Madame Hoffa-En roligare mammablogg -

Välkomna hem till oss!

En mer uppdaterad version av detta klipp hittar ni här.Så här bor vi :)


Sjuk--a--re--
Spelar Alfapet med sjuk dotter.:)


Iphone 4-nåt för alla åldrar

Så här roligt kan hela familjen ha med Iphone 4, när man använder röstförvrängaren. :)

Och allvarligt, alla som känner Alva, kan inte ta miste på att det ÄR hennes röst....:D
Katten fångar musen


På tal om Egypten...


 

Här är min egen lilla farao...:)


Vi hamnade nästan mitt i krigszonen


Nu står det ju till och med som huvudrubrik.
Det jag skrev om häromdagen: "Presidenten befann sig i byggnaden brevid oss"

Mycket otäckt allt det som skrivs i tidningarna om upproren i Egypten. Jag måste erkänna att jag inte är särskilt insatt...jag kan läsa några artiklar då och då, men det blir liksom för mycket till slut. Man orkar inte ta det till sig.
Men nu när de till och med har börjat plundra i Sharm el Sheik, ett ställe jag har varit i 2 gånger, så börjar det bli lite för nära inpå.

Jag glömde ju berätta om första gången vi var där. I december-04. Mor och far hade bjudit med hela familjen på en resa över jul, och jag vet att vi satt och diskuterade vart vi skulle åka. Först var vi inne på Thailand, men det avfärdades ganska snabbt då det hade varit lite oroligheter där i samma veva. (Vilket var en HIMLA tur för annars hade vi varit där under Tsunamin!)

Till slut blev det i a f Sharm el Sheik. Mamma och pappa hade varit där tidigare, och tyckte det var fint.

Jag och min familj+ Björn åkte ner dagen före julafton.

 
Jag och Naomi på julafton i Sharm el Sheik


Vi hamnade på ett jättefint lägennhetshotell, Hilton apartments, precis vid strandpromenaden. En vecka var vi där nere, och det var en kanonsemester. Jag vill dock minnas att jag och min bror M en dag gick på strandpromenaden, och mötte en stridsklädd soldat med den svartaste blick vi någonsin sett! Riktigt läskig var han, och både jag och min bror tittade på varandra och undrade om något var i görningen :) (Så jag kan tänka mig att folk blir rädda nu)


Naomi på stranden. Busungen hade klätt på sig mina kläder och sprang iväg :)


I vilket fall som helst så åkte vi hem dagen innan nyårsafton, och fick höra om Tsunamin som hade skett i Thailand under tiden. Fruktansvärt! Tur ändå tänkte vi att vi beslöt oss för att inte åka dit.

Ca 2 månader senare, jag minns inte exakt, så fick vi höra att det hade varit bombattentat i Sharm el Sheik. Precis där vi hade befunnit oss! Hotellet brevid vårat var sönderbombat, köpcentrat borta, många döda.......

Så tragiskt! Detta levde förstås kvar i befolkningen länge, och var något de fortfarande pratade om när vi kom tillbaka efter 5 år.

Jag insåg då att det spelar ingen roll vart du reser i dagsläget. Risken för att hamna i en krigszon finns nästan överallt. T.o.m i Sverige....

Allt som händer där nere nu är så tragiskt. Uppror, militärer, döda människor bärandes på gatorna, inbrott, plundring av musee'r osv osv....Jag är som sagt inte särskilt insatt...men kan det dom demonstrerar EMOT vara så mycket värre än det de själva utsätter landet för just nu?NU BLIR DET VÅR..............RULLAR!!           


Vimsiga familjen..


På väg in till stan idag. Besiktiga (eller heter det besikta? Lär mig aldrig...) bilen, och gå en tur på Bergvik.
Här är jag klädd och redo att åka, då börjar älsklingen "skälla" lite på mig för att jag har slarvat bort nycklarna...men jnej nej, han hade dom sist, efter att vi kom hem igår.När vi har letat en stund bestämmer han sig för att gå ut o se om han tappat dom på väg från bilen.

VART HITTAR HAN DOM????Bravo älskling! :)

Bjud in varenda inbrottstjuv i vårat hus...Välkomna in! Här låter vi nyckeln sitta i låset hela natten, så vem som helst kan komma in och ta för sig...och bilnyckeln hänger i knippan oxå, om någon vill ha en skrotig gammal volvo. (Som för övrigt behöver ombesiktigas..ombesiktas? HMmmmm) HAHAHHA! :D

Jaja, vi hade tur att vi bor i ett så vänligt område, ingen kom på besök inatt vad vi vet. :)

Väl i stan tog vi fika på Bergvik.Kladdkaka & grädde.

Nino tyckte det var sådär gott...:)

När vi stod i kön för att betala vårat fika, så var jag nog nästan i klass med min make...

Vimsig värre!

Betalade, och gav plånboken till den som stod bakom mig i kön...vilket nyss hade varit älsklingen, men så var inte fallet nu längre....En mycket förvirrad ung man tittade på mig som om jag inte var klok, när jag ryckte tillbaka plånboken och sa det självklara:

-DU ÄR INTE MIN MAN!

Som om han inte visste det?? :)

Nu ska denna vimsiga familjen ta och stanna hemma resten av dagen...jag tror att det är bäst så. :D


NEEEEEJJJJ!!! Inte Nino!!!


Det får inte vara sant.

Jag vet inte vad vi ska ta oss till i så fall?

Fernando Torres lämna Liverpool? Vi har ju för bövelen döpt våran son efter honom ju!!!

 
Denna bild finns på Liverpools hemsida        Han har tom tröja som det står Nino på. (Dock 10, då han e född-10)Är det bara för att de har köpt in en ny toppenspelare, och han inte klarar av lite konkurrans? Dåligt i så fall, brinner man för ett lag så ska man väll inte ge upp så lätt?
Hans egen låt "Fernando Torres, Liverpools number Nine" måste väl betyda någonting för honom kan man ju tycka?
Tänk när vi var i Liverpool och såg matchen mot Manchester City i maj-08....vi satt inne på en fullsmäckad pub utanför Anfield i väntan på att insläppet skulle börja, och alla hoppade och sjöng den låten...vilken känsla!!!

Kan han verkligen ge upp det så lätt????????????
It's 4 Kids


Som många av er säkert har förstått, så håller jag på för fullt med förberedelserna inför min nya webbutik.

It's 4 Kids ska den heta, och kommer att ha massor av snygga billiga barnkläder. Allt ifrån nyfött upp till tonåren.

Jag har redan fått hem flera sändningar, och jag kan säga att det är massor av RIKTIGT snygga kläder!
Tyvärr tar det ett par veckor till innan allt är färdigt, det är ju mycket som ska klaffa. Men om någon är intresserad av att veta mer, kanske anordna en egen visning hemma med andra föräldrar, eller helt enkelt vill köpa något redan nu, så går det alldeles utmärkt!

