Chansen att ge något tillbaka

Har ni hört talas om en sida som heter Designa Din Blogg?
 
Det tror jag ni har, i alla fall om du har en egen blogg eller hemsida så har du säkert varit där någon gång. Själv har jag ofta varit in där och fått tips och råd om hur jag ska designa bloggen, hjälp om jag har problem eller bara allmän inspiration.
 
En av skaparna till den sidan heter Lari, och det är också honom jag har fått mest hjälp av. Han lägger ner massor av tid på att hjälpa oss mindre kunniga med våra bloggar, och han har gjort det helt gratis under flera års tid. På sin egen fritid.
En riktig ängel alltså!
 
Nu är det så att denna ängel behöver min hjälp. Och din.
 
Han har nämligen fått det värsta beskedet man kan tänka sig. För bara några veckor sedan drabbades han av akut leukemi, och från att han var helt frisk till att han låg på sjukhus med cellgiftsbehandling så gick allting väldigt fort.
 
Som om inte detta är illa nog, så när detta hände var han mitt i renoveringen av sitt hus som har fukt och mögelskador i hela källaren och nu saknar väggar, golv, tak och badrum...
 
Huset är en livsfara i nuvarande skick.....De har även en liten Ludvig på 5 mån som måste skötas och med Lari i sjuksängen och hans fru bredvid har de ingen chans i världen att fixa detta själva.
 
Därför behöver de vår hjälp. Det har startats en facebooksida som heter Laris Änglar. Vill du bli en av dem, gå med i gruppen för att läsa om hur du kan hjälpa honom och hans familj, eller klicka här för att läsa själv vad Lari har skrivit om sin sjukdom.
 
 
                     

Kommentarer
Postat av: S a n n a W i d m a n

Sv: Skulle gärna vara med men hittar inte ena tävlingen? :) länka båda?

Svar: http://madamehoffa.se/2012/august/vinn-tandblekning.html
http://madamehoffa.se/2012/august/tavla-om-valfritt-smycke.html
Madame Hoffa

2012-08-20 @ 20:04:33
URL: http://FotbollsSanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Humor