kväll allesammans!!


Så här mår jag idag...

Våren är nästan här....


Jag kan se rådjuren strosa omkring ute i trädgården.Ja, det är inte långt kvar nu!


Ants in my pants


Komiskt.... idag har jag fått flera kommentarer om just detta på min förra blogg...och inte förstått varför?
Förräns nu. :)

Jag har ju skrivit om det en del förut, eftersom jag har STORA problem med det. Och som det verkar så är det många med mig.
Konstigt att det inte är mer uppmärksammat.

Hoppas att det blir det nu, för att ha det som jag med sömnlösa nätter och pirriga ben dagar som nätter är fruktansvärt!

Har nu i alla fall fått en del tips på den andra bloggen, så gå gärna dit o kika om ni vill.
Och kanske kan jag få fler här nu ;)

Ni som har tips, DELA MED ER!!! SNÄLLA!!! :D


Min goaste lilla kille <3
"Ursäkta, men skulle jag kunna få råna dig?"


Den här videon från en bensinmack i usa är helt sjuk.

En äldre man kommer in, köper en kopp kaffe, och är trevlig mot expediten. Helt plötsligt tar han fram en pistol och säger lugnt,
 "Skulle du kunna lägga ner pengrna i en påse"
"Jag rånar dig"

Expediten, som förstås blir chockad, får fram till svar:
"-Är du säker?"

"Ja, tyvärr, säger då rånaren"

Hmmm....helt cool, ingen skydd för ansiktet..utan bara sådär. Ungefär som om det var något han kom på i stundens hetta...Kanske skulle råna dem när jag ändå är här....

Undrar nästan om denna mannen tittat för mycket på rånarscenen från Thelma & Louise...ni kommer ihåg den väll?

Dett roliga i detta klippet är, när expediten säger:
"Vad säger du om jag ger dig 40 dollar och så är det lugnt sen?"

HAHAHAHA, han försöker verkligen kompromissa med rånaren! :D

Ja, se själva,,,,, 
Ny Stil= Ny Garderob


Imorgon ska vi på FEEEEEESSSSSTTT!!!

Det ska bli riktigt roligt faktiskt, det var ju ett tag sen nu. Var ju ut en sväng i december, men då blev jag så full så det var inte ett dugg roligt...OOOppppsss! :)

Imorgon ska vi  i alla fall hem till några kompisar på Hammarö, Peter & Karin. Peter fyller 35 idag, så det ska firas ordentligt. Mor o far kommer hit o ska sitta barnvakt.

Detta innebär ju nu då att jag måste ut o shoppa nya kläder till min nya frisyr...eller hur?
Måste ju ha kläder som passar till min nya look. :)

Funderar på något sånt här.
Bara svarta byxor o en simpel topp, sen lite roliga smycken och snygga skor till förstås.

             
         

                    Vad tror ni om det?
       

Måste bara visa er ett par skor som jag ALDRIG kommer att sätta på mig!

 

Skulle ni???


Världens bästa kommentar


Postat av: naomi elander

du är skit snygg mamma bara så du vet men det är du ju alltid<333

2011-02-10 @ 19:02:31


Har jag världens goaste dotter eller vad??? :D
Och hon som var så emot att jag skulle klippa mig...hihihhihi.
Hon var inne och röstade nej flera gånger.
På tal om röstningen, ibland kommer det upp fel röstning i inlägget nedan...Den rätta ska ju vara "Blev jag fin när jag klippte mig?" Ser ni inte den utan den gamla så är det bara att uppdatera sidan så bör den rätta komma upp...om ni vill rösta förstås ;)

Ha en fin kväll allesammans!Ris eller ros...vad tycker ni om min nya frisyr?

Var ärliga nu...I can take it :)

  
 

Omröstningen Blev jag fin i min nya frisyr? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa en egen folkomröstning!
Mina svärföräldrar är alpackor

Ja, se själva.:)
Spola fram i klippet tills det är ganska exakt 3 minuter kvar....där har ni beviset.

