Har ditt barn vinterns charmigaste leende?

I så fall har du chans att vinna produkter från Barndekor.se till ett värde av 500 kr alternativ det vinnande bidraget till en förstorad tavla.

Tävlingsreglerna ser ni nedan, och jag sitter själv med i juryn och väljer ut det vinnande bidraget ;)
 
Naomi som liten sprallig vintertjej
 
 

Så här tävlar du:

 

För att kunna medverka i tävlingen ska du helst ha ett registrerat Facebook- och Instagramkonto.  Har du inte detta kan du alltid maila in ditt bidrag till oss på hej@barndekor.se

 

1 Fota ditt glada vinterbarn

2 Ladda upp fotot på Instagram

3 Tagga fotot med #barndekor.se

4 Följ barndekor.se instagram @barndekor- & Facebooksida (om ni inte redan gör det förstås)

 

Tävlingen pågår under sportlovsveckorna 2013 med start måndagen den 11 februari fram till måndagen den 11 mars kl.23.59.

Vinnaren koras av en jury bestående av Johanna från Barndekor.se och ett gäng glada bloggare. Juryns val baseras på konstnärlig höjd, glädjespridande, och antalet Instagramhjärtan. Så ni har en chans att påverka resultatet genom att gilla på Instagram men Facebook likes gills inte. Juryn avgör vem som vinner och deras beslut kan inte överklagas.

När du taggar din bild med #barndekor.se godkänner du tävlingsreglerna och villkoren. Bilderna kommer löpande att publiceras på Barndekor.se Facebook och Instagram. För att kunna tävla måste ditt Instagramkonto vara öppet för alla. Bildbidrag från dolda konton kommer inte ingå i tävlingen.  När du skickar in ett bidrag till tävlingen garanterar du att bilden är fotad av dig själv. Att den inte innehåller material som är olämpligt, stötande, obscent eller ärekränkande. Bilden får inte inkränkta på upphovsrätt, varumärken eller rättigheter för privatliv. 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Humor