Madame Hoffa-En roligare mammablogg -

Sköldpaddan som sitter i rullstol


Kan nu bli din.

Den här urgulliga lilla sköldpaddan bröt sitt bäckenben när den var liten, och fick då en specialdesignad "rullstol" som den nu använder för att kunna gå.

OTROLIGT söt!!!

Och nu är den till salu,,,,


                                                                      

Anne Franks dagbok


När jag var ungefär i min dotters ålder, ca 9 år, så var jag ofta nere i Holland på semester med familjen. En av de gånger vi var där, så minns jag hur mamma och pappa tog med oss till lägenheten där Anne Frank hölls gömd, och där hon också skrev sin dagbok. Jag visste redan då vem hon var och vad som hade hänt henne, då vi hade läst om det i skolan.

Jag vet inte hur mycket böcker de läser i skolan i dag, har frågat Naomi men hon säger att de nästan aldrig läser böcker. Personligen tycker jag det är väldigt viktigt, och särskilt dessa stora böcker som är kultförklarade idag. 

Just denna bok, Anne Frank, är en mycket spännande och dramatisk bok som jag tycker alla barn borde läsa.
Därför har jag idag varit på biblioteket och lånat den, och ska läsa den för Naomi.
                                                                               

Fire in da house 2

Igår hände det grejer här hemma....riktigt otäckt var det ett tag faktiskt!

Vi satt hela familjen och tittade på Idol, och som vanligt så eldade vi i braskaminen för att få lite värme. När Jonas ser att brasan håller på att slockna, går han fram och slänger in lite mer ved, och blåser lite på glöden för att få igång den, och går sen och sätter sig på soffan igen.

Efter nån minut flyger han upp ur soffan och skriker:

-Vad i helvete!!

Han ser då att det glöder under kaminen, och springer fram för att få släckt på glöden.


Inom loppet av bara nån minut, så var hela huset tjockt av rök!
Vi har ju fläkt som går ut i alla rum, så att värmen ska sprida sig, och lukten gick ut i alla ventiler så det gick inte att vara någonstans. På nåt sätt, så måste glöden ha tagit sig i något, och detta låg och pyrde så det luktade rök.Vi öppnade alla dörrar för att vädra ut lukten, men det blev bara värre och värre. I alla rum var det likadant. Jag tog med barnen ut i garaget, men även där luktade det, och till råga på allt var det iskallt! Jonas kämpade febrilt med att få släckt på elden i kaminen...vi visste ju inte om det var någon ledning eller nåt som hade tagit eld....man blev ju rädd att det skulle explodera helt plötsligt!

Nu var det ju som tur var inte så farligt, men när man står i ett hus som inom några minuter är fullt med tjock illaluktande rök, som man inte vet vart ifrån den kommer, så blir man ju aningen rädd. Och så ska man försöka att inte visa det, så man inte skrämmer upp barnen.

Efter ca en halvtimme så hade Jonas lyckats få släckt på elden, och den värsta röklukten hade vädrats ut, så man kunde lugna ner sig. Ett tag trodde jag verkligen att vi skulle vara tvungna att lämna huset...det gick ju inte att vara där när det luktade så, men vi kunde ju inte åka medans det fortfarande brann heller.

Drama Drama!!

Jag kan säga att det har varit ruggigt kallt i huset inatt!!!!

Inte nog med att vi inte fick någon värme från brasan, utan vi hade ju alla dörrar öppna igår också för att vädra......brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!

Hela familjen trängde ihop oss i sovrummet inatt (inkl. katten) med 3 täcken på oss, och ändå var det kallt. Nu har Jonas äntligen fått igång braskaminen igen, så värmen börjar komma tillbaka något i huset.

Men man får sig verkligen en tankeställare när något sådant händer. Bränder är något av det värsta jag vet, har fortfarande jobbiga minnen från en del tidigare händelser.

                                                                                                               

Härlig förmiddag!Efter att jag släppt av Naomi på skolan i morse, så mötte jag upp med 2 gamla arbetskamrater fån H&M, och vi tog en låååång frukost på Kaviar...jättegott! Riktig hotellfrukost, fast utan hotellet =)Sen åkte vi ner på stan och gick i affärer ända tills de var dags att hämta upp Naomi igen. Trots allt mitt bättre vetande, och att jag hade LOVAT mig själv att inte köpa något, så blev det lite shoppat ändå,,,,

Lite kläder till barnen på H&M, och sen lite kärlek på Boulevard. ♥                                                                    

The Boss

Lyssna o njut,,,,,,,,,                                                                                     

Jultidningar

Kolla in det korta klippet,,,,,Den bedjande blicken kan ni väl inte motstå? ;)

Vill ni köpa jultidningar av Naomi, så hör av er med en kommentar bara, eller klicka på bilden för att kika i utbudet först så kan ni beställa direkt sen. =)                                                                                                    

Uppvaktning från kommunen

Idag har vi haft besök av 2 stycken som jobbar på Forshaga kommun. De åker runt till familjer som nyligen fått barn och uppvaktar med blommor och en liten present...jättegulligt!

De tog även bilder på Nino som senare hamnar i tidningen.              En blomma och en liten nalle fick vi.    
     Titta närmare på nallen och se vad det står på tröjan ♥


                                                                      

Första skrattet!                                                            KÄRLEK!!!

                                                                                          

Döööörty DäncingUnder helgen har det varit ett evenemang nere i min hemstad Åmål som heter Dööörty Däncing. Detta är en danstävling som vilken som helst, förutom att det är "vuxna" dansare. Det har blivit en stor grej i den lilla staden, särskilt som de tar in en "riktig" jury med kändisar . I år bestod den av Karin och Daniel Da Silva, samt Claudia Galli.

En liten kul grej med detta i år, var att Karin och Claudia var inne hos min vän Maria, som har en egen salong.
(www.mariashud.se) och fick en ansiktsbehandling hos henne. Claudia var visst så nöjd med henne, att hon har skrivit om det och lagt in bilder på sin blogg!!!

Kul tycker jag, och roligt med så mycket positiv reklam för Maria, som verkligen förtjänar det. Goare tjej får man leta länge efter!
 Kolla gärna in Claudias blogg och läs om det här.                                                                               

Dödsstraff- För eller Emot?

Såg en dokumentär på 2:an inatt, som handlade om dödsstraff. Mycket intressant, man fick sig verkligen en tankeställare.
Man fick följa 4 män som skulle avrättas, och deras familjer. En del hade accepterat sitt öde, medans andra försökte överklaga beslutet ända in i sista minuten.

Är det rätt med dödsstraff???Personligen får jag nog säga att jag är för det,,,,till en viss del. Visst, mord är mord kan man ju tycka. Men förtjänar män som Anders Eklund (Englas mördare) verkligen att leva? Hade någon gjort mot mina barn så som han gjorde mot henne, så hade jag velat att han fick dödsstraffet. Varför ska han få leva när han berövade henne livet på ett så brutalt sätt.