Jag är redan registrerad, och kan börja sälja redan idag, det är bara sidan som tar ett tag att få iordning. :)

Här ser ni ett litet smakprov på kläderna jag fick hem idag.....Fint va? :)
Presidenten befann sig i byggnaden brevid oss


Idag kan man läsa på nyheterna att våldsamheterna trappas upp rejält i Egypten nu.
Förstasidesstoffet visar en film av en 17-årig pojke som blir skjuten i huvudet...vill man verkligen se det???

2 gånger har jag varit i Egypten på semester, nere i Sharm el Sheik. Men det är inget ställe jag skulle rekommendera er att åka till. Tyvärr.


Det är mycket fint. Varmt o härligt. Bra mat och billig shopping.
Tyvärr är deras inkastare värre än flugor på sommaren.
De finns överallt, drar i en och skriker för att få ens uppmärksamhet. Ingorerar man dom så blir de arga och rent utav agressiva. Och de har inkastare till ALLT! Restauranger, affärer, cafee'r, barer, taxibilar...ja, allt!

Det är riktigt otrevligt faktiskt. Man kan inte njuta av sin semester när man tvingas avfärda folk hela tiden.

Sist vi var i Egypten jag och Jonas, det var i februari-09.Utsikt från våran balkong


Då bodde vi på ett jättefint hotell precis vid flygplatsen.
En dag när vi satte oss i bilen på väg ner till stan, så såg vi att det stod vakter placerade överallt på vägarna. Taxichauffören berättade för oss att det hade varit bombattentat i Kairo under natten, och nu hade Egyptens President kallat till akut möte....i byggnaden brevid vårat hotell!!!

Gissa om det var säkerhetspådrag i staden!

Vi hade ca 1,5 mil in till centrum, och var 100:e meter på vardera sida av vägen stod det beväpnade poliser.

Chauffören sa till oss att vara försiktiga under dagen, då risken fanns att det kunde bli uppror med Presidenten i stan.

Som tur var flöt det på och inget hände, men man gick på helspänn vill jag lova. :)


Hotellets privata chaufförer som var mycket trevliga.Nej, det känns inte som att Egypten är det mest populära turistmålet just nu.

Vad tycker ni???


Är det sånt här som kallas schizofreni?


Innan morgonkaffet....


Efter morgonkaffet....
Det där är ingen gorilla...


.....det är ju killen jag såg i badhuset förra veckan ju!!

HAHAHAHAHAHAHA :D


Kajsa drunknar....nästan...2 gånger!


Det är helt sjukt när man ser hur fort det kan gå. Man måste verkligen vara med hela tiden när det gäller barn, för en olycka kan hända så snabbt. (Får mitt tänka på det som stod på Aftonbladet om en mamma som lämnade sin ettåring i badet och gick därifrån!)

Om ni tittar på klippet nedan så ser ni att lilla Kajsa, som bara är 3 år (i april) hamnar under vattnet 2 gånger på den korta stunden som vi filmar. Nu gick det ju bra som tur är, inget allvarligt, men det är ju för att jag satt med och kollade henne. Hade hon varit ensam när det hände vet man inte hur det hade gått?

Nu kan man ju tycka att hon borde ha lärt sig första gången det hände att inte göra samma misstag en gång till...hahahaha, men det är inte lätt att vara liten ♥

Hon satte sig nämligen ner på sittplatsen i bubbelpoolen, men hon är ju så liten så hennes ansikte nådde inte över ytan....varken första eller andra gången hon försökte :)
Livets undergång börjar- i Yellowstone?

Nej, det tror jag inte. Men vissa gör.

Idag kan man nämligen läsa på Aftonbladets nyheter om att en av världens största vulkaner håller på att vakna till liv. Marknivån har höjts med 25 centimeter!!
Denna vulkan finns i Yellowstone i Usa.

Där har jag varit, och det är faktiskt ett av de få minnen från Usa som jag ser tillbaka på med glädje. Det var en fantastisk upplevelse att få se denna plats, och att få uppleva de vilda djuren på så nära håll.Här ser ni Naomi, då 2 år, med sin Uncle, framför Old Faithfull i Yellowstone. Detta är en världskänd gejser, som troget avfyrar ånga var 45:e minut. (Har jag för mig de e ?)
Här är jag och Naomi, (och hennes kusin med föräldrar) framför några av små-gejsrarna.
Det här var fantastiskt!
Vi stannade till i ett litet samhälle inne i parken, och gick ut ur bilen på en promenad. ÖVERALLT kunde man se "elks" alltså en blandning av renar och älgar, som låg och hade tagit över stan. De låg i klungor inne i folks trädgårdar, gick på gatorna, överallt!

Vi stannade till vid en liten gräsplätt, där det låg kanske ca 40-50 renar. Den stora ni ser på bilden var "mannen" Det var hans kvinnor alla de andra. Efter en stund började han känna sig hotad av att folk stod och tittade på, så då ställde han sig upp och kissade. Och jag menar verkligen KISSADE! Över hela sig själv! Ansiktet, hornen, kroppen, överallt, i säkert 3-4 minuter. Detta var hans stridsvarning typ. Sen efteråt så tog han sats och började jaga oss!

Vi sprang kan jag säga! Ojojoj! Vi lyfte upp barnen och vände oss och sprang så fort vi kunde mot bilen, och det var nätt och jämnt så alla folk hann in i sina bilar innan han tog oss. :) Rädda var vi, men mest fascinerade.

Sen satt vi i bilen och beskådade dem på avstånd. efter en stund kom det ner en annan hane från bergen, som ville ta över tjurens plats, så då blev det slagsmål...mitt framför våra ögon!
Helt otrolig upplevelse!

Jag har det på film, men tyvärr inte så många kort.Här ser ni hur nära inpå djuren man kan komma.
En buffalo precis utanför bilrutan. :)

Jag kan verkligen rekommendera er att åka dit om ni ändå ska till Usa. Helt klart en mäktig upplevelse!

Hoppas nu bara på att vulkanen inte får något utbrott, så att det finns kvar ett tag till......:D


Lurendrejeri


Häromdagen var vi ute i affärer för Jonas skulle leta efter lite kontorsartiklar till sitt företag, Svea Byggställningar.

Vi var inne på bokhandeln där han skulle köpa en Bokföringsbok, och jag fick syn på något som hette kassabok som såg precis ut som en sån jag använde för att bokföra i när jag hade Glitter. Men nej, de som jobbade i bokhandeln sa att det var bättre att ha en ordentlig bokföringsbok, för där var det mer utförligt skrivet, så de föreslog att vi skulle åka till kontorshandeln uppe på Våxnäs, vilket vi också gjorde.

