The (sexy) look

Eftersom jag har jobbat så otroligt hårt denna veckan med alla löner och faktureringar osv, så tyckte jag inte det var mer än rätt att jag tog ledigt idag och passade på att spendera lite pengar.
 
Jonas var väl kanske inte überhappy över detta, men hur skulle han kunna motstå mig när jag tittade på honom med denna blicken och sa "Snääääällllaaa"
 
Allvarligt, skulle ni kunna motstå??

Kommentarer
Postat av: Jenny

Haha, dööösexigt ;).

2012-08-24 @ 16:25:37
Postat av: anna

hahahaha, snyggt

2012-08-24 @ 20:58:23
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Lebanezza

Gilla min sida på Facebook så blir de lättare att följa min blogg:)

http://www.facebook.com/pages/Lebanezza/103148899777281

2012-08-25 @ 17:43:56
URL: http://nattstad.se/lebanezza
Postat av: Imra_Tindra

Förstår inte varför du inte kan unna din dotter och hennes far lite fin tid tillsammans. Varför håller du på så som du gör? Förstår du inte att din dotter säkert har en underbar tid nu med sin pappa istället för att starta skolan. Vad känner du själv att du missade under en skolvecka i den åldern? Ärligt talat så verkar du extremt bitter och hämndgalen!

Svar: Jo. Det är sant. Du har så klart helt rätt.Egentligen borde vi alla bete oss så. Strunta i regler och lagar och Tingsrättens beslut, strunta i hur våra beslut påverkar människor runt omkring oss och bara göra precis vad vi vill och känner för. Så länge vi "har roligt" Eller hur?

Nä du, det är så man blir mörkrädd när man får kommentarer från folk som du, som ingenting vet och inte har något vett i skallen.

Jag "har unnat min dotter tid med sin far" Hon har varit med honom i 4 veckor, precis den tiden som de enligt Tingsrätten har rätt till. De har haft all tid i världen att ha roligt och umgås, men när skolan börjar så ska hon vara där om inte ledighet har ansökts om. Hade han däremot frågat mig innan och vi hade kommit överens om saken så är det något helt annat.

Så om jag låter bitter så kanske det är för att jag är trött på att han beter sig så här gång efter gång. 9 år nu. Som jag får ta hans skit och anpassa mig efter honom och ändra alla mina planer så det passar honom.

Men du. Du vet säkert bäst. För du verkar ju väldigt smart. Nej tack, bespara mig dina idiotiska kommentarer hedanefter.
Madame Hoffa

2012-08-26 @ 00:01:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Humor