Vem är Silla??

Hej

Just nu ligger väl Madame Hoffa på solstolen och får en snygg bränna medans vi andra läser bloggar..

Det är jag som är Silla men istället för att beskriva mig så får ni läsa hur min sambo beskriver mig.

Jag körde ut bilen långt ut på landet till en enslig grusväg där Silla skulle få bevisa för mig att hon minsann är en förare av högsta rang som hon så ofta själv påstår.

Jag parkerar bilen vid vägkanten och vi byter plats med varandra Silla hoppar in i förarsätet och justerar sätet så hon ska nå ner till pedalerna medans mina tankar tänker på en indiana jones film där en kortvuxen pojke ska köra indi..

Tillbaka i verkligheten meddelar Silla att hon är redo för avfärd, Jag tänker för mig själv att det är ju bra att hon når ner till pedalerna, men varför inte höja upp sätet också så hon ser över ratten. Jag hör mig själv säga kör då fast att jag vet att hon knappt ser över ratten och omöjligt kan se någonting i någon av backspeglarna.

Jag har redan innan bestämt mig för att låta henne köra, och inte sitta och gnälla, men efter 200meter kan jag inte hålla mig längre utan måste säga till henne att släppa handbromsen. Nu när handbromsen är lossad så går bilen lite snabbare och det är dax att lägga i tvåans växel

Silla studerar växelspaken noga för att hitta var tvåan ligger sen kopplar hon och kollar växelspaken igen medans hon slänger i tvåansväxel. Vi som kollade på vägen medans Silla växlade såg ju att det var tur att det inte kom någon mötande trafik just då. Motorn rusar på 3200rpm, och jag tänker att jag får nog be henne växla till trean också ska bara kolla så vi inte får möte den närmsta minuten eller hur lång tid hon nu behöver för att hitta treans växel.

 Efter ytterligare vinglande över körbanan och tittande på växelspaken så är trean ilagd, och vi börjar närma oss en kurva i hissnande 45km/h.. Silla tar det säkra före det osäkra och växlar ner till tvåan 200meter innan kurvan så nu närmar vi oss i 30km/h med ett motorvarv på 3000varv/min och mina tankar flyter iväg igen och jag försöker räkna lite på vem som släpper ut mest koldioxid just nu är det Silla eller flygplanen som startar på Sturup jag vaknar upp ur min flykt från verkligheten med att Silla säger :

- Eller hur kör jag bra!..

Jag svarar givetvis inte för jag vill ju inte göra henne upprörd medans hon kör bil så jag sitter tyst tills hon har kört klart, och jag ser det här inlägget som ett svar på hennes fråga.....

 

THIS IS SILLA

 

 

Jag satt och läste en text Silla hade skrivet, och frågade henne i vilket program hon hade skrivit texten.

Silla svarar: i world...

Som vanligt så tror jag att jag har hört fel, och frågar henne igen.

Silla: I world..

Nu vet jag att jag inte har hört fel, men jag kan inte låta bli att tänka hur svårt är det att komma ihåg ett ord på fyra bokstäver speciellt när man använder Word så gott som dagligen.

Håll i er nu för denna historien tar priset själv så skrattar jag så fort jag bara tänker på den..

Vi sitter och kollar på Robinson på tvn, och dom visade när dom skulle bygga en varan fälla bla sen tävlade dom och vinnaren fick en massa fiske utrustning i pris bla ett fiske juster som man kan använda till att kasta på fisk typ som ett spjut..

Iaf så i slutet av programmet så visar dom när deltagarna kastar det här justret i vattnet efter fisk då nästan skriker Silla

- Idioter varför kastar dom inte den på veteranen istället för att jaga fisk med den?

Jag håller på att trilla av soffan av garv medans jag frågar på vem dom skulle kasta den på..

Silla - på veteranen så klart inte lönt att försöka pricka fisk med den kasta den på veteranen istället...

Jag har skrattkramper i 15minuter innan jag kan förklara för henne att det djuret heter varan och att veteran är något helt annat...

Jag och lillan har badat och Silla har tagit upp lillan och gått ut ur badrummet för att torka henne med hennes handduk som är en sån babyhandduk med huva.

När jag kommer ut ur badrummet så kallar Silla från vardagsrummet

SKYNDA DIG KOM OCH KOLLA PÅ COCOSCLOWNEN...

Jag fattar ingenting och rusar genast för att kolla vad det är. när jag är framme så säger Silla titta på henne hon ser ut som en sån cocosclown.. Tänk er själv vitt badlakan med en vit väldigt spetsig huva... Min dotter låg i soffan och såg ut som en i ku klux klan eller som Silla säger cocosclown.

Silla frågade mig om man går ner mycket i vikt om man äter Duracell. Min första tanke var att det gör man inte, men man gökar som en kanin, men jag sa inget utan frågade bara vad hon menade. Jo asså går man ner mycket i vikt om man äter Duracell...

Jag- går ner i vikt av att käka batterier????

Silla- inte äta batterier idiot utan sånt Duracell bantarpulver...

Dennis=skrattkramp.....

Silla- du vet sånt som man skakar i en burk..

Jag- Silla vännen du menar nog nutrilett...

Silla- Heter det så?

Dennis kan inte prata mer han har ont i magen......

.. Barnen satt och hjälpte Silla att sortera skosmycken när Silla säger i vilken hög ska My little Kitty ligga. Barnen tittar på varandra och brister ut i ett hysteriskt fnitter anfall. Silla fattar ingenting och frågar barnen vad det är som är så roligt barnen svarar det heter ju inte my little kitty det heter my little ponny eller hello kitty. Som vanligt så säger Silla jaja ni fattar vad jag menar............Men jag måste säga att ibland så är det inte så lätt att veta vad hon menar..............

Vi hade precis ätit korvstroganoff, och var riktigt över mätta när jag säger att nu skulle man bara gått och lagt sig Silla svarar blixtsnabbt:

Ja vi kan ta en sån nightpod.. Jag: ????? Silla: Ja en nightpod en kvart..

Jag: ?????? VAD??

Silla: Du vet när man sover en kvart tjugo minuter en nightpod..

Jag: Menar du en powernap? Silla: Heter det så?

Jag: Ja det heter powernap inte nightpod..

Silla: Jaha jag har alltid trott att det heter nightpod..

Jag: Dör av skrattkramper i magen...

Så nu har ni fått veta lite om vem jag är välkommen att besök min blogg på sillas.blogg.se
Kram Silla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Humor