Gud finns inte


Idag diskuteras det om jordens undergång och eventuell existens av utomjordingar på Aftonbladet.

När man läser ibland kommentarerna under artikeln, så diskuteras det vilt om vad som händer när och om jordens resurser tar slut, ska vi förflytta oss till en annan planet, kommer vi att stöta på utomjordingar? osv osv.

Sen går diskussionen över till Guds existens eller icke-existens.

Jag tror personligen inte på Gud, däremot så tror jag på utomjordingar. Eller hoppas att de finns i alla fall, det är inte så att jag är övertygad och måste starta en kyrka för att övertyga alla andra om det.

En sak kan jag inte begripa, och ni får gärna svara mig på detta.

Att tro på Gud är helt acceptabelt, större delen av jordens befolkning tror på någon slags Gud. De startar religioner, öppnar kyrkor, begår massmord och startar krig, de vallfärdar för att sprida sitt budskap, om en man som sägs ha kunnat gå på vatten, gjorde vatten till vin, återuppstod från de döda, föddes av en oskuld. ja ni fattar vad jag menar? Detta är helt ok.
Att vara kristen och att tro på Gud är fint.


MEN.
Om du tror på utomjordingar och UFO:N, om du säger att du blivit bortrövad av utomjordingar eller att du sett ett ljussken på himmelen, om du tror på något övernaturligt över huvud taget, så blir du genast stämplad som ett FREAK.
Att det finns liv i rymden är väl inte så otänkbart? Att det kanske eventuellt varit här på vår planet är inte heller helt otänkbart, det finns ju många vittnen och bevis som faktiskt talar för detta. En hel stad (Roswell) har sett bevis för detta. Bland annat.

Vad jag vet så är det ingen som har sett Gud?

I mina ögon är det mycket troligare att det existerar spöken och utomjordingar, än att det sitter en Gud någonstans som har gjort Adam och Eva, eller att någon som hette Jesus en gång för 2000 år sedan återuppstod från de döda.

Vad tycker ni???

                                                                                                                             

                                                                                                                                 bloglovin

Kommentarer
Postat av: Hime-chan

Jag är helt med dig!

Jag tror också att det troligare finns liv i resten av rymden och spöken å sånt. Jag tror inte heller på gud, men om jag måste säga att jag tror på något så tror jag mer på det övernaturliga. Som sånt vi inte kan se med blotta ögat, fantasifoster, ja magi.

Och angående utomjordingar så måste de finnas, universum sägs ju vara enormt (så att saäga) så vi kan inte vara ensama. och jag tror inte på långa vägar att vi är de mest välutvecklade eller intelligenta.

2012-01-07 @ 14:20:51
URL: http://himechan.blogg.se/
Postat av: Sandra, Colins mamma

Jag tror inte heller på gud jag tror på aporna men hoppas också att utomjordingar finns.

2012-01-07 @ 17:15:36
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Humor