Nej. Jag är inte galen.

Jag blir bara så fruktansvärt irriterad, att han aldrig lär sig!!!

Herregud, vi har ju varit gifta i över ett år nu, och tillsammans i 6 år...nog borde han väl ha lärt sig vid det här laget, att DETTA är inget man skämtar om!!!

Det är bara så det är. Han vet om det. Han visste det när han gifte sig med mig. Han visste att det ingick när han svarade ja på frågan "I nöd och lust".

Varför i hela friden sitter han då fortfarande och skrattar mig rakt upp i ansiktet när jag blir arg om han bryter mot det??!!

bloglovin

Kommentarer
Postat av: Fröken M

haha... då skulle du aldrig kunna se en film med mig för jag äter konstant ;) det där med fisarna är jag däremot helt enig om, det är bara en sak man INTE gör - mer än möjligen på toaletten!!

kramar

2011-09-08 @ 20:16:01
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Johanna

Den finns inte här i stan, den finn kanske någon annatsans i skåne, men hinner inte åka någonstans inom den närmsta tiden.... :/

2011-09-08 @ 20:39:30
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Linda

Men gud, du borde vara glad att han står ut med dig alls istället. Seriöst om det är så allvarligt så borde du söka hjälp, det där kan inte vara lätt för varken dig eller honom. Du borde försöka bli av med tvångstankarna istället för att lära honom och eventuella barn det samma.

2011-09-08 @ 20:46:43
URL: http://hellolinda.blogg.se/
Postat av: Cissi

Äta i reklamen innan filmen håller jag helt med om, samma sak med fisarna och bloggen (vill helst inte att nån jag känner ska läsa) men att inte äta i reklampausen, det skulle jag få jobba med!Personligen ser jag sånna tankar som helt normala - jag har massa idéer för mig och under tonåren måste jag varit omöjlig att leva med! ;)

2011-09-08 @ 20:56:57
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Åsa

Linda: Ja...jag får nog låsas in nånstans...för det är ju verkligen DÖDSALLVARLIGA problem...:)

2011-09-08 @ 21:01:42
URL: http://asahoffman.blogg.se/
Postat av: Carola

Hahaha, att inte få äta under reklamen var riktigt kul, faktiskt! Det är då jag brukar passa på, särskilt om det är något svenskt jag kollar på... äter jag chips så knastrar ju det såpass att jag kanske inte hör vad som sägs, ju! Men reklamen döljer jag gärna med chipsknaster! :-)

2011-09-08 @ 21:04:06
URL: http://barbamamas.blogg.se/
Postat av: Linda aka Javamorsan

Finns bara en enda förklaring till detta min vän: han är man!

2011-09-09 @ 08:23:50
URL: http://baralinda.se/wordpress

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Humor