Männen i denna dokumentären hade begått avskyvärda brott! Ändå kan jag tycka att inte alla förtjänade att bli avrättade.
En hade t e x varit med vid ett inbrott hos en 87-årig miljonärska och hjälpt till att döda henne. Hemskt? Visst. Men förtjänade han dödsstraffet. Nja,,,,,Han gjorde detta när han var en vilsen 19-åring. Ingen ursäkt, men han hade suttit av 16 år redan, och var nu en vuxen påläst ÅNGERFULL man.

En annan hade kommit hem full en natt till sin flickvän och slagit ihjäl henne med ett basebollträ när hon låg och sov, för att sedan gå in i hennes barns sovrum och slå ihjäl hennes 13-åriga son framför ögonen på hans syster!
Detta medans han var villkorligt frigiven från fängelset för sexuella övergrepp på minderårig. Förtjänade han sitt straff? Ja, det kan jag tycka.

Ska dödsstraffet finnas, ska det nog vara väldigt individuellt tilldelat. Mord ska inte vara mord, utan omständigheterna ska vara av största tyngd. Förstagångs förbrytare ska kanske inte ha samma straff som en seriemördare? Även det beroende på grymheten i brottet.

En tjej de intervjuade i dokumentären tyckte att mördare skulle avlivas på samma sätt som de tog livet av sina offer. Rätt? Fel?

Hur som helst, jag är glad att inte JAG är den som avgör vem som förtjänar att leva och vem som inte gör det. Tänk att ha det på sitt samvete?!!                                 Förtjänade han att leva?

                                                                                       

Dobbisen minIdag fyller världens finaste hund 3 år.

Grattis Sharona!!!Saknar dig!

                                                              

Vill ha Vill ha Vill ha!!!!

                                    GE MIG GE MIG GE MIG!!!!!

                                          

Underbar låt!

Hörde denna underbara låt på radion häromdagen, och fick rysningar..

Vilken nostalgi!                                                                                        

Avkoppling


Att tappa upp ett varmt bad, hälla i lite oljor, badkrämer badsalt
(önskar ni kunde känna doften av Guavan) och tända massor av värmeljus
för att sen krypa ner och bara koppla av, det är höjden av lycka det! ♥

Till och med älsklingen kröp ner hos mig, och missade (!) slutet av matchen.

                                                        

Hemlig trillingsyster?

Mary- Kate & Ashley Olsens okända trillingsyster? Alice från Idol?

  

Ruggigt likt e de i alla fall!                                                          

                                                             

Vad gör man en lördag?

Lördag, ledig, lönehelg.....möjligheternas dag.

Men vad hittar man på????

Skulle kunna åka in till stan o shoppa, visst. Men har ingen större lust till det. Se på film? Nja, för rastlös för det. Dåligt väder, så en promenad känns inte heller så frestande.

Allvarligt talat, vad gör man??

Både jag och älsklingen sitter på soffan, och VILL hitta på något, men har inga bra förslag. Det måste väl finnas något roligt man skulle kunna göra, som inte ruinerar en helt och hållet på en dag?

Jag vill göra något roligt, annorlunda, MEN VAD???

Förslag????


                                                                  

Skedtricket

Den här är SÅÅÅ bra! =)                                                                           

Jag mötte Lassie,,,,,,

Idag har jag träffat en "kändis".

Jajamänsan.....Jag stod och väntade på min svägerska som var uppe i lägenheten och hämtade grejer, och plötsligt kommer det ut en kille ur hissen.
Första tanken var "honom känner jag!" 

Han höll upp dörren åt mig, och frågade om jag skulle in i hissen.

Nej tack, jag bara väntar, svarade jag och förvånades över varför han inte kände igen mig...Jag VISSTE ju att jag hade träffat honom...eller?

Nej då, när han går därifrån så slår det mig varifrån jag kände igen honom.Han var ju den där killen som speeddejtade Elin i tv-serien "Lite Sällskap".
Ni vet när hon hade bilar som hon dejtade, och så valde hon ut 3 stycken utav dem om hon träffade lite mer. En av dem var det, fast han som inte gick vidare längre.

Han som hon frågade:

"Har du stor kuk?"

Och fick till svar:

"Ingen som har klagat än i alla fall"Japp,,,,,honom träffade jag idag. En riktigt stor megakändis!

                                                                                          

Det var en gång...

...ett julbord.

Och det var där allt började.

När jag jobbade på Statoil, för en så där 20 miljoner år sedan (det känns så iaf), så blev vi bjudna på julbord på Blue Moon bar. Jag var där, åt, drack, dansade hade trevligt. Tycker att kvällen var lyckad, och att jag var ganska lugn...lite vinglig under fötterna kanske.
När jag vaknade dagen efter, så insåg jag att jag inte mindes riktigt hur jag hade tagit mig hem....hmmm....och av någon konstig anledning, så hade jag stukat vänstra tummen. Helt svart var! Jag överdriver inte, utan SVART! Jag har tänkt o tänkt o tänkt, utan att än idag komma fram till vad som kan ha hänt?

Hur kan man lyckas skada sig så rejält, utan att ha ett endaste minne utav det?

Från och till under de senaste 20 miljoner åren efter detta hände, så har skadan kommit tillbaka, och tummen blivit oanvändbar. Jag kan inte riktigt använda den lika bra som den andra, och på den skadade tummen ser man en "knöl" som inte finns på den friska tummen.

I vilket fall som helst, så har jag kunnat leva med detta. Lite jobbigt ibland, men fine liksom.

Fram tills igår.

Jag var inne i sovrummet och hade precis bytt blöja på Nino. Han låg på sängen, och jag skulle lägga mig brevid honom och gosa lite. Vet inte riktigt hur det gick till sen, men på något konstigt sätt så lyckas jag sätta krokben på mig själv (?), ramla ner på sängen, och landa på min vänstra hand och böjer handleden åt helt fel håll!! AJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJ!!!!!!!!!

Ont ont! Älsklingen stod brevid och skrattade åt mig...såg nog lite lustigt ut kanske...jag kunde inte riktigt hålla mig för skratt själv heller, trots att jag hade ont som "PIIIIIIP".

Summa suminarum är att min tumskada revs upp på nytt, och nu kan jag inte använda den ÖVER. HUVUD. TAGET.

Ibland när man inser hur klantig man är, så funderar jag på om jag inte borde linda in mig själv i bomull, som en mumie typ, så man är helt skyddad mot framtida klantigheter.


                                                                           

Kristen logik

Två nunnor är ute och går. Den ena kallas Syster Matematik (SM) på grund av
hennes skarpa matematiska sinne. Den andra kallas Syster Logik (SL), eftersom hon är så logisk.
   


Det blir mörkt och de är fortfarande långt ifrån klostret.
   
SM: Har du lagt märke till att det är en man som följer efter oss? Undrar vad han vill ....

SL: Men det är ju logiskt - han vill våldta oss.

SM: Å h nej - med det här avståndet kommer han ikapp oss inom 15 minuter.
Vad ska vi göra?

