Rasande dubbelt upp

När vi var inne på Ölands nöjespark häromdagen, så kom min svåger fram till oss och sa att de gick runt och satte klistermärken på alla bilar med reklam för stället.
 
Jag blev rasande och sa att de får minsann inte sätta några klistermärken på vår nya bil, gör dom det så ska jag stämma dom!
Jo visst, det visade sig att man skulle ha sagt till vid ingången om man inte ville ha deras dekal på bilen ( vilket ingen hade informerat oss om), och gissa om svågern skrattade gott åt mig när vi kom tillbaka till parkeringen och fick se att alla bilar hade fått en dekal, utom vår.
 
Den hade 2!
 

Kommentarer
Postat av: ♥ ♥ MelissasPrinsar ♥ ♥

meh får dom göra så utan att fråga om de är okej!?

2012-07-23 @ 15:29:12
URL: http://melissasprinsar.com
Postat av: Emilia

haha, detta fick mig att tänka på när jag varit på Ölands djur och nöjespark med pappa och lillebror för några år sen. Vi fick veta att man skulle säga till om man inte ville ha dessa klistermärken, pappa som då hade jobb-bilen sa självklart till att han INTE ville ha något. Dom i informationen sa att de skulle informera de andra om detta. När dagen var slut och vi gick till bilen hade vi klistermärken på den, TROTS att vi sa till flertal gånger innan :)Så, trösta dig med att ni antagligen hade fått klistermärken även om ni sagt till ;)

2012-07-23 @ 19:34:01
URL: http://Emiliamedadhd.devote.se
Postat av: anna

va??? nä!!!! kommer ihåg att vi sa till innan vi körde in för vi hade mina föräldras bonneville;) Min dotter var med sin pappa på Ölands djurpark nu i helgen

2012-07-23 @ 19:56:44
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Haha, vilket öde! :P

2012-07-23 @ 21:08:13
URL: http://www.henrikolsson.eu
Postat av: Jonnié Jonsson

men hallååå så får de väl ändå inte göra utan att fråga om lov?

2012-07-24 @ 08:38:47
URL: http://jonniejonsson.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Humor