Där inne fanns det stort utbud av allt man kan tänkas behöva till ett kontor, och vi fann med en gång en inplastad bok som det stod "Bokföringsbok" på. Den var dyr, kostade 224:-, men Jonas ville ju ha det bästa så han slog till ändå.Väl hemma skulle han ta bort plasten för att se vad som skiljde sig från den kassabok vi sett på bokhandeln.
 Och vad fick han se när han öppnade boken??Ett helt vanligt jävla kollegieblock!!!!

Precis likadant som du köper på Rusta för 20 kronor, och detta hade han gett 224 kronor för!!

Så dåligt! Vilket lurendrejeri!

Vad tycker ni? Är det ok att lura kunder på det sättet?


Nino är arg

Igår kväll (läs inatt) försökte vi få Nino att somna i sin egen säng, medans vi låg brevid i våran. Detta var INTE Populärt!

Jag fick en blick som helt tydligt sa "Du VÅGAR inte lämna mig här ensam!"

Sen låg han i sin säng och gnällde och försökte ta sig upp, men som ni ser gick det inte så bra :)
Jag fick sparken och missfall på samma dag-Fick skylla mig själv!


Försäkringskassan, får jag ligga med min man?
Den här artikeln på Aftonbladet måste ni bara läsa. Helt sjukt!!
Ändå blir man inte längre förvånad. Försäkringskassan i ett nötskal. Finns det något värre än dom över huvud taget???

Jag har själv varit drabbad utav deras idiotiska regler mer än en gång, men den värsta gången var nog ändå när jag fick sparken från mitt jobb, OCH fick missfall....på SAMMA dag!

Vad sa Försäkringskassan då?

Jo, jag fick skylla mig själv!

Jag borde ha gått ner till arbetsförmedlingen på måndagen dagen efter detta hände, (när jag fortfarande låg kvar på sjukhuset efter operationen) och skrivit in mig som arbetssökande. Nu fick jag ingen utbetalning på en hel vecka bara för det. (Har skrivt mer om det här)

Är det normalt??

Hur länge till ska vi tillåta att de håller på så här?
Är det rätt att en myndighet får behandla människor på det här sättet?
Full bebis?
Nej.

Men håll med om att han ser full ut?! :)
 
"Nej moschan, *Hick* inte schka do ta kort nu. *HICK*!"

Hahahaha, den lär ju hamna på plakatet på hans studenten. :)


Är naket ok?


Gud så löjligt!!

Folk rasar över en bild på Miranda Kerr (Orlando Blooms hustru) som ammar sin son...bilden visar absolut inget mer än lite av hennes bröst, och för övrigt så har hon lagt ut bilden på sin blogg....vill folk inte se den så behöver de inte läsa hennes blogg. En blogg är väl en plats där alla blottar sig, om inte kroppsligt så personligt.

Jag kan inte förstå uppståndelsen över bilden?

Man ser ju i stort sett bara hennes son som ligger vid bröstet...jag skulle själv kunna lägga ut en sån bild. Har sett folk som har urringade tröjor som visar bra mycket mer än så!!!

Här är några bilder på mig som jag tog när jag var gravid...dessa har jag inramade och upphängda på vägen här hemma....e de porr då eller? :)

På ena bilden är jag totalt naken...men man ser ju inget...då spelar det väll ingen roll,,,,eller??
Herregud, man visar ju mer när man är i simhallen ju! 

Tycker det samma om folk som blir helt till sig över att råka se någon iklädd bara bh och trosor...men det är väll samma sak som att se någon i bikini på stranden?? Förstår inte, vad är skillnaden?

Däremot kan jag förstå om folk blir upprörda när en kvinna slänger fram brösten och sätter sig och ammar helt öppet på restaurang och dylikt. Det kan bli lite för mycket.
(Kan även läsa mitt tidigare inlägg om amningsrum här)


    


Barnen busar


Ett härligt klipp från i helgen på barna som busar med varandra. :)

Nino killar Naomi under fötterna, och bägge två skrattar så de nästan kiknar.
Gillar du min blogg? Eller inte? Rösta anonymt här.

Omröstningen Vad tycker du är bäst med min blogg? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa snabba enkäter!


Lördagskväll med nachos
          

En riktigt mysig lördagskväll hade vi igår hemma hos goda vänner på Hammarö med nachos och lite vin.

Nino och Jennifer börjar komma upp i en ålder där de får lite utbyte av varandras sällskap nu också, så de är roligt att se. Jennifer är ju bara en vecka äldre än Nino, även om hon SKULLE ha varit en vecka yngre... :/


Spindel-tvillingarna

Vill ni se något helt makalöst, så kolla in klippet från Aftonbladet på de här två systrarna som sitter ihop vid höften. Helt otroligt att man kan leva ett helt liv på det sättet!!
De ser ur som en spindel när de går och med sina uppvisningar för media kan de på så sätt tjäna ihop tillräckligt mycket pengar för att försörja hela sin familj.

Helt makalöst!
Möte med rådjur

När vi körde småvägarna hem från Ö&B förut så höll vi nästan på att krocka med dessa 3 små söta rådjur. Tur att vi körde lugnt, för de hade då ingen brådska över vägen, utan tog det hela med ro. :)
Tänkte förgylla dagen med ett leende...


Har du någonsin sett en person i din egen ålder och tänkt: 'Jag är glad att
Jag inte ser så gammal ut!'.

____________________________________________________________________

Jag heter Berit och jag satt i väntrummet hos min nya tandläkare. Jag läste
ett diplom på väggen och upptäckte hans namn.
Plötsligt kom jag ihåg en
lång, elegant mörkhårig kille med samma namn, som gick i samma klass som
mig, för ungefär 30 år sedan.
Kan han vara samma kille som jag hade varit lite förälskad i på den tiden?
När jag sen fick se honom skakade jag snabbt av mig tanken. Denna
halvskalliga, grå man med rynkigt ansikte var alldeles för gammal för
att ha varit min klasskamrat.
Efter att han hade undersökt mina tänder tog nyfikenheten över och jag
frågade om han hade gått på Enskede gymnasieskola.
- Ja, det hade han, svarade han.
- När gick du ut då, frågade jag.
- Jag var i avgångsklassen 1978, sa han.
- Du var i min klass! Jag log.
- Han såg närmare på mig. Sen sade denna fula, gamla, halvskalliga,
ohövliga, feta och elaka man:

- Vad undervisade du i då?
 
Klädd för disco
Fina Naomi klädd och iordning gjord för sitt skoldicsco igår :)

Svarta leggings, tunika och svart pälsväst.

Så fin så....♥


Två bilder säger mer än tusen ordMin hemlighet


Ja, några utav er vet ju redan om det, men jag har ju varit lite hemlighetsfull här på bloggen om vad det handlar om. ;)

Nu kan jag i alla fall avslöja det, för nu är det i stort sett klart.