SL: Det enda logiska är att vi går fortare ...

SM: Det funkar inte.

SL: Självklart funkar det inte, han gör ju det enda logiska, han går fortare än oss!

SM: Så vad gör vi nu? Med det här avståndet är han ikapp oss om några minuter.

SL : Det enda logiska är att vi delar på oss. Du går den vägen och jag den här. Han kan inte följa efter oss båda två.
 
  Mannen beslutar sig för att följa efter Syster Logik, och Syster Matematik kommer fram till klostret välbehållen. Hon är mycket bekymrad för den andra nunnan, men så dyker hon upp.SM : Syster Logik - gudskelov! Berätta vad som hänt!

SL: Jo, det hände det enda logiska. Mannen kunde ju inte följa efter oss båda två, så han valde mig.

SM: Jaja, det vet jag ju (lite förnärmad), men vad hände egentligen?

SL:Det enda logiska. Jag började springa så fort jag kunde och mannen började springa så snabbt han kunde.

SM:  Och vad hände då?

SL  : Det enda logiska - han hann ikapp mig!

SM : Åh nej, vad gjorde du då?

SL: Det enda logiska, jag drog upp kjolen!

SM: Åh nej Syster! Vad gjorde mannen då?

SL: Det enda logiska, han drog ner sina byxor helt.

SM: Åh nej ... Vad hände sen?

SL: Jamen, det är ju helt logiskt! En nunna med uppdragen kjol kan ju springa snabbare än en man med byxorna nere!
                                                        


Vill ha dig,,,igen                                                                                

vad man får stå ut med,,,


"Jaja, jag får väl kolla på Idol då, om det  det enda som vias här,"

                                                                              

Feelings

Jag o älskling tog en tur in till storstaden Karlstad idag. Strosade lite i affärer, och tog varsin nachotallrik på Duvanhuset. Mums!!

   

         

Kan tipsa er om en jättemysig inredningsbutik (ÄLSKAR ♥ Inredningsbutiker!) som öppnade inne på Duvan igår.

Feelings-Känslomaklarna heter den. Massor av superfina saker. Dit kommer jag absolut att gå igen!

                                                                                    


Lika som bär?

Olle Hedberg från Idol 2010 och Joaquin Phoenix

 
    
                                  Vem är vem??

                                                                     

stressad??

Jag är inte helt säker på hur det funkar, men det gör det - och det är ohyggligt precist. Läs hela instruktionen innan du tittar på bilden.

Bilden nedanför visar 2 helt identiska delfiner. Bilden användes i förbindelse med ett test om försökspersoners stressnivå på St. Mary's Hospital i London.

Titta noga på de 2 delfinerna som hoppar upp ur vattnet. Delfinerna är helt identiska, men undersökningen visar att även om de är identiska, vill människor med förhöjd stressnivå uppleva att de är olika. Ju större skillnaderna upplevs, ju mer stressad är personen.
Titta på bilden, och om du hittar mer än ett par olikheter, behöver du semester.


 
Ta inte livet så allvarligt, det är ändå ingen som kommer ifrån det med livet i behåll =)

                                                                     


Var bara tvungen att dela med mig av världens goaste grabb,,,

                                                    ♥♥♥♥♥                                                                 

Jag ger dig min morgon

Det här har blivit något av en signaturmelodi i våran familj. =)

Älsklingen sjunger den för oss på morgonen, och sen har vi ju den här passande texten på väggen i Naomis rum

                                                                                              

En funderare...

Jag funderar på om jag ska göra ett ordentligt ryck här hemma idag.. städa, tvätta, dammsuga, baka, diska, putsa fönstren, klippa gräsmattan, ut o träna, ta en promenad med barnvagnen till ica o handla, laga mat...........

Men jag sa en FUNDERARE!

I själva verket har jag inte rest mig ur soffan på hela dagen. Pyjamas på, kaffet påfyllt, blir en riktig softardag med film o mys bara.
Härligt med valmöjligheter!

                                                                         

EN BLONDINS ÅRSDAGBOK..Januari:
Lämnade tillbaka en scarf för den satt för hårt!

Februari:
Blev sparkad från apoteksjobbet för att jag inte kunde trycka etiketter. 
Flaskan fick ju inte plats i etikettmaskinen!

Mars:
Blev riktigt glad. Lyckades lägga ett pussel på 6 månader fast det stod 
2-4 år på kartongen!

April:
Satt fast i en rulltrappa hur länge som helst under ett strömavbrott.

Maj:
Försökte mej på att åka vattenskidor men kunde inte hitta en enda sjö med 
en backe.

Juni:
Förlorade en bröstsimtävling. Fick reda på senare att de andra fuskade. De 
använde armarna!

Juli:
Blev utelåst från min bil i en regnstorm, bilen blev dyngsur för taket var
nedfällt!Augusti:
Kunde inte ringa 112.. Döh...Det fanns ju ingen tolfte knapp på telefonen!

September:
Försökte komma underfund med varför det var så många W på M&M 
godisarna....

Oktober:
Jag hatar M&M .. De är så svåra att skala!

November:
Bakade kaka. Receptet sa att jag skulle separera 12 ägg, jag fick låna 
ihop 12 skålar.

December:
Gick på disco där man skulle vara över 18. Det tog ett tag att samla ihop 
17 pers som kunde följa med.. Pust, vilket år!!!!


                                                                          

Sosse-hjärntvättad?

När jag gick på gymnasiet så hade jag en klasskamrat som brukade säga att hon i framtiden såg mig som en lyxhustru.

"Jag tror du kommer att gifta dig rikt, flytta till USA och spendera dagarna med att shoppa och anordna cocktailpartyn för dina rika vänner"  brukade hon säga till mig.

Skulle det här ha varit jag i så fall???                                                                    

I tell you every day

När jag hör refrängen till denna låten så tänker jag på Naomi ♥
Säger det till henne varje dag:

"You're amazing, just the way you are"Saknar min underbara dotter nu när hon e hos sin pappa,,,,,,,

                                                                                             

Bin to the bäth-hall wit the bäjbis
Sophia och Olivia på väg till simhallen


                          Jag och Nino badar <3

  
 

        
                      Söta lilla Olivia                                                   O lilla goa NinoI omklädningsrummet skulle Olivia hälsa på kusinen


En riktigt mysig dag, för absolut göras oftare!

                                                                                         


LYX!Så här mycket var klockan när jag gick upp idag. =)
Få spädbarnsmammor förunnat =)

                                

Bevara Sverige svenskt?

Behöver väl inte säga mycket mer?Tragiskt att detta nu representerar Sverige!!
                                                                      

Lady Antebellum

En av de skönaste låtarna som spelas på radion just nu enligt mig

                                                                                                 
                                                                                                    

Idag är inte Sverige blått eller rött eller grönt. Idag är Sverige svart!