Svärmor och svärfar...Roger & Annelie...nu vet ni vad som väntar er i ert nästa liv....:D
Nu är det borta.....

Jag vet precis hur det känns....


Det här måste jag bara yttra mig om, eftersom det faktiskt har drabbat min egen familj.

Det står i tidningarna idag om ett nytt lagförslag som förmodas träda i kraft nästa år. Denna lag innebär att även om föräldrarna tll ett barn har gemenam vårdnad, så ska den ena föräldern kunna ta vissa beslut självmant, så som vård etc.

En självklarhet kan jag tycka!!

I mitt fall har jag ju drabbats på flera sätt av att denna lag inte finns än. Delvis genom att Naomis pappa befinner sig i Usa 3-4 månader varje år....skulle någonting inträffa då som kräver snabba beslut, så vill jag inte behöva vänta på att man ska behöva hitta honom på andra sidan jordklotet.

Sen, den gången det var som värst, var för några år sedan.
Jag och min dotters far låg i en långdragen vårdnadstvist, som min dotter då mådde väldigt dåligt utav. Hon hade ont i magen, sömnproblem, och blödde ofta näsblod.
Jag sökte hjälp hos en läkare, som rekommenderade mig att kontakta BUP, då han var övertygad om att det var psykiska problem.
Problemet då var att jjag var tvungen att ha pappans godkännande för denna vård för vår dotter...och det gick han inte med på! Enligt honom hade hon inga problem, (han ville inte erkänna det då det antagligen skulle missgynna honom i en rättegång), så hon fick ingen vård.

Till saken hör att vi under exakt denna tid hade en liten bok som vi skickade fram och tillbaka varje vecka, där vi skrev lite om hur hon hade haft hos respektive förälder under den gångna veckan...i denna bok har han UPPREPADE gånger beskrivit dotterns nätter som sömnlösa, oroliga, mycket mardrömmar, magont, näsblod osv....

Men detta spelade ingen roll....sa han att hon inte skulle få vård, så fick hon inte det.

Det är ju sjukt enligt mig. I många fall är det ju faktiskt den ena förälderns fel att ett barn mår dåligt, se t e x på såna barn som utsätts för övergrepp....om den föräldern nekar så ska inte barnet få hjälp?

Självklart nekar då den "dumma" föräldern, av risk för vad som kan komma fram under samtalen med barnet.

Hoppas verkligen att denna lag träder i kraft snart.Tuff eller tanklös?


I vilket fall som helst, så måste det vara en riktig stålmormor!

Har ni missat det här klippet på Aftonbladet, så bara MÅSTE ni se det!! :D

Ett gäng bestende av 6 unga män står utanför en smyckesbutik och försöker bryta sig in genom att slå sönder rutan med diverse tillhyggen...Alla inne i affären och utanför är livrädda....utom en....Stålmormor!
Hon springer tvärs över gatan och fram till männen, och slår dom i huvudet med sin handväska så de blir så rädda och springer därifrån. :)

Strongt gjort av den gamla tanten, men det kunde lika gärna ha slutat väldigt tragiskt....

"Din sexuppsats var upphetsande, du får MVG"


Det här måste vara bland det sjukaste jag hört!

14-åringar som fått i uppgift att skriva en uppsats om "första gången", antingen den är på riktigt eller påhittad, bara det är stor inlevelse...då får du bättre betyg.

Vad är det för lärare, eller kanske man borde säga skola, som har hittat på den idiotiska ide'n?? Är det pedofiler som undervisar där eller?

Har dessa lärare ingen aning om att man är byxmyndig först när man är 15 år i detta landet?

Vad kommer härnäst?
Ska de beskriva första fyllan också eller?

Nu är inte jag så blind och naiv att jag tror att ingen 14-åring har haft sex än...eller att de flesta (om inte alla) i alla fall fantiserat om det. Men ska de verkligen behöva berätta om detta i en uppsats som de ska lämna till läraren och sen bli betygsatt efter?? Aldrig i mitt liv att jag skulle gått med på det, eller än mindre låta mina barn göra det!

