Idag är inte Sverige blått eller rött eller grönt. Idag är Sverige svart!

Molnen ligger tunga över Sverige idag. En tjock tät dimma spred sig över vägarna imorse. Det är nästan som om landet gråter. En sorg som kommer sig av insikten att detta landet har sjunkit lägre än lägst.  En dag som idag är det pinsamt att vara svensk.
Stora tidningar som Washington Post skriver om Sveriges miss...att släppa in ett främlingsfientligt parti i riksdagen, och jag kan inte annat än att hålla med, när de skriver att Jimmy Åkesson mest liknar en ung reklamdirektör...inte en partiledare för ett seriöst riksdagsparti som ska leda Sverige in i framtiden.

När man fick följa svt:s kameror från SD:s valvaka, så påminde det mest om en fyllefest från högstadiet. En massa rasistiska snobbar som skriker o dränar, spelar musik på högsta volym och hyllade Jimmy som om han vore en Gud. Jag bara väntade på att det skulle spelas låtar av Ultima Thule eller liknande.

Hela gårdagens val var en katastrof.

Att alliansen skulle ta hem segern var väl väntat, tyvärr, men vad händer nu? Alla avsäger de sig allt samarbete med Sverigedemokraterna, men kommer Miljöpartiet att gå över på de blåas sida nu, eller kan det tänkas gå så långt som till omval? Det går ju aldrig Moderaterna med på. Fast det skulle vara intressant att se hur ett omval skulle se ut. Skulle svenska folket ha fått upp ögonen?

Alla ni soffliggare som struntade i att rösta-skäms ni inte idag???? Med er hjälp skulle vi kanske inte vara i denna sits.

Jag vaknade imorse efter en hemsk natt. Satt uppe tills sändningar slutade på svt vid kvart över ett, sen hade jag svårt att somna. När jag väl slocknade till, drömde jag mardrömmar. Seriöst! Blir ju mörkrädd när man tänker på vart vårat land är på väg.

HUR KAN FOLK RÖSTA IN RASISTER I RIKSDAGEN?????



Jag hyllar Lars Ohly idag, och hans mod att stå för sina åsikter under eftersnacket igår. Han vägrade att gå in i sminket och sitta i samma rum som Jimmy Åkesson, han visade stark sitt modstånd för detta parti, vilket jag tyckte var strongt gjort.



VART TAR VI VÄGEN NU???
                                                                                                 

Kommentarer
Postat av: FLOOSAN

Vilken rysare det blev, urs hur är det möjligt? Sd i riksdagen, hemska tanke

2010-09-20 @ 10:00:39
URL: http://blogg.mama.nu/floosan
Postat av: hmm

1. Sverigedemokraterna är inte rasister. Läs deras partiprogram.

2. Sålänge man inte kan prata om problemen med invandring kan man inte heller lösa dem.

3. ca 331000 personer röstade på SD. Tror du alla är rasister?

2010-09-20 @ 13:49:54
Postat av: HYCKLERI

Hur kan du hylla Lars Ohly för att han står för sina åsikter medan du föraktar SD som även de står för sina åsikter. Lars ÅL diskriminerar ju Jimmie Åkesson och du är en hycklare. Är alla människor så jävla rädda för att ta vara på sig själva och vill att andra ska lösa ens problem?

2010-09-20 @ 19:15:32
Postat av: A

Är du konstig? Solen skiner ljuvligt över att vi ÄNTLIGEN har ett Sverigevänligt parti i riksdagen! ÄNTLIGEN!

2010-09-20 @ 19:16:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Humor