Företaget jag ska öppna är en webbutik där jag ska sälja barnkläder :)

Det hela började med att jag kom över ett STORT parti med helt nya jättefina barnkläder till ett bra pris, och det slog mig då att "Varför inte öppna en webbutik?"

Tanken är att jag ska kunna sälja snygga, fräscha, moderna barnkläder till LÅGA priser.

Som småbarnsmamma vet jag ju hur bökigt det är att ta sig ut i affärerna med barnvagn och skötväskor och det ska matas och bytas på, bebisen skriker och man får ingen lugn och ro att gå titta i affärer.
Samtidigt är det så dyrt med de flesta barnkläderna!

Vem vill ge 200-300:- för en body som bara går att använda en månad, och sen har barnet växt ur den?

Nu kan ni sitta i lugn och ro och kika igenom alla kläderna när det passar er, hemma i erat eget vardagsrum. Och kunna beställa flera plagg på samma gång utan att för den delen känna er ruinerade!

Självklart kan jag även tänka mig att åka runt på visningar. Om ni ska ha mammaträffar eller liknande och vill se plaggen och känna på dem innan ni köper så ska det kunna ordnas, inom rimligt avstånd förstås. :)

Så jag hoppas att ni ger det en chans, och självklart kommer jag att gynna alla som handlar hos mig med rabatter och massor av fina erbjudanden!

Finns det sjöodjur?


Jag tror på många saker...spöken, ufon, mirakel, spåkvinnor, sjätte sinnen...ja, det mesta faktiskt. Jag har ju skrivit en del om det tidigare också under övernatuligt.
Det enda jag har riktigt svårt för att tro på, som ändå kan tyckas vara det som vore minst osannolikt, det är sjöodjur.

Jag har svårt att tänka mig att det skulle finnas så stora djur i en sjö, men som adrig lyckats hittas trots alla sökningar som gjorts.

Ja, jag vet att jag motsäger mig själv lite, för det har ju gjorts forskningar i mängder om ufon o dylikt också, men ett sjöodjur har ju liksom ingenstans att gömma sig kan man ju tycka?

Jag vet inte.
Jag säger inte att det inte finns Jag säger bara att jag inte tror på det.

Vad tror ni??


Blev nekad jobb pga acne-nu får hon revansch


Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag läser om det här i nyheterna. Fallet med Malin som blev nobbad ett jobb för att hon hade acne-"Folk kan tro att du har aids" HELT SJUKT!!!!

Vilken fullt frisk människa skulle på allvar tänka tanken att en person med acne har aids????

Aldrig någonsin, över huvud taget, har jag tänkt den tanken när det gäller någon!!
Hmmm, den personen har nog aids,,,
Nej, vilken idiotisk kommentar. Vad som helst hade ju varit bättre.

De enda två bra sakerna som kommit ur denna händelsen, det är att den stackars tjejen som blev utsatt för denna kränkning har fått sin upprättelse, och fått massvis med jobberbjudanden, ifrån icke-dömande personer. Och att ägaren blivit genomskådad för vad hon egentligen är.
Det står i den ena artikeln att "ägaren ägnade en större del till att prata om sin modellkarriär,". Hon kanske har ett vackert yttre, men idag ser vi alla bara hennes fula insida!

Det påminner mig lite om när jag var på en arbetsintervju på Barnens Hus här i Karlstad för några år sedan. Där gick chefen BARA efter utseendet på intervjuerna. Hon sa rakt ut till mig, att den förra tjejen som varit där hade sett alldeles för risig ut. Hon kom i TRÄNINGSBYXOR på intervjun...Ja GUD, vilken förskräckelse!!! Hon skulle aldrig få jobbet.
Och samtidigt säger hon att en annan tjej som sökt jobbet var alldeles för snygg. "Om hon började här så skulle M (enda killen som jobba på stället) aldrig kunna koncentrera sig, han skulle bara dregla hela dagarna" Och så skrattade hon.

-Men du är perfekt för jobbet, sa hon sen med ett leende. (Jaha, hur tolkar man det??)

Sen när vi hade skrivit kontrakt så satt hon där och småskrattade och sa lite för sig själv...." hahaha, åh, det ska bli så roligt att se "M: s" min när han får se dig, han kommer att smälla av.

Jag började tro att det var en dejtingfirma och inte en leksaksaffär jag hade sökt jobb i.

Jag blev inte kvar där länge kan jag meddela om. Det visade sig senare att hon på intervjun hade visat sig från sin BÄSTA sida!

    
 För finnig?                  För snygg?      För ful?                     För smal?                      För fet?


VEM BESTÄMMER?
OCH VART GÅR GRÄNSEN?


Ett vårtecken!

Japp!

När solglasögonen har åkt på för första gången, då får man absolut vårkänslor :D


Byta blöja på katten?


Nej, men man skulle kunna tro't! :D

Simbas favoritplats är Ninos skötbord, och hon vägrar flytta sig ens när vi ska byta på honom.

Men, där det finns hjärterum finns det skjärterum! ♥

Tur att vi har världens snällaste katt, som aldrig har gjort en fluga förnär. Hon älskar barna, och vill gärna vara nära både Nino och Naomi. Inte ens när Naomi var liten och använde Simba som en docka och bäddade ner henne i sin dockvagn, så protesterade hon...:)
Idag fick jag ett mycket märkligt telefonsamtal


Precis när jag kommit innanför dörren efter att ha lämnat Naomi på skolan, så ringde det på hemtelefonen.

-Hej det är Åsa, svarade jag.
-Hej. Är det Åsa Hoffman? frågade en äldre herre i andra luren.

Min första reaktion var att det lät PRECIS som min gamle farfar! (som varit död i 10 år nästan exakt på dagen idag!)

-Det är så märkligt, sa han. Jag sökte på mitt eget telefonnummer på Hitta.se igår kväll, och då kom ditt telefonnummer upp. Har du 070-*** ** **?

-Ja, det är mitt mobilnummer, ja. sa jag.

-Ja, vad konstigt, det är mitt också, sa han.

-Men va!? Det kan ju inte stämma! Vi kan ju inte ha samma mobilnummer, det går ju inte. Då skulle ju folk ringa fel jämt och ständigt?

-Ja, det är väldigt märkligt
, sa han.

Och så rabblade han upp numret en gång till. 070-*** ** ** .
Ja visst, det var mitt nummer. Och hans också.

Hur kan det stämma???

-Kan det bero på om vi har olika leverantörer? sa han.
-Nej, det kan det ju inte göra, för vem som helst kan ju ringa till dig för det.

Vi kom fram till att båda hade haft numret i många år, och båda hade bytt från fast abonnemang till kontantkort.

MYCKET MÄRKLIGT!!!!

