Är det fel att tjäna pengar på sin hobby?

Som ni säkert har märkt så skriver jag ibland en del sponsrade inlägg.
Detta betyder alltså, att jag har blivit ombedd av något varumärke att länka till deras sida, och eventuellt skriva något om dem, så tjänar jag en del pengar på detta.

Jag undrar nu lite vad ni tycker om detta?

Personligen tycker jag att det är ok. Jag kan förstå om det kanske inte är så roligt för er att läsa det jämt, men hoppa just det inlägget då. Jag har ju aldrig ersatt ett av mina"orginal"inlägg för ett sponsrat inlägg, utan det blir ju utöver i så fall.
Det jag skriver i dessa inlägg är alltid mina egna ord och upplevelser, den dagen någon försöker säga vad jag får och inte får skriva, då slutar jag!

Men annars, om man kan tjäna sig en extrahacka på sin hobby, så ser jag inget fel i det. Vissa säger att man säljer sig själv, men jag står ju för det jag skriver. Egentligen är det väl inte värre än att stå i en butik och försöka sälja varor till en kund?

Nu menar jag inte att jag tjänar några jättestora pengar på detta, men det blir ju ändå en extraslant i kassan varje månad, och jag kan inte se något fel med det.
Kan ni?


                                                                                    bloglovin


Kommentarer
Postat av: LILITH - Borderline & mamma

Jag slutade med sponsrade inlägg på min blogg efter ett tag. Det passade inte alls in med resten av innehållet och såg fel ut.

2011-10-21 @ 12:13:47
URL: http://lilith.se
Postat av: Fröken M

klart det inte är något fel - jag får tex en slant från bloggpartner varje månad för deras banners på bloggen - det tycker jag är toppen :)

kram

2011-10-21 @ 12:30:20
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

Jag tycker inte alls att det är fel - så länge man skriver om det som intresserar en. Jag vet inte hur många casinoerbjudanden jag tackat nej till t.ex. Jag skrev ett sånt inlägg förut, men nu skriver jag bara om det själv tycker är intressant. :)

2011-10-21 @ 13:54:02
URL: http://adaras.se
Postat av: Carola

Så länge det känns rätt för dig så ser inte jag några som helt problem med det. Är man som läsare inte intresserad, då hoppar man ju över det inlägget. Svårare än så är det inte.Svar: Jovisst, flytta... men det kostar. Pengar som vi inte har. Ska man bo i en "vettig" stadsdel så får man betala rejält... Och vi trivs ju egentligen här... bara äcklen kunde självdö eller något...

2011-10-21 @ 16:23:18
URL: http://barbamamas.blogg.se/
Postat av: Jennie & Fröken Flis

det gör du rätt i :-) Och som du säger man behöver ju inte läsa, det är ju pengarna man vill ha i slutändan ;)TAck så mycket, ja visst ä det härligt att få fixa i sitt hem med nya fina saker!Kramar

2011-10-21 @ 17:11:35
URL: http://jenniesays.blogg.se/
Postat av: Silla

Det skulle jag också vilja göra.. Sedan ha dom till resa..

2011-10-21 @ 19:43:34
URL: http://sillas.blogg.se/
Postat av: Sara - Ensamstående mamma

Jag skriver också sponsrade inlägg då och då :) Ser inte heller något fel i det.

2011-10-21 @ 20:18:35
URL: http://dolphin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Humor