Aldrig mer All Inclusive

Ofta läser man på Aftonbladet om folk som är missnöjda med sina resor.
Jag skrev ju om vårat superkassa hotell vi fick när vi åkte till Side i juni, och helt ärligt så var inte den senaste resan till Turkiet särskilt lyckad den heller.
 
Båda gångerna åkte vi med Detur, och det gör vi aldrig igen.
 
All Inclusive visade sig vara samma äckliga buffe'mat till både lunch och middag i en vecka. "Gratisölen" var blaskigt utspädd lättöl, och glass ingick inte i priset.
 
Till råga på allt så betalade vi för All Inclusive i en vecka, men första kvällen var bussen så försenad (pga flygbolagets strul på flygplatsen) så när vi kom fram hade köket stängt och vi fick ingen mat. På hemresan gick bussen så tidigt så då hann vi inte få någon frukost. Alltså, våra 7 dagar resulterade i 5 dagar med kass mat. (Även på vårat hotell rådde magsjuka, säkert pga maten)
 
Det och mycket annat gör att vi aldrig mer reser med Detur igen. Och aldrig någonsin All Inclusive igen!
 

Kommentarer
Postat av: Veiken

Hej! Hittade hit vi Facebook och ska tillsammans med dotter och barnbarn åka till just Turkiet och all inclusive..... Rätt dag att ramla in här! :(
PS Byter gärna länk med dig! :)

2012-08-21 @ 15:10:54
URL: http://www.veiken.se/
Postat av: gizze

Har hört så mycket både dåligt och bra om All Inclusive....men själv skulle jag aldrig välja det. Vill kunna äta där jag har lust och inte äta samma mat hela veckan eller veckorna...säkert olika nivå på kvalitet och Vad som ingår i detta, men nej tack aldrig för mig...

Hoppas du har en fin dag, själv har jag satan i gatan ont i kroppen men det är nog åska i luften, så det går över :)
Kram Gizze

2012-08-21 @ 15:35:14
URL: http://gizzez.blogg.se
Postat av: alexandra

Min pappa åkte med detur till turkiet, alanya nu den 19e. Hittils har dom varit riktigt nöjda! :-) all sprit och öl gratis - god öl! Och olika maträtter hela tiden. Men det kanske är olika vart man hamnar och så! :-)

2012-08-21 @ 16:02:02
URL: http://awikman.blogg.se
Postat av: anna

nä fy vad trist:( Vi åkte med Ving sist och hade all inclusive. Det var supergod frukost, lunch, middag varierade dom varje dag, allt ingick, glass och eftermiddags fika med bullar och kakor. på kvällen efter middagen var det kak och tårt buffé. Om man inte ville äta lunch buffén kunde man istället få gratis mat på ett litet mini cafe där dom hade hamburgare å sånt, sen var solstolarna gratis på stranden, antar att vi hade tur:)

2012-08-21 @ 16:31:18
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Kicki

...låter ju botten med maten och den dåliga servicen...näe sådana resor vill man inte ha...eller rättare skrivet maten...hoppas din dag varit bra!!

2012-08-21 @ 16:34:06
URL: http://www.gammtackan.blogg.se
Postat av: Nina

Jag har varit i Turkiet nu i sommar och vi var superglada över att inte ha valt all inclusive :) vi testade det en dag, och vi hann bara ställa oss i kön till maten innan vi sa "aldrig igen" haha :)

2012-08-21 @ 18:04:27
URL: http://ninelle.bloggplatsen.se
Postat av: Kajsa ♡

Vad dåligt!

2012-08-21 @ 21:16:57
URL: http://doucare.blogg.se
Postat av: Alexandra

Vi är alltså inte dom enda som råkat ut för Deturs värdelösa resor! Mitt varnigs inlägg till andra resenärer tog bort från deras faebook sida! Nu har jag gjort ett eget inlägg spm jag hoppas att många kan hjälpa mig att dela mitt inlägg så alla vet vad dom går för!!! https://m.facebook.com/home.php?refid=9#!/theodora.mesiahfdakyol?__user=562601878

2012-09-10 @ 12:54:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Humor