Wanted dead or alive

Har ni läst om den här nya hatkampanjen mot Katrin Zytomierska?

För er som inte har gjort det, så kan jag berätta i korta drag vad som har hänt.
Hon reste med sin familj till USA, och tog med sin polska barnflicka som de trivdes mycket bra med. Katrin gick i god för henne då de ansökte om visum, och när de väl kom di tså "rymde" barnflickan. Alltså försvann helt, och där står Katrin och hennes familj utan barnflicka, samt med samvetet att de fört in henne "olovligt" i landet.

Katrin blev, förstås, mycket arg och besviken när detta hände, och skrev ett inlägg på sin blogg om att hon skulle se till att barnflickan aldrig mer fick jobb i Sverige, och sen la hon ut en sån där gammal westernbild,
Wanted Dead or alive.

Nu har hon bombarderats med hatkommentarer, och även blivit anmäld flera gånger för mordhot!!


Alltså, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta?

Vad är det för fel på folk? För det första, så de som inte kan se humorn i det inlägget,de måste ha något allvarligt fel. Sen är det ju så, att man ibland skriver saker i stundens hetta som man kanske inte riktigt menar, men att hon p  å allvar skulle vilja ha den här personen död?? Nä,det fattar ju vem som helst att så inte var fallet.

De som håller på med anmälningar och hatkommentarer,det är ju dom som har problem i mina ögon. Varför över huvud taget läsa hennes blogg om man stör sig så på henne, och sen läser man många av kommentarerna där de önskar livet ur Katrin. Vad är det som skiljer dom från henne då?

Alla måste ju ändå vara ense om att det barnflickan gjorde var fel. Att Katrin då blir arg är väl givet?
Sen om hon gick för långt i sitt inlägg....njae,det är väl en smaksak.Humor tyckte jag, vissa tycker inte. Men mordhot? NEj, ge er nu.

Ni beter er värre själva.
Man får lust att sänka sig till er nivå och säga "Den som sa't kan va't!"

Läs Katrins blogg här.

                                
                                                                                


Kommentarer
Postat av: LILITH - Borderline & mamma

Jag kan tycka att hon gick över gränsen genom att publicera både namn och bild. Men jag kan inte riktigt se hur folk kan tolka det som att hon mordhotade henne.

2011-12-13 @ 11:03:47
URL: http://lilith.se
Postat av: A-k

Haha Katrin Z....hon har starka åsikter och tycker inte o gör inte som alla andra jämt. hemskt i detta land det du ;-) Jag läser hennes blogg. Tycker hon är rolig...och rätt smart. Nu får hon exakt den publicitet hon vill ha...Folk tycker så jävla mycket i detta land och det får hon också göra :-) obs!!! Är inte alltid enig i hennes åsikter men så är det ju med allt o alla :-)

2011-12-13 @ 13:24:46
Postat av: Framtiden är vår - Ann-Sofie mamma till Isak

Det har jag missat men fy fan vad löjligt att polisanmäla henne! =) Ha ha människorna har inget fucking liv asså!!!Vad kul att man lyckades imponera på dig lite! Japp på tå. Igår kväll klarade jag 20 st men idag imorse bara 15 stycken. =(Kram!!

2011-12-13 @ 13:36:36
URL: http://www.sojkasframtid.com/
Postat av: Cissi J

Ja helt otroligt hur folk kan hålla på det är ju bara att inte läsa hennes blogg. Jag följer den o tycker det är kul att det finns sådana människor som Katrin :)

Kram

2011-12-13 @ 16:02:11
URL: http://cissishem.blogg.se/
Postat av: Johan

Protesterna handlar ju om att Katrin som är en offentlig person hänger ut en icke offentlig person under ganska vidriga former. Kan du inte begripa det själv?

2011-12-13 @ 18:14:30
Postat av: Åsa-Mamma på gott & ont

Johan:Det handlar inte om att begripa, utan att de som kommenterar inte beter sig bättre själva. De beter sig precis lika illa som den de klagar på.

2011-12-13 @ 18:18:19
URL: http://asahoffman.blogg.se/
Postat av: Nicklas Eriksson

Snarare dig det är fel på om du ser den där beklagansvärda gansterkärringen Zytomierska som i besittning av humor...

2011-12-13 @ 20:41:52
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Åsa-Mamma på gott & ont

Nicklas Eriksson: Vänta nu,känner du Katrin personligen? Eftersom du vet att hon är en "beklagansvärd gangsterkärring". Om du inte gör det,så betyder det att du har fått dina åsikter från att läsa hennes blogg,vilket jag tycker du ska sluta med om du tycker så om henne....

2011-12-13 @ 20:49:21
URL: http://asahoffman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Humor