Idag har jag akt skidor i oknen

Idag har vi spenderat hela dagen i Mall of the Emirates Nar man ar dar sa far man inte lov att missa att prova pa varldens storsta skidbacke-Inomhus!
Jag och Naomi hyrde liftkort och skidor, slangde pa oss utrustning ovanpa vara kjolar och klanningar, och begav oss upp i backen. Eftersom Naomi aldrig akt skidor ordentligt tidigare, sa tog vi det lugnt. Forsta aket tog en timme, med manga fall pa rumpan, men efter farsta akturen sa var hon ett proffs! Pa slutet var vi uppe i hojdarbacken och tog oss ner pa bara nagra minuter utan att hon ramlade en enda gang.
Tror inte det ar manga, ( i alla fall svenskar) som kan saga att de larde sig aka skidor ute i oknen :)
Tyvarr sa drog det ut pa tiden, och de tva timmarna som vi hade sagt till Jonas att det skulle ta tog istallet tre och en halv! Sa nar vi val kom till motesplatsen var Jonas i upplosningstillstand av oro!! Han hade vantat en och en halv timme bland tusentals folk, och trodde att vi hade kommit bort eller nat....han hade precis kontaktat security nar vi kom dit, men till varat forsvar sa finns det inte en enda klock nanstans, och vi hade ingen tillgang till telefon nagon utav oss.
Naja, slutet gott allting gott!
Nu ar det kvallen har.

Har inne har vi spenderat dagen idag



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Humor