Molnen ligger tunga över Sverige idag. En tjock tät dimma spred sig över vägarna imorse. Det är nästan som om landet gråter. En sorg som kommer sig av insikten att detta landet har sjunkit lägre än lägst.  En dag som idag är det pinsamt att vara svensk.
Stora tidningar som Washington Post skriver om Sveriges miss...att släppa in ett främlingsfientligt parti i riksdagen, och jag kan inte annat än att hålla med, när de skriver att Jimmy Åkesson mest liknar en ung reklamdirektör...inte en partiledare för ett seriöst riksdagsparti som ska leda Sverige in i framtiden.

När man fick följa svt:s kameror från SD:s valvaka, så påminde det mest om en fyllefest från högstadiet. En massa rasistiska snobbar som skriker o dränar, spelar musik på högsta volym och hyllade Jimmy som om han vore en Gud. Jag bara väntade på att det skulle spelas låtar av Ultima Thule eller liknande.

Hela gårdagens val var en katastrof.

Att alliansen skulle ta hem segern var väl väntat, tyvärr, men vad händer nu? Alla avsäger de sig allt samarbete med Sverigedemokraterna, men kommer Miljöpartiet att gå över på de blåas sida nu, eller kan det tänkas gå så långt som till omval? Det går ju aldrig Moderaterna med på. Fast det skulle vara intressant att se hur ett omval skulle se ut. Skulle svenska folket ha fått upp ögonen?

Alla ni soffliggare som struntade i att rösta-skäms ni inte idag???? Med er hjälp skulle vi kanske inte vara i denna sits.

Jag vaknade imorse efter en hemsk natt. Satt uppe tills sändningar slutade på svt vid kvart över ett, sen hade jag svårt att somna. När jag väl slocknade till, drömde jag mardrömmar. Seriöst! Blir ju mörkrädd när man tänker på vart vårat land är på väg.

HUR KAN FOLK RÖSTA IN RASISTER I RIKSDAGEN?????Jag hyllar Lars Ohly idag, och hans mod att stå för sina åsikter under eftersnacket igår. Han vägrade att gå in i sminket och sitta i samma rum som Jimmy Åkesson, han visade stark sitt modstånd för detta parti, vilket jag tyckte var strongt gjort.VART TAR VI VÄGEN NU???
                                                                                                 

Heja!!                                                                                                    

Det stora valet

Idag gäller det....Dagen D.

Sveriges framtid avgörs idag. Aldrig har jag varit så insatt i valet som i år. Jag är INGEN moderat! Har varit emot det mesta de har stått för, och känner mig väldigt sporrad inför att rösta i år. Man ser hur fel det kan gå när man inte engagerar sig. Har lyssnat på Rix FM varje dag och hört de olika partiledarna prata för sitt parti, och känner mig väldigt säker på vart jag står.

Jag vet inte, är det bara jag som tycker det har varit onormalt mycket uppmärksamhet runt det här valet? Antagligen så beror det väl på hur mycket man själv bryr sig, men varenda människa jag har träffat de senaste dagarna har pratat om valet...och för en gångs skull har jag varit intresserad.

Nu ska vi strax ge oss iväg med hela familjen på en promenad till vallokalen, där vi ska göra våran röst hörd, sen blir det uppesittarkväll för att se vilka som vinner.


HEJA INTE MODERATERNA!!!

Och för guds skull rösta inte på Sverigedemokraterna!!!

                                                                                  

Framtidsplaner?

Lärarinnan frågar sin klass vad de skall bli när de blir stora.
Svaren är mycket skiftande, alltifrån brandman till bankdirektör,
sjuksköterska, flygvärdinna och badkarsförsäljare.
 
Till slut kommer frågan till lille Magnus. Han biter sig i läppen,
Ser lite fundersam ut men säger sen mycket bestämt:
 
Stor playboy!
 
Stor playboy?, svarar fröken. - Vad gör en sån?
 
Åker limousine, dricker champagne och knullar!
 
**SMACK** Magnus får en rungande örfil av fröken.
 
På kvällen sitter Magnus, fortfarande med en röd kind, vid
middagsbordet när pappa frågar varför han åkt på stryk av fröken.
 
-Jo *snyft*, vi skulle berätta vad vi ville bli när vi blev stora,
Svarade Magnus.
 
- Jaha, svarade pappa, något konfunderad över hur denna oskyldiga
fråga kunde leda till en sån kraftig örfil. - Vad sa du att du skulle
bli då?
 
- *Snyft* Jag sa att jag skulle bli en stor playboy!
 
- Stor playboy? Hur menar du nu, vad gör en sån?
 
- Åker limousine, dricker champagne och knullar!
 
**SMACK** Nästa örfil landar på andra kinden.
 
Nästa dag i skolan, frågar fröken Magnus ganska strängt om han hade
tänkt över sin framtid och kommit fram till vad han skall bli när han
blev stor!
 
Magnus tittar lite skamset under lugg när han svarar:
 
- Jag skall bli en liten playboy!
 
- Liten playboy? Vad gör du som en liten playboy?
 
- Åker moppe, dricker folköl och runkar! 
 

                                                                

Inredning från Boulevard

Idag har vi varit på Boulevard o shoppat...Älskar den affären!!!! De har så himla mycket fin inredning till hemmet. När vi gifte oss fick vi ett presentkort där, så nu har vi spenderat en del av det på detta:

  
En skål till vardagsrummet                 Skålset till plockmat         En ljuslykta till köksfönstret                                                                                                              

En speciell händelse

Igår hade vi besök av min bror med familj. Då hände något stort! En mycket minnesvärd dag i deras liv....deras dotter Olivia, som för övrigt blir 11 månader idag (GRATTIS) gick alldees själv för första gången!!!
Tidigare har hon bara tagit några steg själv, men nu gick hon på riktigt...ojojoj, nu blir det full fart hemma hos dem i fortsättningen =)

Kul att få vara med och se när gullungen tar sina första trevande vingliga steg i livet <3
Fick lite på film men som sagt så var det väldigt vingligt =)Vill också passa på att tacka för att vi har fått låna Olivias gunga till Nino..den är väldigt omtyckt.

        

                                                                                                    

Bungyjump


                                         

Nu e de slut på veckan, de e dags för,,,,,,


                          Fredags-----MYS!!!!

                                                           

Frukost för helvete!

En sexåring och en fyraåring sitter på övervåningen i sovrummet.

Sexåringen säger "Vet du, jag tror det är dags för oss att börja svära." Fyraåringen nickar och håller med.

Sexåringen fortsätter "När vi går ner och äter frukost tänker jag säga något med helvete och du kan säga något med fan." 
Fyraåringen håller entusiastiskt med.

 

När modern kommer in i köket och frågar sexåringen vad han vill ha till frukost svarar han  "Men för helvete morsan, du vet ju att jag vill ha Havrefras och mjölk!" SMACK! Han flyger ut ur stolen, snubblar omkring i köket, ner på golvet, och sedan upp på övervåningen som en raket, gråtandes medan hans mor förföljer honom och slår honom i rumpan för varje steg han tar. Hans mor låser rummet och skriker "Du kan stanna där tills du har vett nog och jag släpper ut dig igen!" 