Man blir ju helt ställd när någon ringer upp en och säger något sånt, och det är många tankar som går genom ens huvud kan jag tala om.....
Man börjar ju undra om de fakturor man fått genom åren har stämt också?

Jag bestämde till slut att jag skulle ringa min telefonleverantör och prata med dom, och sen återkomma till mannen om vad de hade sagt.

-Ja, gör det. Du kan ju ringa mig. Jag bor i Stockhom. Mitt telefonnummer är: 08-*** ** **

-Nej men....hör jag den gamle mannen säga. Nu har jag ju gjort bort mig. Det måste vara åldern som tar ut sin rätt. Det är ju mitt hemnummer som jag har det numret på...inte mobilen. Jag är gammal och brjar bli lite senil förstår du.

Stackars Stackars man! Jag tyckte så synd om honom. Han hade kollat upp det här igår, och sen inte kunnat sluta tänka på det på hela natten, sen ringer han upp mig och talar om det, och inser då att han gjort ett misstag. :)

-Jag ber så hemskt mycket om ursäkt att jag ringt och stört dig, sa han
-Det gör inget, det är så lätt hänt. sa jag.

-Ja, men nu har du ju mitt nummer i alla fall. Om du vill ringa och prata, sa han med skämt i rösten.Men nånstans undrar man om det kanske inte var det han ville....ha lite sällskap bara????

En märklig händelse var det i alla fall. Och jag som tror på det övernaturliga undrar ju lite om det inte fanns någon mening med det samtalet.
Jag har haft en del....vad ska man kalla det....sammanträffanden....som har med min farfar att göra de senaste dagarna. Och så idag...nästan på DAGEN 10 år efter att han dog, (om inte PÅ dagen) så ringer det en man som låter precis som honom! Och av misstag till råga på allt.

Jag fick nästan rysningar faktiskt. :)

Spännande början på dagen måste jag säga!
Idag har jag rest bakåt i tiden.


Ja, i alla fall skulle man kunna tro att det var så.

Jag har fått känna på (med råge vill jag tillägga) hur det måste ha varit att leva på den tiden då det inte fanns mobiltelefoner.
Hemska fruktansvärda tid!!

Känns som det var så länge sen, men jag minns det ju faktiskt väl själv. Jag var hela 19 år när jag ägde min första mobiltelefon...innan dess klarade jag mig bra utan den. Idag är det KATASTROF om man lämnar mobilen hemma i en timme!!!

Jag skulle åka in och hämta Naomi i skolan förut, och insåg när jag hade satt mig i bilen att jag glömt mobilen hemma. Nåja, tänkte jag, jag ska ju bara in till stan och vända, så jag behöver inte den. (Fast jag måste erkänna att jag kände mig ganska naken utan den. :( )

När jag väl hade hämtat Naomi fick vi för oss att stanna till hemma hos svägerskan en snabbis, och medans jag gick in skulle Naomi springa hem till en kompis, och eftersom Naomi inte heller hade sin mobil med sig (!) så lämnade hon kompisens mobilnummer så jag kunde få tag på henne när vi skulle åka hem.
Jag sa till dem att hålla sig i parken, eftersom vi inte skulle stanna länge. Egentligen ville jag inte att hon skulle gå alls, jag sa till henne att hon knappt hinner dit innan vi ska hem, för jag hade bråttom hem jag hade ju massor att göra! Men hon envisades, och lovade att jag kunde få tag på henne på kompisens mobil.....

Tror ni det gick??? NEJ!

När jag en liten liten stund senare försökte ringa henne, så svarade någon helt annan människa, och det visade sig då att Naomis kompis hade lämnat ut helt fel nummer....hmmm, konstigt, man kan ju tycka att man vid 10 års ålder har lite koll på vilket nummer man har, men icke.

Jag hade inget annat val än att sätta mig i bilen och åka och leta. De hade ju lovat att vara vid parken.....men det var dom förstås inte. Jag körde runt runt runt på Herrhagen i nästan två timmar!

Jag hade ingen mobil så jag kunde inte ringa henne. Även om jag HADE haft mobilen så hade jag inte rätt nummer. Jag visste inte vart hennes kompis bodde, och jag kunde inte gärna väcka Nino som sov i bilen och böka ur honom och springa upp och ner hos alla hennes klasskamrater för att fråga efter henne.

Strandsatt!

Till slut, efter en timme och fyrtiofem minuter hittade jag henne. Då var jag på mitt sista varv runt herrhagen innan jag gav upp och åkte hem. Hade jag inte hittat henne hade hon fått stanna hos bror och svägerskan tills Jonas kunde hämta henne.

Arg som ett bi var jag!!! Orolig, trött hungrig stressad och nästan slut på bensin....
Säg inte ett ord! var det första jag sa till Naomi när hon satte sig i bilen. Hade jag sagt något då så hade jag skällt, och det ville jag inte när jag var så upprörd. Bättre att prata när man lugnat ner sig.....

Vi körde hem i tystnad, och när jag kom hem och hittade min mobil så hade Jonas ringt 17 gånger! Plus flera gånger på Naomis mobil. Han hade varit så orolig, han trodde något hade hänt. I flera timmar hade han ringt hem, på min mobil och Naomis, och ingen svarade. Stackarn! ♥

Och oroat mina föräldrar hade han gjort också, han hade ringt dom och frågat om de visste vart vi var, så även dom ringde och var utom sig av oro.....Skönt att man har folk som bryr sig, men Hallå! Jag var bara borta i 3 timmar. :)
3 timmar utan mobil, och folk blir som tokiga. :) hahahaha  Ja, visst är det märkligt??

Min lärdom av idag. Nästa gång vänder jag för att hämta mobilen. Det går snabbbare. 

Partytält


De senaste dagarna har efterfrågningarna börjat strömma in ordentligt. Folk vill vara ute i god tid med att boka partytält inför sommarens alla fester.Vi har det perfekta tältet som rymmer ca 50-60 personer. 

Så vill ni hyra ett tält till midsommar, skolavslutning, kräftskiva, bröllop, födelsedag eller något annat trevligt...
Passa på nu!!

För mer info maila eller kolla här


Nino Simpson
Så här mysigt hade vi det i badet igår när jag, Naomi och Nino trängdes där i. :)

Såg en klar likhet mellan min son och Marge Simpson på den här bilden måste jag säga...det enda som som saknas är den lila färgen :D

Mina fina älsklingar ♥


UltraljudIdag har vi varit på bvc på 6-månaders kontroll, och det gick alldeles utmärkt! Min stora pojk var så duktig, och han fick mvg på hela undersökningen :) Alldeles perfekt var han ♥

Det påminde mig om att idag för exakt ett år sedan så var vi på ultraljud och fick reda på att vi väntade en pojke....