De är ju bara barn ju. Även om de är sexuellt erfarna vissa av dem i den åldern, så vet de ju inte vad som är "normalt"...en del av dessa ungdommar kanske har blivit utnyttjade sexuellt, ska de då behöva skriva om ett så känsligt ämne i skolan??


Vad tycker ni? Är det ok att 14-åringar ska bli tvingade att skriva om detta i skolan, och sen bli betygsatta i ämnet?


Nino diggar George Michael


Här står han i sin gåstol och dansar loss till Faith... :)
Desperat hemmafru?

God morgon och hej o hopp!!!

Har varit in och lämnat Naomi, nu dröjer det en vecka tills nästa gång jag ser henne...:(
Det enda positiva med det är att jag nu kanske hinner få färdigt lite mer här hemma...var ju sjukt stressad förra veckan vilket leder till att man blir lite sämre som mamma när man aldrig har tid över.

Det är ju banne mig inte lätt, allt som ska hinnas med i vardagen....jag kan inte riktigt förstå det där faktiskt?
Varför räknas inte hemmafru som ett riktigt jobb? Jag kan garantera att de flesta hemmafruar jobbar hårdare än de flesta kontorsnissar (tex) gör. Städar, diskar lagar mat,dammsuger, tvättar golven, putsar fönster, bäddar, tvättar, handlar, tar hand om barnen m.m. Sen ska man försöka hinna med att vara en människa nånstans oxå, vara social, träffa vänner, träna, blogga (?) och vara en bra mamma....men nej nej, det är inget jobb!När någon säger till mig att: "Du går bara hemma och latar dig nu när du är mammaledig ändå", då får jag lust att ge dom en rak höger!

Det finns en anledning till att folk längtar tillbaka till jobbet efter ett år hemma....vissa säger ju till och med att det är avkopplande att börja jobba igen! Största skillnaden mellan ett "vanligt" jobb(dvs där du faktiskt får en lön) det är att från ett "vanligt jobb får du helgledigt. Som hemmafru slutar du aldrig att jobba. Dygnet runt är det pass. Vardag    som helg.

Nu menar inte jag att bara klaga, även om det kanske låter så. Självklart finns det många fördelar med att gå hemma också. Det finns ju alltid plus och minus med allt. :) Däremot kan jag tycka att det är fel att såna mammor som vill gå hemma med sin barn längre inte ska få det. Istället måste man lämna sina barn på dagis, och betala någon annan för att ta hand om sina egna barn hela dagarna, medasn du själv går och jobbar någon annanstans. Vart finns logiken i det???

Att vara hemmafru och mamma ÄR ett jobb!

Däremot....det jag ville komma till lite med detta...jag och Jonas tittar just nu igenom alla avsnitt av hemmafruar i Hollywood, och har nu kommit till den Danska versionen. Där i finns det en tjej, som jag inte klarar av!


(Adra tjejen från vänster snackar vi om)

hon gör på dagarna är att dricka vin, få massage, dela ut sysslor till betjänter, bada skumbad, osv....Och hon är SÅ stressad! Det är det enda hon tjatar om hela tiden. Att vi inte kan förstå hur jobbigt det är att ha så mycket pengar, vilka problem man får, och hur stressad hon är hela tiden. Det är mycket lättare enligt henne, att vara fattig, för då behöver man inte oroa sig för att bli bestulen hela dagarna.

Och sen mår hon så dåligt, för hennes utsikt när hon liggeri badet är så tråkig...bara hav överallt! Ni kan inte förstå hur ensam man känner sig då? Så nu ska hon sälja huset och flytta någon annanstans. DET är RIKTIGA problem. Enligt henne!

Jag vet inte, men finns det någon mer än mig som mer än gärna skulle byta sina egna problem mot hennes??


Torres walkes alone.....

