Exotiska resor

I år har vi varit ute och rest 2 gånger, men inte varit riktigt nöjda någon av gångerna.
Första gången var vi i Side, Turkiet,och andra gången i Alanya, Turkiet. (Klicka på länkarna för att läsa om resp resa.)
Vi var ju även iväg till Dubai förra året, vilket var väldigt vackert men inte särskilt barnvänligt.
 
Vi har redan börjat fundera på vart nästa resa ska bära av, och denna gången käner vi allihopa att det får bli en ordentlig resa, på mist 2 veckor, och då till något riktigt exotiskt land, så som Aruba, Barbados eller kanske Madiverna?
 
När detta skulle ske har jag ingen aning om, men jag har hittat en jättebra sida där man kan söka på resor, som heter skyscanner.se. Skillnaden på denna sida mot andra, det är att du kan välja avreseort och landet du ska till, sen trycka "hela året" då får du de billigaste och bästa resorna under hela året.
 
På sätt kan du anpassa dig och planeringen efter när det är bäst att åka, smart va?
 
En bild från när jag var på Barbados med familjen år 1989. Här på "våran" strand som vi hittade där det inte var någon annan än vi på 3 veckor. Härligt!!

Kommentarer
Postat av: gizze

Jag var på Barbados 1992 , åker aldrig tillbaka, så man har olika tur och syn på vad som är underbart...Även om där var vackert så var det så mycket våld, droger och annat så vi, och många andra vi träffade tyckte inte om stället..

Tycker inte man behöver resa långt för att få det helt underbart..

Sicilien var perfekt, Rhodos är ju en av mina favoriter,Mallorca är härligt också..

Florida med Disney World (Naomi kanske redan varit där flera ggr) Är ju också toppenkul, men Nino är för liten för det kan jag tycka, kul om barnen minns lite av det man fått uppleva...

Teneriffa är fint...

Men visst Aruba och Maldiverna är säkert exotiskt värre, men dyrare och längre restid,

ja ja, många tankar...Hoppas ni hittar ett paradis :)
Kram2012-09-14 @ 10:43:36
URL: http://gizzez.blogg.se
Postat av: Madde

Vilken bra sida! Tack för tipset :)

2012-09-14 @ 15:14:52
URL: http://cochise.blogg.se
Postat av: Estelle

Nu är det ju så att man får vad man betalar för.

Köp en "riktig" resa istället för att envisas med att tro att det finns saker som är gratis! Om man har ont om pengar så råder jag att man bokar EN resa per sommar med ett seriöst bolag och till ett fint hotell istället för två skitresor. Sedan är det ju faktiskt så att det finns galande tuppar på landsbygden i stora delar av världen...liiite får man nog ta seden dit man kommer oxå. Vill man t.ex. ha Hästenssängar som kan kanske har hemma får man boka minst 5-stars. Du framstår som rätt naiv i detta!

Ni verkar absolut inte ha ekonomi för dom ställena du nämner men kan rekommendera Vietnam eller Fillippinerna om ni orkar med flygningen. I så fall kan du absolut inte använda den sajt du rekommenderar här - deras flygtider är HELT enormt för långa och det du sparar i pris är så ovärt. Köp en flygstol med Apollo eller Ving istället!

Lycka till

2012-09-15 @ 01:50:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Humor