Hade ju varit på 2 ultraljud i ett tidigt skede av graviditeten, pga mina 2 tidigare utomkvedes (kan läsas om här om ni vill), men det här var det första där man såg ordentligt. :D


Så här såg det tidiga ultraljudet ut, i vecka 7.


Och på filmerna ser ni hur det såg ut inne i magen för ett år sedan.

På det första klippet ser man tydligt hela kroppen, och även hjärtat som slår.
Det andra ser man honom underifrån..ben och rumpa osv.
Det tredje klippet är koncentrerat på ansiktet i profil.MYSIGT VA?? :) ♥


Lugnet före stormenMorgonmys på soffan. Men det blir lätt trångt i knät när både Nino och Simba vill ha mammas FULLA uppmärksamhet. ♥

Får njuta i fulla drag av denna lugna stund, för sen drar det igång på allvar. Om jag tycte jag hade mycket förra veckan, så var det bara en försmak av vad som komma skall denna veckan.

Ska göra allt som hinns med för att dra igång mitt företag, vill verkligen börja på allvar nu. Ska ha demonstration via datorn med en websida som gör webbutiker, läkarkontroll med Nino, Naomi kommer hem, allt som har med företaget ska ordnas, kläder ska hängas och märkas, skickas, möte på skolan på fredag, Jonas jobbar långa dagar hela veckan, träningen ska hinnas med...sen utöver detta så tillkommer ju allt det vanliga hushållsarbetet.

Så det blir till o sätta igång.

Watch out world, here I come! :D


Solsidan är kass


Alltså, jag måste ha missat nåt?

Alla tjatar om den här Solsidan som visst börjar ikväll igen, men tycker folk verkligen det är bra????
Visst är det väll samma serie som gick i pausen på Lets Dance förra året?

En halvdann komedieserie med Felix Herngren i huvudrollen, där han spelar mot vad som måste vara Sveriges SÄMSTA skådespelerska!!Jag och älskling såg första avsnittet när det gick på tv, och tyckte inte det var något att ha...sen började alla tjata om denna serien. Överallt hörde man att den var SÅ bra, så vi gav den en  ny chans...och en till....och sen en till...ja, det slutade med att vi hade sett vartenda avsnitt i hopp om att hitta detta som alla andra uppenbarligen hade sett i serien, men icke. Till och med Usa har nappat på serien, och nu köpt upp rättigheterna.

Men nej tack.

Jag avstår från den här säsongen, hoppas den överlever ändå :) Eftersom något bra måste den ju ha, om alla andra gillar den. Typiskt mig....men Åsa var inte som alla andra barn,,,,,,,,;)Jag föredrar The Real Thing.
Solsidan IRL


Min katt säger "mamma" och tittar på tv


Jag filmade först Simba när jag försökte få filmbevis på att hon kan säga "mamma". Vilket hon faktiskt kan! Det är ingen som tror på det förrän dom hör det, men jag vet många som blir överraskade när hon har sagt det...

-"MAMMA" brukar hon säga när hon kommer fram till mig.

Ni hör det lite grann på det första klippet om ni lyssnar noga, men det är inget tydligt mamma den gången....ska försöka fånga ett bättre nån annan gång.
Det roliga här är när jag sätter på klippet på tv:n, och Simba får se sig själv! :D

Hon smyger fram och ställer sig mot tv:n, och i slutet sträcker hon fram tassen och försöker röra vid sig själv....hahahaha!!Det ska va gött o leva,,,,


Räkor & vitt vin en lördagkväll med bästa familjen ♥ Mycket bättre kan det inte bli. (skulle va om Naomi va hemma då)TIPS! Fina rågkex från Utvalda är Göörgoe.... Funkar perfekt som snacks eller mellanmål. :)


Hoppas ni har en bra kväll ni med!! :D
Ajsing Bajsing lilla katt....


Du får ont i magen....

Ja, i det här fallet stämmer Ninos favoritlåt in bra på verkligheten. :)
Det gäller verkligen att inte titta bort från maten ens en sekund när Lillen är i närheten :D
Roxette

Längtar tills sommaren..då ska vi iväg o se dem Live!
Ska bli grymt, mina stora idoler när jag var yngre :)

Den här låten är en av mina favoriter, har många härliga sommarminnen från Lysekil till den.
Busy Busy Busy

     
      Idag har jag, likt de senaste dagarna, haft ett fullsmäckat schema.
      Min dag idag har sett ut så här:      ........samt gjort en del annat. Det går i ett kan jag säga, fullt upp hela dagarna. :)

      Like it....LAJK IT A LÖT! :D
Lika??

God morgon!

Insåg idag att jag börjar se mer och mer likheter mellan Naomi  och Nino, så som Naomi såg ut när hon var 6-7 månader.
På vissa bilder är de riktigt lika faktiskt.:)

Vad tycker ni?

Till vänster ser ni Naomi när hon var lite drygt 6 månader, och till höger en bild på Nino idag, 6 och en halv månad.Det enda som skiljer dom åt är egentligen ögonen...Naomi har klarblå, och Nino har mörkbruna. :)Heidi, das schielende Opossum (Den skelande pungråttan)

Herregud så söt!!
Man vill ju bara ta hem henne och gosa med henne ju :)Lite roligt när man läser på nyheterna nu för tiden, om vilka saker man tjänar pengar på.
Så som denna djurparken som tjänar massor pga denna skelande pungråttan, eller den hemlöse mannen som blev megakändis tack vare att han hade en speciell röst. Gick från hemlös till världskändis på nolltid. (Se klippet här)

Hoppet är alltså inte ute än....kanske kan jag också bli framgångsrik, kanske har jag också någon dold talang som jag inte vet om :D

YOU NEVER KNOW!


Barnbassäng och tjejhångel

Idag packade vi fikaväskan och stack till simhallen inne i Karlstad. :)
Jättemysigt, men kan säga att det inte är HELT lätt att ha med sig barnvagn, väska och bebis in i omklädningsrummet och byta duscha m.m.....hahaha, men trägen vinner!

Sen att jag insåg halvnaken inne i omklädningsrummet att jag hade glömt min baddräkt hemma var ju mindre roligt...hmmmm....tur att de hade så man fick låna. :D


Jag och Nino i badetMina älsklingar ♥

Härligt att krypa upp i en varm handduk efteråt :)FIKA!!!!Inte världens snyggaste låne baddräkt kanske....???

Helt klart en mysig dag, det enda som var lite störande var väll i så fall de två tonårstjejerna som inte kunde hålla tassarna borta från varandra utan stod och hånglade nere i BARNPOOLEN!! Inte helt ok tycker jag.. :/
Vad tycker ni???
Får man bete sig så i en offentlig simhall...de tafsade verkligen... Tur att Jonas satt med ryggen åt så han inte såg hehehehehehe!!! :D :D :D

Här nedan följer 3 korta filmer från våran dag i simhallen. Nino som åker vattenrutschkana bland annat.
(Om ni som mig inte kan se de nedre filmerna så klicka på den övre så kommer ni automatiskt till de andra oxå)

Bamse-Dundersucce'!