Att se dagens match där Liverpool mötte Chelsea med Torres i spetsen för motståndarlaget var INTE roligt!
Kändes helt fel ju...man är så van vid att han är den man håller på och nu var det plötsligt tvärtom.

Känslan man fick när han gick in på planen med skamsen blick påminde mycket om den känsla man får när man blivit dumpad och ser exet med sin nya kärlek.
Man känner sig sviken....
Har han bara ljugit hela tiden....?
Han älskade oss nog aldrig på riktigt....

Finns bara en sak att göra nu....

SLÄNG TORRES I OTROHETSHÅLET!!!Torres använde alla gamla dumpningklichee'r när han lämnade Liverpool...
Det krossade hjärtat Liverpool har haft sen Torres svek fick idag sin rejäla hämnd, när de vann mot Chelsea med 1-0.
En välbehövlig vinst, som gjorde gott för självförtroendet, och liksom sa till Torres att "We're over you" !!!Ramlar av bob:en i pulkabacken


Har varit i pulkabacken idag med barnen, och här nedan ser ni hur bra det gick när Naomi och jag åkte bob nerför den isiga guppiga backen...AJ MIN RUMPA!!!!

:D

Se även den andra videon på Naomi när hon själv ska åka nerför den andra backen, för att bevisa för mig att "det finns inga gupp i den"...ja, se själva hur det gick ;)

Ni kan se den till höger bland de andra videoklippen, den heter "Hopp i pilkabacken" (Går tyvärr inte att lägga in 2 klipp här...)
Några exempel på underhållande skyltning.Ingen parkering förbjuden

(Skylt på bensinmack i Uppsala)


Vi utför rost och plåtskador billigt


(Bilverkstad utanför Göteborg)


Stekt röd tunga

(På en restaurangs lunchmeny)


Seriösa priser

(I fönster till pizzeria i Visby)
 

Sjuk gymnastik

(Skylt i centrala Lund)


Jag är sjukdom, kommer morgon


(Hos frisör i Stockholm)


Vid köp av klockarmband - gratis påsättning

(Skylt på loppmarknad i Göteborg)

Jämna pengar underlättar växlingen

(Lapp i cafeterian på Högskolan i Halmstad)


Ät fisk - bli frisk

Affären stängd pga sjukdom


(Skylt på dörren till mindre affär i Gnesta)


Posten hämtas då och då, ibland
något senare

(På brevlåda utanför hotellet i Kittelfjäll)


Frigående ägg

(Affisch i ett fönster till en mataffär i Göteborg)


Para er tre och tre i liftkön. Se upp
 
så inga klädesplagg fastnar i liften

(Plakat vid skidliften i Sunne)


Morgondagen inställd pga bristande
intresse

(Lapp i Medborgarhusets foajé i Stockholm)


Priserna gäller endast när

gatuköket är öppet

(Gatukök i Uppsala)


Tomgångskörning förbjuden högst 1

 minut

(Skylt vid lastkaj)


Idag rabatt på underkläder som

 avdrages i kassan

(Skylt i mindre klädesbutik)


Extra mört kött. Vi hänger själv i

 butiken.
Min egen personliga favorit:

Jag skulle vilja Våldta en Damsugare
(Sagt av utlänningen som skulle köpa ny dammsugare av märket Volta)


Jag sjunger karaoke.


Ja, många utav er har säkert suttit hemma och tittat på Melodifestivalen idag, och funderat över hur dåligt vissa utav dom sjunger. Här nedan ser ni ett praktexemplar av riktig skönsång.

Spelade Idol med Jonas och barnen förut, och de flesta tycker att det bara "är sååååå pinsamt" att sjunga, och vågar inte ta en ton när det är deras tur på karaoken. Personligen tycker jag tvärtom....det är mer pinsamt när folk sitter tysta.
Man måste väll våga bjuda på sig själv lite????
Den dagen jag börjar ta mig själv på så stort allvar så att jag inte vågar göra bort mig inför familjen,( och just nu alla jag känner + alla andra som vill lyssna :) OOOOpppsss! hihhihihi) den dagen tackar jag för mig och slänger in handduken. :)

Så varsågoda, så här lät det när jag sjöng "I don't wanna miss a thing"

OBS!
Varning för starka toner!
Jonas fattar inte...