Hon går sedan ner igen, tittar strängt på fyraåringen och frågar honom "Nå, vad vill DU ha till frukost då, min unge man?"  

"Jag vet inte" svarade han "men du kan ge dig fan på att det inte är Havrefras i alla fall!"

 

 
                                                                               


Det perfekta fotot

Som jag skrev häromdagen, så är mina kära föräldrar bortresta på solsemester.
Varje gång de är ute och reser, så skickar de alltid en massa sms till mig.
Nå, inget konstigt med det kanske man kan tycka? Men om man känner mina föräldrar så förstår man att detta inte är något vanligt.

De är nämligen de mest otekniska människor på denna jord...saker som datorer och mobiltelefoner förstår de sig på lika lite som en grottmännsika skulle förstå sig på hur man flyger ett flygplan ungefär. Men så för nåt år sen så luskade de ut hur man bär sig åt för att skicka sms och mms...jag säger inte att de är experter i ämnet, men de lyckas få iväg dem i a f.

De reste ju häromdagen, och jag har redan fått 4 mms ifrån dem. (Antagligen måste de sakna mig något fruktansvärt?)

De skickar bilder på drinkarna, stranden, sig själva osv....de försöker väll göra mig avundsjuk, men som jag förklarade i ett tidigre inlägg så bryr jag mig inte ett DUGG!

I vilket fall som helst, så förra gången de var utomlands, så skickade de detta kortet, med utsikten från deras balkong som de skrev...jag vet inte, är det bara jag som tycker det ser lite konstigt ut???                                                                        


Släktforskning som leder tillbaks till massmord av judar

Igår kväll när jag hade gått o lagt mig så låg jag o zappade på tv:n, och råkade stanna till när jag såg Lisa Kudrow, som vi mest känner igen som Phoebe från tv-serien Vänner.
Det som fick mig att reagera var att hon var väldigt seriös, och satt och grät under ett samtal med någon som visade sig vara hennes far. Den sidan av henne är man ju inte van att se!


Hon var med i ett program på svt som heter "Vem tror du att du är", och det var väldigt intressant.

Lisa hade fått reda på, via sin far, att hennes gammelfarmor hade blivit "dödad och bränd" under massmorden av judar i en liten by utanför Minsk (!) under andra världskriget.
Lisa reser till den lilla byn för att forska fram mer om sin släkt, och historien fick mig att både gråta, må illa och skratta!

Man får höra berättelser från  hennes gammelfarmors bästa kompis, som talar om hur det gick till när tyskarna invaderade deras hem. Hur hon försökta gömma en liten flicka inne i hennes hus, men poliserna kom dit och drog ut den lilla flickan och kastade henne i elden!!!

Eller när Lisa och hennes tolk går samma väg som judarna blev fösta mot sin sista stund i livet, medans en gammal man berättar hur han hade sett allting. De hade tvingat fram judarna till en kant vid ett hål i marken. 3 och 3 stod de där , nakna, och skjöts framför ögonen på sina släktingar och vänner. Män, kvinnor barn och spädbarn. Efteråt kastades de ner i hålet allesammans, och så tände de på.

Vittnet berättar om hur de i flera timmar efteråt hörde skrik ifrån hålet, från såna som hade överlevt skotten men som brändes ihjäl av elden.
Lisa var märkbart rörd, och kunde inte hålla tårarna tillbaka när hon tänkte på att det var hennes egen gammelfarmor som genomlidit detta hemska öde.

Hon förtsätter att söka efter släktingar, och hamnar till slut i Polen, dit hon visste att hennes fars kusin hade rest efter kriget. Det visar sig efter en stund att han fortfarande lever, vilket de aldrig kunde tro!

Lisa blir överlycklig, och ringer upp sina avlägsna släktingar och åker för att träffa dem.

Tänk er den chocken då!!

"-Hej, jag heter Lisa Kudrow. Jag tror vi är släkt. Kan jag få komma dit och träffa er?"

Hahaha, jag kan säga att de blev lite överrumplade när hon ringde. Hela den tragiska historien fick ju ändå då ett lite lyckligt slut, eftersom hon återfann sin fars kusin som han inte hade sett på 50 år.

Mycket intressant program måste jag säga! Jag kommer absolut att vilja se fler avsnitt av denna dokumentärserie, som i fortsättningen kommer att följa andra kändisar så som Susan Sarandon och Brooke Shields.

Gårdagens avsnitt finns att se här om ni är intresserade.

                                                                                       

Sanna data från Smittskyddsinstitutet

Om du simmar en timma i en allmän simhall, har du fått i dig 1/2 liter urin.
Under en genomsnittlig dag har dina händer varit i kontakt med minst 15 penisar (genom att ta i dörrhandtag, dörrar etc.)


Ett genomsnittligt intag av snabbmat innehåller minst 12 hår.


Under ett år har du svalt ned minst 14 insekter medan du sov!!!


Varje år har du tagit i hand med minst 6 män som nyss onanerat UTAN att tvätta händerna efteråt.Under en normal bröllopsbankett har du 1 chans på 100 att få munherpes av de andra inbjudna vid kindpussar.Du inandas dagligen 1 liter av andras anala gaser.Ha en fin dag...(Och glöm inte att tvätta händerna...)

                                                                         

Ett litet tips....

Drick inte kaffe i närheten av tangentbordet...det kan bli en dyr historia....                                  Onödig utgift?

                                                                                

work out

Har skjutit på det här med träningen länge nog nu. Har alltid någon ursäkt för att slippa...har inte hunnit, barna e sjuka, jag e sjuk osv osv..men idag SKA jag få det gjort.
Lika bra att sätta igång genast!

Häng med på dagens pass,,,,,

Skrolla ned...  
  
  


  
      
  
     


  
  
  
  
  
  
  
  

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  


  
  


  
  OCH SÅ SCROLLAR VI UPP IGEN!


Det får vara nog för idag. 

Glöm inte att stretcha ut efteråt!

 

 
                                                         


Hallå!!


                  -Får man ingen mat på det här stället eller?

                                                                           

Vadå bitter?????

När man sitter här, halvsjuk, en grå och regnig tisdag mitt i september, och inte har ett dugg att se fram emot förutom snö o vinter, så blir jag inte ett dugg avundsjuk på mor o far som strax sitter på ett flyg på väg till Turkiet. Inte alls!

Inte ett DUGG avundsjuk blir jag!!!!!!!

Sen att de ska åka till samma stad som jag, Jonas och Naomi var i för 4 år sedan, och där vi hade den allra bästa semestern i våra liv, det bryr jag mig inte alls om.......IIIINte ett duuuuuggggg!!!!!

Att vi inte kom iväg på någon smekmånad gör mig inte heller något....inte heller det faktum att vi inte KOMMER att komma iväg på någon semester under de närmsta åren heller...då Naomi inte får något pass eftersom hennes far vägrar skriva på ett sådant....och vi åker ju inte med bara Nino o lämnar Naomi hemma, det skulle jag aldrig kunna göra....o åka utan barn känns oxå väldigt avlägset.
Inte för att jag skulle vilja åka ändå.....inte alls!!