Har haft sån tur som funnit den bästa trösten i världen.

När allt är jobbigt, man inte mår bra, trött och bara gnällig....då finns det bara en tröst-Bamse!

Ja, se själva....DUNDERSUCCE!' :D


Vältränad?


Nu har motivationen slagit till ordentligt hos både mig och Jonas.

Idag startar våra nya liv, med träning och även solariet har vi invigit.

Sommaren 2011 tillhör HOFFMAN'S!!

Så här läcker kommer jag att varaMen jag vet inte, det finns ju gränser för hur vältränad man ska bli..
.vet inte om jag vill att Jonas ser ut så här till sommaren...
Eller vad tycker ni??Är det snyggt???


Säljes-Parti med kläder

Ett överskott av kläder jag fått tag på som jag nu säljer ut billigt. Mestadels damkläder, ca 60 plagg. Klicka på bilderna för att se dem i större format. Allt är i nytt skick. Olika märken, bla Ellos, Rut mfl, Amelia. Kläderna på bilderna är bara ett urval av vad som finns. Många udda plagg.

Priset för alltihop är 1000:- eller bud. Plus moms och eventuell fraktkostnad.

För mer info, maila på asa_hoffman@hotmail.com

         

     


SAKNA <3

♥♥♥

"Fäll ner bygeln"

Hahaha, kom på en lite rolig grej som jag tänkte dela med mig av :D

För några år sedan, så var vi ett gäng som åkte ner till Liseberg och drack lite öl och åkte karuseller.
Jag och Ankra fick för oss att vi skulle åka Balder, och som de flesta vet så får man se kort på sig på en bildmonitor efter åkturen.
Jag och min dåvarande svägerska fick oss ett gott skratt när vi såg på kortet att hennes ena bröst hade ploppat ut! Hahahahaha som tur var skymdes det av hennes arm på bilden så ingen annan såg det, men vi gjorde :D

Vi bestämde oss för att åka en gång till, och när vi satte oss till rätta i vagnen, och de skrek i högtalarna:

-"FÄLL NER BYGELN",

Så fick vi oss ett gott skratt kan jag säga!!

INTE BH BYGELN ANKRA!!!!

Denna bjuder jag på...Sorry Ankra, men ibland får man offra sig för den goda sakens skull. :)

Jag tror du överlever? (Jag saaaaaa ju att det inte var något kort)
riktigt bra filmat e de oxå ;)

Hej allihopa!
Mamma vill bara hälsa att hon inte har glömt bort bloggen, men både hon och pappa har fullt upp med att starta sina företag just nu.Ja....Jag har väll berättat att mamma också ska öppna eget???
Jajamänsansa!!
Vad?

Det får ni vänta och se :P


Svea Byggställningar.se


Nu har min kära make bestämt sig för att börja satsa stenhårt på sin egen firma:


så här låter hans beskrivning av sitt företag:

Behöver du en murarställning, fasadställning eller målarställning i Dalsland eller Värmland?
För oss är kunden viktiigast, och vi hjälper gärna till med information och rådgivning så som att hitta den bästa vägen till en bra funktionell och framför allt en säker ställning.
Svea Byggställningar utgör en effektiv och stark sammarbetspartner i Dalsland och Värmland.
Vi är ett företag med bred erfarenhet av branschen och vi riktar oss till "yrkesfolket" så väl som till privatkunder.
All personal har en bred och erforderlig utbildning och många års erfarenhet av arbete med byggnadsställningar.
Med andra ord, en gedigen kompetens.
För offert eller andra förfrågningar, ring eller maila. (Gratis!)
Och du! Glöm inte bort rotavdraget!

http://sveabyggstallningar.se/

Så är det nu så att du eller någon du känner behöver en ställning?
Tveka inte att höra av er!
Min man är inte bara bäst på det han gör, utan han håller också bra priser och är framförallt snygg att titta på :DFyndat på rean


Idag har vi spenderat hela dagen inne i Karlstad, och bland annat köpt en ny mobil till Naomi. Hon har sparat länge för att ha råd med en ny, och till slut blev det den här.

En samsung S 5230 från SIBA


En fika hann vi med oxå, kaffe och prinsessbakelse...mumsfillibabba!!!! :P

Nu blir det mys på soffan med mina nyinköpta myskläder från rean. :)
Joggingbyxor från Vero Moda och T-shirt från Gina Tricot

A just de ja! Köpte detta snygga halsband på Gina oxå...I´m lovin it!

Det jag gillar bäst med dagen är ändå att trots att vi fikat och shoppat hela dagen, så har vi gått plus i kassan idag!

Hur kan det vara möjligt tror ni? ;)

 


The people of Wal MartKicked out of the Smurfs for being too tall… and having an improperly shaped body… and for not having the requisite blue Smurf blanket, which she appears to be rectifying here.
Now that’s a Texas-style muffin!
You know you want me.
Racoon, badger or 3-toed sloth?
The fleece people emerge from the forest to forage.
Ummm…. Is that really a man wearing ass floss because most men can’t pull that off, or
should I say out.
First l show him the booty.  Then I turn around and give him the good stuff.  

If it doesn’t let me show off my side fat, I aint wearin it !!Poodle, sheep, or 3-toed sloth?Aren't they supposed to be in front?!?A wizard’s mistress, perhaps?  The way she holds the magic wand gives it away.Meeeeeeeeaaaaaatttttttttttt.  MUST HAVE MEAT!!!!!!!!!The hat adds a certain 'je ne sais quoi.'

I’m not going to stick around to find out if that shirt is accurate.I’m…too sexy for my shorts…
If it weren't for the slippers that outfit would be inappropriate.
When you got it, you flaunt it.  Isn’t that the rule?He sure is!
He must not realize his shirt is ripped….right?
bloglovin

Pilsk hund jagar sin egen svans


Nu har vi lämnat henne, och det känns tomt...men skönt.
Hoppas på att hon har hamnat rätt denna gången. Tror det,,,hoppas...

Stackars tjejen som tog henne kan man ju bara tycka. Ta sig an en ny hund som till råga på allt är i början på ett löp. Heltokig blir hon! :D Så frustrerad att hon juckar på allt o alla, inklusive sig själv. Här nedan ser ni ett klipp på en mycket pilsk Sharona som jagar sin egen svans i ren frustration. :)
Mystisk död bland fiskar nu

Häromdagen fick vi läsa om att mängder av fåglar ramlade ner döda från himlen.

