If you only knew how exhausting it is to do nothing at all....

Känner mig helt utpumpad på energi nu för tiden. I flera veckor nu har jag mestadels gått runt som en levande död, och väntar bara på att energin ska återkomma till mig. Känner väll att det har varit lite för mycket med allt. Skulle verkligen behöva en semester. Komma bort från allt vad hushållsarbete är, och bara glömma bort tid och rum i några dagar.

Till råga på allt försöker jag ju sluta amma, i a f nattetid, och det vet ju alla mammor att då får man inte mycket sömn...3 nätter har jag klarat av nu så jag hoppas att det blir bättre med den delen snart.

Slänger in några bilder jag tog med min nya kamera, bara lite strunt. Tog en bild på mig också men jag bestämde mig för att inte ladda upp den.Vill ju inte skrämma bort er, och det hade den gjort kan jag lova er! Inte ens Fester i Familjen Adams har mörkare ringar under ögonen!







Kommentarer
Postat av: Eva

Förstår att du har det jobbigt. Det är inte konstigt att du är trött. Det är klart att det här med Naomis pappa tär på orken, mer än du anar. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det här löser sig på ett bra sätt - och det SNART!



Sv: Ja du, jag vet inte vad som triggat igång problemen igen eftersom det varit lugnt så länge. Just nu är jag mest frustrerad över alla olika teorier från olika människor. Inte minst "mediala" människor, som säger sig ha kontakter med allt från utomjordingar till ärkeänglar. Jag orkar liksom inte lyssna på dem längre. Kanske måste jag söka efter svaret inom mig själv? Och ensam försöka ta reda på vad det handlar om? Samtidigt är det lite skrämmande, att liksom "bjuda in" till kontakt - när man inte vet vad man har att göra med. Berätta gärna hur du har det på den fronten. Du kan ju maila om du hellre tar det den vägen.



Ha det så bra nu. Vi hörs.



Kram,

Eva

2011-05-24 @ 16:43:05
URL: http://detspokar.blogg.se/
Postat av: m3lind4

fin blogg:D

2011-05-24 @ 17:43:32
URL: http://m3lind4.bloggplatsen.se
Postat av: Fotograf Nathalie Agnekil

Hej! Jag är inte för att "spamma" men jag måste snabbt bli av med mina inbjudningar till Bloggsvar eftersom de snart försvinner. Därför lottar jag nu ut 3 inbjudningar på min blogg! Om du vill vara med i utlottningen, klicka här; http://softecho.blogg.se/2011/may/utlottning-inbjudan-till-bloggsvar.html



Nathalie Agnekil

2011-05-24 @ 20:04:07
URL: http://softecho.blogg.se/
Postat av: Mimmiiiss

fin blogg! :)

2011-05-24 @ 20:15:05
URL: http://mimmiiiss.blogg.se/
Postat av: Fnulan

Men du, inte alls konstigt att du är slut.....

Kramen!

2011-05-24 @ 21:51:59
URL: http://fnulan.se
Postat av: Sandra

Vilket fin apelsinträd? ja vill ha ett citrusträd och ett olivträd...

Å finfina shorts din mama gjort! ja väntar på att min mamma ska virka klart en filt till mig :D



SV

Ja tror att de även kan beror på att alla vill ha semester nu... :D

2011-05-25 @ 20:41:09
URL: http://frusandrasjoberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Humor