Har ingen längtan efter en solsemester heller, ligga på en strand o sippa drinkar o shoppa hela dagarna, äta god middag på en uteservering och slippa städ o tvätt o disk en hel vecka.....INTE ETT DUGG SUGEN E JAG PÅ DET!!!


                               SÅ DET SÅ!!!!!!!!!!!

                                                       

AAAAaaaaaatjooooooo!!!!!!!! Stackars mig,,,,,,,,,,,

Börjar känna mig riktigt krasslig.
Trodde faktiskt jag skulle klara mig denna gången, mådde ju lite illa i lördags, men sen när det gick över trodde jag att jag var ute ur farozonen....men icke!
Varför skulle jag ha sån tur? Klarar mig aldrig undan en enda bakterie. :( oCH NÄR JAG BLIR SJUK SÅ BLIR JAG RIIIIKKKTIIIGT SJUK!!!  Det är så synd om mig ska ni veta.....
Som tur är så e det inte riktigt så illa....än...men det känn som det e på gång.
Vill bara krypa ner under täcket o lägga mig på soffan o se på skräptv hela dan.


                                                                    


Liten morronhistoria


Maken stod och  stekte  frukostägg åt sin fru.  
Plötsligt kommer hustrun inrusande i   köket.   "Försiktigt," säger  hon, "FÖRSIKTIGT! Använd mer margarin! Du  steker för många åt gången. FÖR MÅNGA! Vänd dem! VÄND PÅ
DEM NU!  Det behövs mer margarin. Åh, herre gud! VAR ska du få plats med MER MARGARIN?  Dom kommer att  fastna! Försiktigt...  FÖRSIKTIGT! Jag sa FÖRSIKTIGT!  
Du lyssnar ALDRIG på mej när du lagar mat!   Aldrig! Vänd dem! Skynda dej nu!  
Är du tokig? Har du mist förståndet? Glöm  inte  att salta dem.  
Du vet  att du alltid glömmer att  salta dem. Använd saltet. ANVÄND  
SALTET! SALTET!!!"  
Maken stirrar på henne.   
"Vad i hela friden är det för fel på dej? Tror du inte jag vet hur man steker ett par ägg?"  
Hustrun svarar då lugnt,  
"Jag ville bara visa hur det känns när jag kör bil."
 
                                                                                 

H&M säljer vapen?

Nä, allvarligt...det var nog det löjligaste jag har hört på länge!!!

H&M har blivit anmälda för att deras nyaste 2-fingers ring kan betraktas som ett vapen...."påminner mycket om ett knogjärn" enligt polisen.I så fall borde de nog ta en titt på Glitters utbud också,,,, deras läderband är farligt likt en snara. Man kan ju strypa nån med det.                                                                        

Sonny Bono & Nelly


Dessa snygga jeans och en tröja köpte Jonas på Sonny Bono i Göteborg. Varför har vi ingen sån butik i Karlstad? Riktigt snygga kläder till bra priser.

Denna snygga toppen av märket Club L är mitt senaste inköp...finns att köpa hos Nelly.com

                                                                                       

Tatueringar


Ja, antingen kan man göra en sån tatuering, eller så kan man göra som mannen i den här historien:

Det var en man som var så kär i sin flickvän, att han bestämde sig för att tatuera in hennes namn, Wendy, på sin snopp. Han blev mycket nöjd med sin tatuering, men så en dag efter att han hade tränat fick han syn på en liknande tatuering på en annan killes snopp i duschen:

-Jaså, du har också en flickvän som heter Wendy?, frågade killen.

-Va?! Nej, svarade då den andra killen. Det står inte Wendy, utan Welcome to Jamaica, have a nice day!


                                                                                        

F.Y.I
Dagens namnsdag

 

12 september 2010
Namnsdag idag: Åsa, Åslög


                                                   


En av världens bästa låtar


                                                                                      

Frågesport om pengar-utan insats!

Svara på frågor i kategorierna:

Blandat

Fotboll

Film&tv

Musik

Sport

svara rätt på ett visst antal frågor i rad och vinn riktiga pengar utan att satsa någonting!!!
Värva vänner och få pengar!

Klicka på länken nedan och bli medlem du också...


Testa IQBallz - Frågesport om pengar                                                                               

När du får oväntat besök,,,

Helt plötsligt, när man som minst anar det, så ringer det på dörren och utanför står min moster och morbror!
De ville komma förbi och se hur vi bor, och lämnade samtidigt över en liten bröllopspresent....självklart får man oväntat besök när man har legat sjuka en hel vecka och inte städat...=)  men det är alltid roligt att få besök! =)

Som tur var stod kaffet färdigt,,,,,

(Kuriosa, det är min faster på bilden. Hon var fröken Gevalia när hon var yngre, sen flyttade hon till London och drack bara te. Nu, enligt henne själv, så bor hon i Frankrike och dricker bara vin =) )

                                                              

Väldigt ovanlig sjukdom

En amerikansk turist hade nyligen varit i Kina, där han levt
väldigt promiskuöst, utan att använda kondom. Då han varit
hemma i USA i en vecka, vaknar han en morgon med gröna och lila
fläckar över hela sin penis.


Förskräckt går han genast till sin läkare. Läkaren, som aldrig
sett något liknande förut, tar flera prover och instruerar
mannen att återkomma efter ett par dagar för provresultaten.


Då mannen ett par dagar senare återvänder, säger läkaren: 'Jag
har tyvärr dåliga nyheter. Du lider av Mongolisk VD, det är en
väldigt ovanlig sjukdom som är nästan helt okänd här.'
Mannen ser lite perplex ut, och säger: 'Jamen, ge mig en spruta
eller nåt, och gör mig frisk.'


Läkaren svarar 'Jag är ledsen, men det finns inget känt
botemedel. Vi blir tvungna att amputera din penis.'


Mannen skriker skräckslaget 'Absolut inte! Jag vill ha ett
utlåtande från en annan läkare!'


Läkaren svarar 'Det kan få om du vill, men en operation är ditt
enda val.'


Nästa dag uppsöker mannen en kinesisk läkare, övertygad om att
denna vet mer om sjukdomen. Den kinesiska läkaren undersöker
hans penis, och säger därefter

 'Ah, ja. Mongolian VD. Väldigt
ovanlig sukdom'.


Mannen svarar läkaren 'Ja, ja, det vet jag redan, men vad kan
vi göra? Min amerikanske läkare vill amputera min penis.'


Den kinesiska läkaren skakar på huvudet och skrattar:
 'Dumma
amelikanska doktol, vill alltid opelela. Tjäna mel pengal så.
Behövel inte opelela!'

'Tack gode Gud!' svarar mannen.


'Ja', sade den kinesiska läkaren, 'Du inte oloa dig. Vänta
någla veckol. Penis lamla av själv.

