I can sia your future

Idag kan man läsa på nyheterna om att polisen här i Värmland tog hjälp av en sierska i sökandet efter en försvunnen man.

Jag tycker inte att det är något fel med detta.
Ännu en gång är det människors skräck för det okända och övernaturliga som får dem att döma olika livsstilar.

Denna gången ledde det inte polisen till den försvunne mannen, men jag skulle inte bli förvånad om det senare visar sig att han kanske befunnit sig i det huset som hon sa.
Jag kan inte riktigt se felet i att polisen använder sig av sierskor? Hade det varit någon av mina nära och kära som var spårlöst försvunnen, så hade jag gärna sett att de använde sig av alla medel för att hitta personen.

Jag har faktiskt en bekant som gick till en sierska en gång och det hon sa stämde precis. Tyvärr om jag får säga så. Jag tänker inte gå in på vad det var, men efter den händelsen så tror jag på det.

Vad tycker ni om detta? Är det rätt eller fel att utnyttja sierskor i polisarbete??

        

                                                                                                                            


Kommentarer
Postat av: standuplars

Det finns ett enkelt svar på varför polisen inte ska gå till sierskor. Det fungerar inte... Det finns ingen som bevisligen kan se in i framtiden, känna var saker/personer finns, få kontakt med döda personer, osv osv. Bevisligen säger jag! Den som kan bevisa att det funkar gång efter gång efter gång och inte bara nån gång på måfå, den s.k. slumpen, skulle revolutionera världen!

Nä, fråga gubben i korvmojjen, lika stor chans att han gissar rätt ;-).

Ha det gott

2012-01-11 @ 10:14:20
URL: http://www.standupkomikern.se
Postat av: Lisa K

Visst är det spännande med att vara synsk. Själv tror jag att våra liv redan vid födseln är utstakade. Ibland tycker jag att jag är s k synsk. T ex en gång när vår framlidna berömda sierska Saida siade att Bush skulle bli president i USA men då sa jag till mina vänner, det blir Clinton och jag

fick rätt! Men tack och lov har jag ofta fel, då jag är en person som oroar mig oerhört.!

2012-01-11 @ 10:19:46
URL: http://lisad.webblogg.se/
Postat av: erik

Människors skräck för det okända är vad som får dom att gå till sierskor; och på så sätt få reda på "okända" saker. Att som i detta fall söka upp desperata och ledsna människor för att sälja sina högst tvivelaktiga tjänster är det inte många andra yrkesgrupper som kommer undan med rent moraliskt. Inte många andra yrkesgrupper hade heller kommit undan med att ha fel så ofta och ändå bli anlitade igen. Dett senare nämda fenomen är snudd på övernaturligt om du frågar mig

2012-01-11 @ 12:25:28
Postat av: Helena

Jag tycker att de e helt rätt! Använd medium osv. De finns många som e duktiga, ja har varit hos några o De har sagt saker som de absolut inte skulle kunnat veta. Så lägg "skräcken över de okända" på hyllan o ta hjälp av allt som finns!

2012-01-11 @ 14:07:00
Postat av: Silla

Är själv ett medium så för mig är det inget konstigt alls.

Dom gör det väldigt ofta också och sådana saker kommer inte ut för vi har tystnadsplikt..

2012-01-11 @ 15:55:07
URL: http://sillas.blogg.se/
Postat av: standuplars

Jag vill så gärna tro men kan inte. Snälla någon, övertyga mig!

2012-01-11 @ 22:35:41
URL: http://www.standupkomikern.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Humor