Vinnare av goodiebag

Vinnaren av den härliga Goodiebagen är nu utsedd, och jag måste säga att det var en riktigt populär tävling, vad kul att se.
Det får vi göra om.
 
Till alla er som inte vann den här gången kan jag trösta er med att jag har massor av härliga tävlingar som väntar, och en ny kommer upp redan under dagen så det får ni inte missa :)
 
Stort grattis till Mmeelli.se som vann den här gången!!!
 (Jag kommer att kontakta dig på mailen inom ett par dagar)

Kommentarer
Postat av: MMEELI.SE / L.A dreams & hairdressing (student)

ååååh TACK snälla, va kul!! :D

2012-08-13 @ 20:24:11
URL: http://mmeeli.se
Postat av: emma

ååh attans jag som var så sugen :O
men det är en bar tjej, himla trevlig :D

2012-08-14 @ 07:15:02
URL: http://emzaans.blogg.se
Postat av: nicole kestola

åhh typiskt :( men grattis till henne!

skulle du kunna hjälpa mig? jag är med i en foto tävling där man kan vinna en systemkamera, och det vill jag hemskt gärna eftersom jag inte har någon, och att fota är något av det bästa jag vet! Jag ligger på plats 2,3 och 4 i tävlingen och jag skulle verkligen bli hemskt glad om jag vann. det skulle betyda allt för mig! allt du behöver göra är att rösta, skriva i din mail och aktivera din/dina röster på din mail. Sedan kan du skriva en kommentar att du röstat så länkar jag dig! gå in här : http://nikkkiis.blogg.se/2012/august/rosta-och-bli-lankad.html#comment du behöver absolut inte göra det men du skulle göra mig galet glad,och du får en bild + länk på min blogg. Förlåt ifall att du inte gillar hjälp kommentarer, men det skulle betyda allt! obs, glöm inte att gå in på din mail och aktivera din/dina röster! kram finis <3

2012-08-14 @ 10:21:20
URL: http://nikkkiis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Humor