                                                                                     

Shoppat i Göteborg

Igår var vi i götet och shoppade, här är lite av resultatet...

En grön skjorta från Cubus
Klänning från Monsoon
Tunika från Cubus
Scarf från H&M

                                                                             

Myspys

Idag blir det en riktig softardag.
Både jag o Jonas känner oss lite hängiga, förkylningen börjar smyga sig på även oss gamla nu. =(
Har tänt en basa, ligger på soffan med pyjamasen på och bara myser idag. Laga något gott till middag, en bra film, lite godis....ja, det får nog bli planen för idag tror jag.


Och lilla prinsen sover gott på soffan ♥

                                                                       

Något som jag tror alla kattägare kan känna igen,,,=)                                                                              

Bröllopslåt

Hejsan!

Jag har varit borta i några dagar, har åkt ner till Göteborg och hämtat hem maken som varit där och jobbat.

Bodde en natt på hotell Gårda, där bästa Linda ordnade ett jättfint rum åt oss....tack min goa vän!!

Skriver mer imorgon, bjuder på en fin låt som spelades för oss på vårat bröllop så länge....vi dansade våran vals till denna. ♥


                                                                                                      
Vill ni hyra partytält?
Klicka här.

Sagostund

Det är visst inte bara bebisar som tycker om när man läser för dom...=)
Fick oväntat sällskap förut när ja läste "Petter & hans getter" för Nino,,,

Simba kom och kröp upp på min arm och satt o tittade i boken o lyssnade hon med ♥

                                                                    

Olycka vid nya vindkraftverken hos mor o far

De 2 nya vindkraftverken som håller på att byggas beräknas bli ca 150 meter höga när de står färdiga. Just nu är det fullt med folk där som jobbar dygnet runt med att få till det, mestdels tyskar, men även en del svenskar.
Natten tills idag skedde det en olycka, när en av männen ramlade ner från 4 meters höjd. Han fördes til NÄL med ambulanshelikopter men klarade sig troligtvis med lindriga skador.

Vi har sedan tidigare detta färdiga vindkraftverk, som "bara" mäter 75 meter, så de 2 nya blir dubbelt så höga!

                  (Klicka på bilden för att läsa artikeln i NWT)

                                                                      

Vi börjar dagen med lite humor

5 anledningar till varför du inte bör ta med dina barn till djurparken,,,,                                                                                             

Bortgjord som få

Ikväll börjar äntligen Idol igen!
Ska bli kul att följa en ny säsong och se vilka som tar sig till final. Början är ju hysteriskt roligt att se,alla som tar sig till auditions runt om i sverige och gör bort sig. Skadeglädjen är den enda sanna glädjen...hehehe.
Men det är lätt att sitta hemma i soffan och skratta oh dömma, fast själv skulle jag aldrig ens våga mig dit...så de är ändå strongt gjort utav dom som ställer upp.

Sen när de 10 finalisterna är utvalda så börjar fredagsfinalerna....det är sånt man faktiskt kan längta till med hösten. Då brukar vi ladda upp med en massa chips och godis, levande ljus och sen bäddar hela familjen ner sig i soffan och hejar på de som vi tycker ska gå vidare....de e mys de!

Alla minns väl den roliga episoden från ifjol, nr Camilla trodde hon hade gått vidare till finalen? I vilket fall som helst så är den värd att se igen,,,,Enjoy!                                                                                    

En miljard hit eller dit,,,,,

Det står på nyheterna idag att det sa införas et nytt belöningsprogram för de anställda på H&M....alla anställda i alla länder ska få dela på 1 miljard kronor!Gäller det alla som HAR jobbat där i år oxå tro??? 
                                                              

Skillnaden på potentiellt och realistiskt

En 12 årige pojke satt och gjorde läxor när han började fundera på skillnaden mellan två ord, så han frågade sin pappa:
" Vad är skillnaden på potentiellt och realistiskt?"
Pappan svarade:
"Ja, gå och fråga mamma om hon skulle ha sex med Brad Pitt för fem miljoner, fråga sen din syster detsamma och så frågar du din storebror samma sak..."

Pojken gick och frågade sin mamma:
"Skulle du ha sex med Brad Pitt för fem miljoner kronor?"
Hans mamma svarade:
"jag skulle ha sex med vilken man som helst för fem miljoner, Brad Pitt skulle bara varit en bonus."
Så frågade han sin syster samma fråga och hon svarade också att hon skulle haft sex med Brad Pitt eller vilken annan man som helst för mindre än fem miljoner kronor.

Så frågade han sin bror om han skulle haft sex med Brad pitt för fem miljoner?
"Ja det skulle jag" svarade brodern, "faktiskt skulle jag haft sex med vilken man som helst för fem miljoner kronor."

Pojken gick tillbaka till sin pappa och pappan sa:
"Nå??"
Pojken berättade vilka svar han fått och pappa sa:
"som jag ser det: potentiellt sitter vi på femton miljoner kronor, men realistiskt sett sitter vi med två horor och en bög."

                                                                                                

Nino=Världens kortaste?

Min son Nino är 2 månader gammal, väger 6015 gram och är ca 60 cm lång.

Nino Hernandez från Columbia är 24 år gammal väger strax under 10 kg och är 70 cm lång. 


                                                                                  

Kärleks-sms

I fredags, den 3 september, var en speciell dag.

Det var nämligen då exakt 5 år sedan jag och min älskling blev ett par.
Efter att ha varit vänner i över 10 år, så fick vi den dagen upp ögonen för varandra, och insåg att vi var perfekta för varandra. ♥

Så här såg det ut i min sms-inbox den dagen:

"Älskar dig allra mest min fru!"


"Åh vad du är underbar. Bäst helt enkelt. Älskar dig mängder! "


"Älskar dig miljoner! Du är det bästa som hänt mig. Tack!


Visst är han underbar min älskade make? =)
         
                                                      

UFO-finns dom?

Ser på aftonbladet tv att verklighetens "x-files" nu har släppt tidigare hemligstämplat ufo-material.
Jag tycker ju sånt är spännande!

Ska man tro eller inte tro?

Jag personligen väljer att tro. Sen är jag inte den som säger att det ÄR så, men vad vore livet utan lite spänning? Tanken på att det kan finnas där ute och att man en dag kan få se det är ju mer spännande än att tänka att vi är ensamma i universum...eller vad tycker ni?

Ett tips på en film som jag tycker var väldigt bra är denna, The fourth kind.

Den handlar om en kvinna som säger sig att sett utomjordingar på riktigt. Filmen säga vara baserad på en verklig historia, och om man ska tro på Hollywood, så finns det äkta videosekvenser och bandinspelningar med i filmen.

Riktigt spännande!
                                                                                


Barnakuten

Natten som var har nog varit den värsta jag varit med om på länge. Min lilla bebis har varit så sjuk...
det gör riktigt ont i mammahjärtat!
Vid denna tiden på året, när skolorna precis har börjat, så sprider sig ju baskeluskerna som en löpeld.
Naomi började bli lite dålig i fredags, och har under helgen haft en ordentlig förkylning med hosta och snuva. Fast som det busfrö hon är med benen fulla av spring så har hon ju orkat med att vara ute och leka ändå, så så farligt var det nog inte.

