Nu börjar det bli lite läskigt!

Igår när jag precis hade varit ute och hämtat in posten, så stod jag i köket och öppnade breven, då helt plötsligt hör jag ett HÖGT duns!
Det kom från andra sidan huset, och det var så högt och tydligt så jag väntade mig att något hade gått sönder!
Jag stod helt stilla och förväntade mig att se katten komma springandes, då jag naturligtvis trodde det var hon som rivit ner något, men hon kom inte. Hon låg och sov i godan ro i våran säng...

Jag beväpnade mig med en sax och gick på upptäcksfärd i hela huset, utan att vare sig hitta en inbrottstjuv eller något som hade ramlat i golvet?

En liknande incident inträffade förra veckan, när vi hade varit inne i stan och handlat, och kom hem och såg att tvålhållaren på lilla toaletten hade ramlat ner i tvättstället och gått i tusen bitar! Av sig självt?!

Idag när jag gick in i badrummet så var det också märkligt, för jag såg att ena lådan var utdragen (jag hade varit där inne strax innan och då var den stängd, plus att vi ALDRIG använder den lådan) och spegeln var utdragen, vilket den inte heller hade varit 10 minuter tidigare!

MYCKET MÄRKLIGT och ganska kusligt också....Jonas arbetskamrat säger att vi har fått Poltergeists, för de drar sig till små barn (?) enligt honom.

Eller har vi en inneboende som tvättar händerna och sminkar sig?

I vilket fall som helst tror jag att vi får skaffa hemlarm, för snart vågar jag inte vara ensam hemma längre.





Skriv på min namninsamling HÄR


Kommentarer
Postat av: Gia

Jag tror inte att spöket bryr sig om larmet^^

2011-05-19 @ 14:44:38
URL: http://cramer.blogg.se/
Postat av: Lisandra-Milos mamma

åh fy va läskigt, ryser bara ja läser det. jag skulle inte våga vara hemma själv..



Vi har haft några dagar nu också då det hänt grejer, tv:n sätter på sej själv och vi hör hur det bankar på vinden, usch usch, riktigt läskigt!

2011-05-19 @ 14:50:51
URL: http://lizzzandra.blogspot.com
Postat av: En pojkmammas vardag ♥

Läskigt!! Men jag tror mer på att det är någon "god" kraft i så fall .. kanske någon som vill göra sig uppmärksam på att den finns och hjälper dig nu när ni har det tufft?! :)

Kram

2011-05-19 @ 14:53:24
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: En blogg om Kevin

Det är det minsta man kan göra! :)

Jag hoppas det kommer gå bra för dig Åsa.

Stor kram!

2011-05-19 @ 17:06:58
URL: http://tusenniohundraelvadagar.blogg.se/
Postat av: Sandra

HUUUU!! Fyyy vad läskigt! Nån som nyligen gått bort hos er? kanske nån som är där för att se till er ;) Jag tror ju stenhårt på "spöken".



SV:

hahaha jaa visst e jag. JAG ÄR GRYM! ;)

2011-05-19 @ 18:53:13
URL: http://frusandrasjoberg.blogg.se/
Postat av: Eva

Usch, det låter inget vidare.

Efter att ha haft det lugnt i typ 2 månader har det börjat igen hos mig... Blödande rivsår... :-(

Jag är så less på detta.

2011-05-19 @ 23:30:02
URL: http://detspokar.blogg.se/
Postat av: Helena

Tycker du att de e lite extra kallt i badrummet? Ja tror inte heller att du behöver oroa dig! Vill noga bara visa att de finns :) Säg hej...

2011-05-20 @ 00:57:27
URL: http://http://mysharona07.wordpress.com/
Postat av: Lotta

Tror inte spökena bryr sig så mycket om ditt larm..:) Tror dock inte att det e nån poltergiest.

Tror det e nån som bara vill visa att dom e där och kanske spela dig ett litet spratt..:)

2011-05-20 @ 06:54:10
URL: http://dragonbitches.blogg.se/
Postat av: Maria.

Jag läste ditt inlägg ovan här om breven som ditt ex skriver, sedan så fastnade jag ändå för det här inlägget. Vet du vad jag tror? Jag har nämligen upplevt snarlikt när livet varit otroligt tufft och man oroat sig, att det finns något där som ändå ser efter en och man ska bli uppmärksam på det.

När jag en gång satt och oroade mig jättemycket för min ekonomi och allt, väntade på besked på en lägenhet ( den som vi nu bor i) för att kunna komma på fötter igen. Jag satt ensam hemma i tystnaden mitt på dagen och utan någon anledning alls så åkte ett kastrull lock som legat en bit in på diskbänken rakt i golvet. PANG! Jag blev rädd, men min inre känsla var ändå godhet på något vis, att det kommer bli bra. Vilket det sedan blev. Så min tanke är att någon ser efter dig, om man väljer att tro på att det förhåller sig så. Kramar, Maria.

Postat av: Prinzessin

Tror inte heller det är någon fara. Och har inte hört innan att poltergists dras till småbarn. Bara att tonåringar kan orsaka poltergaistfenomen på nån vänster. Majoriteten av alla spöken, om det ens är det, är inget farlgt.

2011-05-21 @ 05:18:57
URL: http://prinzessin.blogg.se/
Postat av: Therese

Hej. Vill bara säga att när jag blev gravid med min dotter, gick fortfarande i skolan, hade inget arbete, bodde fortfarande hemma och pojkvännen bodde långt bort och gick också i skolan, jag hade det verkligen svårt och familjen gick i kras men då fick jag "besök" av en kvinna flertalet gånger(en ande). Det hände massa konstiga saker och i början kände jag mig hotad. När jag sen flyttade hemifrån, fick lite ro i livet så försvann kvinnan. Tror att hon var hos mig för att få mig att kämpa. Kämpa på Åsa! Jag hoppas att det löser sig för dig och din familj.

2011-05-24 @ 13:05:38
URL: http://throughthenever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Humor