...men jag HAR verkligen ingenting att ha på mig!!!!!!
(blev nästan sån här idag) :)

Jag vill så gärna, men vet inte om jag vågar....
                    Vad tycker ni?

Omröstningen Ska jag våga klippa mig så här?? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa snabba enkäter!
Världens kanske mest idiotiska uttalande


Egyptens President Mubarak säger nu i ett uttalande att han fått nog och tänker avgå som president.
Men inte nu.
Då blir det kaos.


Ööhhh.....vänta nu......

HALLÅ ELLER!!!

Öppna ögonen! Vad kallar du det som händer just nu? 
En helt vanlig fredagseftermiddag eller??????


PUSS PÅ ER!


Helt rätt att "outa" dom.


Det är mycket program om fuskbyggare på tv just nu. 5:an har Byggfällan, och nu har 4:an dragit igång med Fuskbyggarna. Det tycker jag är bra. Om ett företag inte håller vad de lovar, och lurar folk på pengar, så är det inte mer än rätt att svenska folket ska få reda på det, så inte fler blir lurade.

Har ju själv varit med om att bli rejält lurade på ett köp. Inget så allvarligt som ett helt bygge, men på våran tv som många av er redan läst er trötta på :) Har ju skrivit en hel del om det på min förra blogg, men det finns ju en tanke bakom varför jag gjort det. Just för att hindra andra från att bli så lurade som vi själva blev. Och jag vet också att många har avstått från att handla utav detta företag tack vare oss också, och det känns faktiskt bra. En del som hört av sig och tackat för att vi talat om vad vi blev utsatta för, så de skulle slippa hamna i samma sits.

I korta drag, för er som inte vet vad jag pratar om, så köpte vi en tv  som inte fungerade. Vi fick den utbytt 3 gånger, men ingen fungerade, och när vi då ville häva köpet så hotade DOM att polisanmäla OSS för trakasserier! Trots beslut från ARN och konsumentverket så gick de inte med på att lämna tillbaka pengarna. Det skrevs til loch med om det i NWT och Råd & Rön.

I ett sånt läge har man ingen chans. Företag, så som detta eller de på tv, som bara lurar folk på pengar, och sen kursar företaget och har så mycket skulder redan, de levar ju på det. De struntar i att betala tillbaka, vet att folk inte orkar ta striden, eftersom knappt någon får sina pengar tillbaka ändå....

Helt sjukt att vi lever i ett samhälle där det faktiskt går att komma undan med sånt här! "Företagare" som gör sig en "karriär" på¨att lura folk.

Jag vet hur arga vi var när vi blev lurade, kan ju bara tänka mig de som då lagt ner flera hundratusen kronor på att bygga om sitt hus, och sedan blir lurade. Fruktansvärt!

Så jag är för fler såna här program på tv. Låt de skyldiga ta sitt straff, och även kanske det hindrar någon annan från att göra samma sak.

(För er som söker ÄRLIGA byggarbetare, se här)


En eloge


Mamma Mia! säger jag bara....

Jag har haft så mycket att göra de senaste dagarna så det bara snurrar runt i skallen på mig nu. Låg vaken bra länge igår innan jag kunde somna, för jag hade så mycket att tänka på...."måste göra det, o det, o det"...Och idag har jag grejat hela dagen men det känns inte som jag hunnit få något gjort för det. Känns det igen eller? ;)

Min ide' med den här barnklädesbutiken var ju att det skulle vara ett roligt tidsfördriv när jag ändå går hemma, och det blir det nog så småningom...men innan allt är färdigt är det ju ett HELTIDSJOBB!

Måste ringas runt till banken, posten, skatteverket, maila websidan, ta kort på kläderna, de ska läggas in på datorn och sen in på sidan, skrivas info om.....osv osv....