Värre var det när lille Nino började visa symptom på det igår...han började bli lite snuvig under eftermiddagen, och så fort vi gick och la oss så bröt det ut ordentligt. Hela natten har han varit snuvig, hostat och nyst, och det har varat ur ögonen. Han har varit jättevarm med hög feber, och rikigt igentäppt så han har haft svårt att äta. Varje gång han försökte så fick han panik då han inte fick någon luft, och har börjat gallskrika!

Stackarna som inte vet vad det är som händer heller!

Man kan ju inte förklara för honom, han förstår ju inte när man säger att det snart blir bättre. Lilla gubben har skrikit och gråtit och hela sovrumsgolvet är fullt med papperstussar från att torkat snor o dreggel o tårar. Min stackars lilla älskling!! ♥ Det går inte att beskriva hur ont det gör i en som mamma!
Det enda som har hjälp något under natten har varit när jag har suttit och hållit honom o vaggat honom...då somnade han i några minuter...men inte en blund har jag kunnat sova...och stackars Jonas hade inte sovit mycket han heller när han gick upp klockan 3 för att åka till Göteborg och jobba.

Jag ringde sjukvårdsupplysningen så fort jag kom upp i morse, och de ville att jag skulle komma  in med en gång för att kolla så det inte var RS-viruset....vilket det inte var som tur var!  De tog prover och gjorde en ordentlig undersökning, och konstaterade att det "bara" var ett virus...så vi blev hemskickade igen men inte innan vi hade varit en tur på apoteket för att fylla på med alvedon och näsdroppar.

Hoppas på en bättra natt inatt, och att min lilla ögonsten mår bättre snart. ♥


                                                                                 

Nya bågar...

Har äntligen fått tummen ur o köpt mig nya glasögon.

Hittade ett par på en butik på nätet som heter Optikbutiken.se där jag beställde hem några på låns, och bestämde mig till slut för dessa:Vad tycks???

Billigt, snabb leverans och full ångerrätt....

                                                                               


Charmtrollet Nino 2 månader


                                                                                

Email från en arabisk student till sin pappa

Kära pappa
Berlin är en underbar stad, människorna är vänliga och jag trivs verkligen här, men pappa, jag skäms lite över att komma till collaget i min äkta guld Ferrari 599 GTB när alla mina lärare och många av mina skolkamrater åker tåg.
Din son Nasser


Min älskade son
20 millioner US dollar har nyss överförts till ditt konto.
Var snäll och sluta skäm ut oss.
Åk och köp dig ett tåg du också.
Älskar dig,
Pappa

The Reef

Är sugen på en minisemester. Vi brukar åka iväg nånstans ett par gånger om året, oftast brukar det bli till Fredrikshamn och bo en helg på badhotellet. Det är ju omgjort nu, någon som har testat det och vet om det är bra?

The Reef heter det visst.


                                   

Kreftor, vadå kreftor? Såna som man'eter.....

God morgon kära läsare!

Idag är det fredag, för er som av någon anledning har missat det... =)Vi ska ner till Åmål för våran årliga kräftskiva.

Elanders kräftskivor var en gång en stor händelse.

Vi brukade samla vänner och släkt för att en hel helg fiska kräftor, koka dem och sedan äta med massor av snapsar till....fyllan brukade aldrig vara långt borta, och katastrofen var varje år ett faktum. Varje år hände det något....det har till och med stått om det i tidningen!
Som tur var så växte även det Elanderska släktet upp och fick barn, så de senaste åren har det lugnat ner sig drastiskt. De senaste åren har det trappats ner ordentlig, för att till slut försvinna nästan helt. I År skulle det inte ens bli några kräftor, men efersom våran familj ÄLSKAR denna lilla delikatess, så får det ändå bli en liten skiva för bara la familia.

Ikväll får de ut och lägga i burar, vilket några av någon anledning faktiskt tycker e roligt? Själv gillar jag inte något med det....kallt o blött o högt gräs med fästingar o ormar o bökiga burar som ska bäras omkring. Nej, usch o fy! Inget för mig, lyxhustru som jag är...hahahhaha!!!
Jag stannar mycket frivilligt hemma och passar barna, sitter inne i värmen med ett glas vin och väntar på lördagens färdigserverade kräftor i stället. =)

Kräftor är ju som sagt en stor grej i våran familj. Har alltid varit. Min far är tokig i dem, så pass tokig att han har en egen kräftodling. Han älskar dem mer än sina barn tror jag. =) Som bevis på detta kan vi bara gå tillbaka i tiden en så där 31 år, till när lilla jag föddes....

Mamma som var stor o tjock, hade gått över tiden 9 dagar, (Jag skulle varit född slutet på juli), och väntade o väntade på att värkarna skulle dra igång. När som helst nu. Vad gör kära pappa då? Jo, han åker iväg med sina polare på kräftfiske, och missar hela min födsel!!! Tror ni att min mor var förbannad eller??!! Hahahaha, hon var så arg att hon inte ens ringde och talade om att förlossningen hade dragit igång, och jag klandrar henne inte. Skulle nog jag oxå ha varit. Efter det har jag alltid fått höra att jag har så dålig timing som föddes mitt under kräftfisket. Men jag har alltid gillat att reta gallfeber på min pappa! =)


                                                             

Mina fina barn!


                                     ♥ Naomi & Nino ♥


                                                          

Gratis produkter

Jag har nyligen blivit medlem i någonting som kallas Buzzador. Detta är en sida man anmäler sig till, och sedan får hemskickat olika produkter som man får testa gratis.
Det kostar ingenting att vara medlem, det enda man behöver göra i sin tur, är att prata om produkten med sin omgivning.
Så kallad "mouth to mouth"

Jag hittade hit via min vän Lindas blogg.

Vill du oxå bli en Buzzador, och få prova olika produkter och tjänster helt gratis?
Klicka i så fall på länken nedan för att registrera dig.                                                                  


 


Min nya blogg

Hej alla gamla och nya läsare!

Välkomna till min nya blogg!!!

Har tidigare, för er som inte vet, haft en blogg hos metrobloggen, men tycker den sidan har blivit sämre och sämre...så därför testar jag nu här. =)

Har inte skrivit särskilt mycket den senaste tiden, men hoppas att det kommer att bli ändring på det f r o m NU!

Ska ta mig tid nu när jag är mammaledig att uppdatera så ofta jag kan. Att sätta en kategori på vad jag kommer att skriva om blir svårt....allt som faller mig in helt enkelt.
Mycket bilder ska jag i a f ha.

Kommer oxå att försöka mig på att ändra lite i designen, så bloggens utseende knske kommer att ändras lite från dag till dag innan jag blir nöjd.  Hoppas ni läsare har överseende med detta. =D

Tänker lära mig denna sidan nu, så under dagen kommer det att läggas upp bilder.