Kvinnokliniken


Nu är vi äntligen hemma efter en heldag på sjukhuset.

Inte mycket klokare är vi för det tyvärr......
Så här är det;

För ca 2 veckor sedan så började jag helt plötsligt få ont i magen en kväll, inget akut, men ändå smärtor som har suttit i konstant och gjort mig lite illamående. I fredags blev det plötsligt ännu värre, jag fick huvudvärk, blev yr och hade svårt för att sova. När jag sen vaknade på lördag morgon så hade jag en kraftig blödning.
Jag ringde sjukvårdsupplysningen, som gav mig rådet att kolla upp det. 
Så gårdagen spenderades på vårdcentralen där de tog prover utan att hitta något, och jag fick då en remiss till kvinnokliniken på CSK där de idag har tagit ytterligare prover och gjort undersökningar, men utan att hitta något fel.
Det enda läkaren sa var att det kan antingen vara ett väldigt tidigt missfall, en urinvägsinfektion, eller som han trodde var det mest troliga....stress!
Jag kan ju inte förneka att det har varit mycket runt omkring oss den senaste tiden, med vårdnadstvister och Jonas företag osv, så kanske kan det vara möjligt....Jag ska ändå för säkerhets skull lämna in ytterligare några prover som de ska skicka in, för att se om de kan hitta något.
För även om det är skönt att det inte var något fel, så har ju inte smärtorna gått över, utan man hade ju hellre fått en diagnos som gick att bota.....

Nåja, jag vill avsluta med en god nyhet!
Idag har jag inlett ett samarbete med en sida som ska sponsra mig med en tävling, så inom ett par dagar kommer jag att dra igång en ny riktigt kul tävling...så missa inte det! :)

Kram på er!
  
                                                                                                

bloglovin

Kommentarer
Postat av: Mystjejen

Var rädd om dig söta styrkekramar <3

2011-09-20 @ 19:34:23
URL: http://blogg.mystjejen.se
Postat av: Helena

Men usch... De e verkligen inte kul när dom inte hittar något fel på en o man har så ont :( Hoppas dom blir klokare på dina prover. Krya på dig o stor KRAM från mig o Sharona <3

2011-09-20 @ 20:04:36
URL: http://mysharona07.wordpress.com/
Postat av: Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror

Vad skönt att det inte var något farligt! Stress kan verkligen ställa till det i kroppen så det räcker till ändå.. Hoppas det snart går över!

2011-09-20 @ 20:05:01
URL: http://sagabus.blogg.se/
Postat av: Fröken M

Fy va obehagligt, men jag hoppas du mår okej nu !! Vila när du kan - det är inte värt att låta kroppen ta skada av stress !! KRAMAR

2011-09-20 @ 21:17:13
URL: http://frokenmela.se
Postat av: i min lilla lilla värld

Nä, det är verkligen inte konstigt att du mår som du gör med tanke på allt. Hoppas bara det blir bättre =)På tal om snaggat hår. Du har ju superfint och nätt ansikte. Du hade säkert passat bra i det du med

2011-09-20 @ 21:31:09
URL: http://saratilling.se
Postat av: Johanna

Låter inte så kul... :( hade med en del bekymmer men de hitta inget...men när jags luta med p-piller å satte in staven försvann mina besvär... så tålde nog inte p-pillerna! hoppas du får ett svar eller att smärtorna försvinnerTycker absolut du skall se filmen!

2011-09-20 @ 21:35:32
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Sandra, Colins mamma

Ush vad hämskt hoppas verkligen att du mår bättre snart. Kram

2011-09-20 @ 22:07:45
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Humor