Idag står det på Aftonbladet att 2 miljoner döda fiskar har spolats i land på en strand i Maryland.
Mycket mystiskt, och man undrar ju vad det är som håller på att hända? Är det en stor naturkatastrof på väg? Eller är det bara kylan som vissa säger?Mest märkligt är ändå att någon verkligen orkat gå runt och RÄKNA alla de döda fiskarna, för att kunna komma fram till att de är exakt 2 miljoner stycken,,,,, Man ser ju till och med fotspåren efter personen som gått där :)
Eller hur???

bloglovin


Gamla filmer från sommar och badstrand

Satt förut och tittade igenom gamla filmer från sommaren, och det är inte annat än att man längtar!!

Hittade bland annat en del filmer från när vi hade vår långweekend nere vid stranden hos mor o far sommaren-09.
Den absolut bästa semestern i mitt liv. Jag, Jonas, Naomi och Sharona spenderade 4 dagar där nere när det var som varmast den sommaren. Hela dagarna låg vi och solade, badade, paddlade kanot, grillade, drack öl, spelade kort och hade det helt underbart. Inte en tv, ingen klocka, ingenting som störde från den hetsiga vardagen. Utan ström kan man roa sig ganska bra :)

Den första videon är från ett tidigare tillfälle, när Sara försökte skaka av sin filt och Sharona bara busar....slutet e roligast när Sharona river sönder byxorna på henne :D

Det andra klippet är på mig och Jonas liggandes i solstolarna på kvällen i solnedgången med varsin cider, och Sharona springer runt och busar. Spana in Den härliga närbilden på Jonas mage... :)

Det sista klippet är vid stranden när Naomi och Sharona tar sitt morgondopp...Naomi härmar Sharonas stil när hon simmar. :)


GUD VAD JAG LÄNGTAR TILL SOMMAREN!!! Ingen mer som gör det väl???bloglovin

Women in black


Jämt får jag höra hur lika jag och min syster är...t o m främlingar kommer fram och känner igen oss på stan som känner den andra systern, detta händer ganska ofta faktiskt. 

Så få höra nu, är vi så lika som de säger?

Och när ni tittar på bilden, bare in mind att Sara nyligen har varit i Egypten på semester....OBS!! Den lilla med rött hårband är Kajsa, och inte en tredje syster!!

(Har tänkt lägga ut fler bilder från nyår, får se när det hinns med.....)

bloglovin

The garden


Det bästa med att ha trädgård är att Sharona får sin motion även när jag är så dödssjuk som jag är...:)

sammanlagt är det nog flera timmar de har spenderat där ute idag, barnen och hunden. De är där now as we speak. Jag orkade mig faktiskt ut på en skogspromenad med henne förut oxå, men sen var jag helt slut...känns att man har feber i kroppen.
Before I was a mom


Before I was a mom,,,,,

I drank my coffee while it was still hot!!!
Nu har vi våran hund hemma igen

Efter mycket om och men, så fick vi till sut åka till hemmet och hämta hem våran Sharona. ♥
Som det visade sig idag, när jag skulle ta fram nya papper på ägarbyte, så står jag fortfarande som ägare på henne, och har gjort hela tiden.
De vi gav henne till skrev på papprena och sa att de hade skickat in och att allt var klart, men så var visst inte fallet. :(

Nåja, det förenklar ju det hela idag....Nu är hon våran igen, och hemma hos oss...i trygghet!
Det första vi köpte till henne var ett ben som hon i vanlig ordning tuggar febrilt på. :)Nino undrar vad det är för konstig varelse...:)
HUSSE!!!! Jag har saknat dig!!!
Hon fann sig fort i att vara hos oss igen. Att ligga på sin filt vid brasan och tugga på benet och få ta det lugnt, det var nog vad hon behövde nu...
Även Nino har varit fram och hälsat..."Vad spännande, en stor katt", tänker han nog! :)Trädgården har hon bekantat sig med rejält redan, hon och Naomi har varit ute och lekt flera gånger.


I ärlighetens namn så är det allt lite mysigt att ha henne här. Har saknat henne. Men vi måste ändå hitta ett hem så fort som möjligt, så hör av er om ni vet någon!
Och jag kan säga att trots det hon har varit med om de senaste dagarna, så är hon helt cool lugn....precis lika snäll och go som hon alltid har varit. Att sammanfatta Sharona med några ord, då skulle det bli:

Sprallig, glad, klumpig, snäll, go, kärleksfull, livsglad, hungrig, trogen, lekfull

Precis som hon alltid varit :D

Vi har redan hunnit med att träna lydnad, leka kurragömma, leka i trädgården, gosa...
Nu är hon helt slut!


Akut omplacering av jättesnäll dobermanntik!!


På grund av oförutsedda händelser, som gör att de vi gav Sharona till inte kan ha kvar henne, så kommer vi antagligen att få tillbaka henne redan ikväll.
Då vi inte har någon möjlighet att ha kvar henne, så måste vi nu akut hitta ett bra hem till henne, annars finns risken att hon tvingas avlivas.Hon är en jättefin snäll dobermanntik på tre och ett halvt år, som kräver mycket kärlek och stort engagemang.
Hon älskar barn och passar bra som familjehund, dock har hon en förkärlek till att jaga katter, så helst bör hon hamna i ett kattfritt hem. Hon älskar att bada, så bor ni nära vatten är det ett plus i kanten, men absolut inget måste. Det viktigaste är nu att hon hamnar hos en stabil person som vet vad det innebär att ha brukshund, och som är redo att ta sig an henne för gott. Inga fler omplaceringar!!!
Gärna tävlingsintresserade, men ett krav är att det är naturmänniskor som vistas mycket ute både sommar och vinter, och ger henne den motion och kärlek som hon kräver.

Som sagt är det väldigt bråttom att hitta ett hem åt henne, men vi kommer ändå att vara väldigt noga med vart hon hamnar. Endast seriösa kunniga personer gärna med tidigare erfarenhet av hundar göra sig besvär att svara.

Vid intresse lämna en kommentar med din mailadress (syns ej utåt) och skriv lite om dig själv, så återkommer vi om det verkar intressant.

Nedan följer ett klipp med bilder från våran tid med Sharona, det visar lite av hur go denna hunden verkligen är! ♥bloglovin

2010-Det bästa året i mitt liv


Det bästa året i mitt liv har tagit slut, och jag sörjer det genom att bli jätte jätte sjuk!!!

Fasar inför detta nya året, för hur ska man kunna toppa det året som varit?

Eller vad sägs om det här:
I februari köpte vi vårat fina hus.
Min älskade Naomi var hemma med oss hela tre och en halv månad i streck under sommaren! ♥
I juli fick vi till slut våran efterlängtade son Nino. ♥ (som på denna bilden ser ut som en liten tibetan :) )

Och den 7:e augusti blev vi herr och fru Hoffman ♥

Ett år fullt av kärlek!!!  ♥♥♥


bloglovin