Don't worry, be happy

Att vara positiv oavsett situation, eller åtminstone alltid försöka nå den mest positiva känsla man kan i alla lägen är otroligt kraftfullt. Att hålla en positiv inställning är en vanesak. Det kan vara lätt att falla för negativa gropar i livet, men om du varje dag i varje situation alltid strävar efter att ha en positiv inställning så kommer det blir lättare och lättare att ha en sådan attityd varje dag utan ansträngning.
 
Så hur kan man gå till väga då?. Jo du kan alltid medvetet välja dina tankar, så fort du känner en negativ känsla som frustration eller kanske irritation så tänk på något helt annat. Bryt mönster som självömkan, ångest osv Släpp personer eller situationer som ändå inte gör dig lycklig. Våga släppa taget och se så många nya dörrar som kommer öppnas. Våga ta en annan väg till affären, våga bryta mönster. Vem vet du kanske ser något helt nytt på den vägen då aldrig gått på förut, du kanske möter någon trevlig människa på vägen som du annars aldrig mött.
 
Sedan kommer det alltid komma kontraster i ditt liv som kommer testa dig, men oavsett se allt som en erfarenhet. Ibland kan en del erfarenheter kännas jobbiga och hårda, men det finns alltid något att lära i alla situationer. Du kan inte ändra ditt förflutna, så släpp det och acceptera det som varit. Vad tacksam för den erfarenhet du fått till dig. Var tacksam för allt du har i ditt liv, så fort du känner tacksamhet över det du har i ditt liv så kan du inte känna ilska eller något annat negativt. Var tacksam för ditt hem, dina vänner, din hälsa eller vad du nu känner tacksamhet inför.
 
Som med alla vanor tar för vana att förbli positiv i alla situationer och ta ett åtagande till dig själv att ta kontroll. Men börja i liten skala, börja uppmärksamma dina känslor, börja med att vilja ändra. Jag arbetar med detta hela tiden. Fortsätt med det, och du kommer gradvis att bli en positiv person för de andra runt omkring dig! Och vem vill inte vara runt en positiv människa :)
 
Vill ni läsa mer om att hålla sig positiv och hur du kan få mer lycka i ditt liv genom att ändra ditt fokus i livet är du hjärtligt välkommen in och läsa mer hos oss http://attraheramera.blogg.se/
 
Fru P"
 

Kommentarer
Postat av: Silla

Så sant så...
Din blogg måste jag besöka..

2012-08-09 @ 09:30:28
URL: http://sillas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Humor