Utöver detta har jag haft tonvis med tvätt som tagit två dagar att göra, haft auktioner på Tradera som tagit slut så jag har packat och skickat det, och sen på toppen av allt så har jag haft två sjuka barn hemma hela dagarna, och även börjat känna mig hängig själv...så ja, dagarna går :)

Vimsiga familjen är nog vimsig av en anledning hahahaha. Men jag klagar inte. Jag gillar att ha många bollar i luften, mår som bäst när jag vet att jag har saker att göra. (man e väll en Elander i grund och botten ;) ) Så länge det inte blir så mycket så man glömmer bort och som igår, ligger sömnlös. :(

Slutligen måste jag här och nu få ge en eloge till min vän Ann-Louise. Hon har nyss startat en blogg, och jag kan inte begripa hur hon hinner med och klarar av allt så bra som hon gör??? En annan blir trött av det lilla jag beskrivit här. Hon har 5 barn(!) alla under 4 år, och klarar av det själv under veckorna när hennes man jobbar borta...och hon gör det med bravur! Och ändå hinner hon blogga och vara huslig och en underbar mor...
HUR GÖR DU?????

Tänker tillbaka ca 13 år bakåt i tiden, när hon bodde nedanför mig på DKV, och smög upp till mig för en cigg och en grogg på kvällarna ibland...hahahaha, the good old days ;) Tänk om man vetat då vad man vet nu....

Näe, nu ska jag jobba lite till innan sängen kallar...(och fotbollen e slut :P)

Nighty Nighty på er allesammans!
Bröllop


Lägger nu till slut ut fortsättningen på filmen från vårat bröllop i somras. För er som vill se :)

(Första klippet kan ses här)Fortsättning följer.....Vill ni hyra partytält?
Klicka här.

Min dotter blev fotomodell till slut

Min dotters stora dröm har alltid varit att bli fotomodell. Hon älskar att bli iordninggjord, vara med på kort, och stå i centrum...självklart! Vem gör inte det? :)

Hon hade en superchans en gång.

Förra sommaren frågade Naomi mig hur man gjorde för att bli modell, så då hjälpte jag henne och skickade in en ansökan till Klemner Studio. (En stor modellagentur här i Karlstad), och redan efter några dagar fick vi svar...de var jätteintresserade av att ta sig an henne som agentur!!

WOW! Vilken chans! Hon fick sitt första uppdrag efter bara några dagar, och kunde ha gått långt tror jag...men så blev det inte. Hon fick inte för sin pappa. :( (Läs mer om det här)


Nu har hon i alla fall fått prova på det, för en dag om inte annat. :D

Hon ska få vara med som modell på min nya websida, och visa upp kläderna. Idag har vi gjort lite plåtningar här hemma, och visst är hon duktig?

En riktig naturbegåvning om ni frågar mig ;)

Kläderna hon har på sig går snart att köpa på It's 4 Kids
Övertrött bebis

Nu e han borta.


En minut i tolv inatt stod det klart.

Torres lämnar Liverpool...för Chelsea.

FYYYYY FAAAAAAAAAAAAANNNNNN säger jag bara!!!

Vilket svek. Vad han kommer att bli hatad av alla Liverpoolfans. Från att vara dyrkad, avgudad, alskad, höjd till skyarna.....på bara en kort stund gå från det, till att vara avskydd. Supprtrar har setts bränna hans t-shirts.
Alla känner sig svikna.

Även jag faktiskt. Ända sedan jag började följa Liverpool för ca 4 år sedan, så har ju Torres varit den man gillat bäst. Han kom in som ny i samma veva som jag började följa deras matcher. Vi såg honom Live och sjöng hans låt på puben för fulla halsar.(se här) Köpte t-shirts, flaggor, halsdukar....ja, vi döpte våran son efter honom. Det säger väll allt.

Och nu är han borta.

Och på söndag finns möjligheten att han möter sitt forna lag när Liverpool möter Chelsea. Det är ju en match jag INTE tänker missa!RSS 2.0