Straffa otrohet!

Om man nu har gift sig med någon. Lovat den evig trohet. Kanske skaffat barn med den personen.

Varför ska det då vara så förbannat svårt att vara trogen????

Är det något som retar upp mig, så är det just otrohet och lögner. Mer än något annat. Det är så fruktansvärt fult gjort, att svika den som litar på dig mest av allt, att gå bakom ryggen på någon som har offrat flera år av sitt liv på dig!

Jag ska inte ljuga. Jag var själv otrogen när jag var yngre. Tonåring, som inte visste bättre. Innan jag visste hur det kändes att själv bli utsatt för det.
Som jag skrev om igår, så har jag fått äta upp det med råge!
Känslan av att bli bedragen under flera års tid, lögner som inte går ihop, att bli suldbelagd själv när man ifrågasätter, och bara bli kallad svartsjuk och misstänksam.....det går inte att beskriva den sorgen.
Känslan av uppgivenhet. Att man har slängt bort så många år av sitt liv på någon som bara har lekt med ens känslor.

Kanske baserat på mina egna upplevelser, som jag blir så arg när jag läser om fler och fler av kändisarna som har bedragit sin fruar. Och ja, jag vet att även kvinnor är otrogna emellanåt, men jag generalliserar väldigt mycket när det gäller sånt här.
Tiger Woods, Arnold Schwartznegger, Jesse James och nu senast Ashton Kutcher.

Varför ska det vara så himla svårt att hålla byxorna på???!!!!
Är man gift så är man. Vill ni ut o strula runt, skilj er!

Som jag har skrivit om förut, så kan jag inte förstå att det inte är olagligt att vara otrogen? Det är brott att bryta mot vilket kontrakt som helst, men äktenskapet får du bryta mot hur mycket du vill, detta trots att du lovat den andra evig trohet.
                                                                                                  bloglovin


Kommentarer
Postat av: monica

Men varför gifter sig folk överhuvudtaget? Den ene lovar trohet i all evighet, den andra att älska den både i nöd och lust.. så det är inte bara den som är trogen som sviker sitt löfte. De flesta slutar att älska så fort nöden träder in i ett äktenskap.

2011-10-06 @ 12:53:42
Postat av: Ajlin

Ahmen to that kan jag ju bara säga! Jag blir, som du säkert förstår, så himla bestört och lessen och liksom bedrövad när jag läser om alla otrohetshistorier. Jag vet ju precis hur ont det gör. :(

2011-10-07 @ 10:25:25
URL: http://ajlin.blogg.se/
Postat av: anna

Oavsett om man gifter sig eller ej så ska man inte vara otrogen..tycker att straff ang otrohet ska gälla oavsett om man är gift eller bara sambos, eller ett par för de gör ju lika ont oavsett å de skadar så fruktansvärt mkk i förhållandet plus hos personen. Jag har haft ex som aldrig kunnat hålla kuken i styr men jag hoppas jag träffat rätt den här gången. Kram

2012-01-19 @ 12:51:24
URL: http://dobermannanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Humor