Vi är insnöade!!!

Den här dagen ser inte alls ut som jag hade tänkt mig. Planen var att vi skulle åka ner till Säffle och hämta hem ett solarium som vi hittat på Blocket, så i förmiddags satte vi oss i bilen och åkte neråt. Hyrde ett släp som skulle ta solriet på.
Vi hann inte mer än förbi Karlstad, innan vi insåg att det var en riktigt dålig ide´att vara ute på vägarna idag. Riktigt snökaos! Trots att vägarna var dåliga, så tänkte vi att kör vi lugnt ska det nog gå bra, men vägarna blev sämre och sämre, och med ett släp på bilen var det INTE roligt kan jag säga. När vi var i Grums hade vi rena dödsångensten...vad gjorde vi?? Vi kunde ha vänt och åkt hem, men Naomi var ju nere i åmål så vi var ju tvungna att hämta henne. Och det var ju lika långt ner som det var hem...vi hade ju trots allt hyrt ett släp, så vi fortsatte...i sakta mak.
Väl i Säffle, fick vi panik! Inget plogat nånstans, och vart vi än körde så höll vi på att fastna. Trots att vi befann oss utanför huset där vi skulle hämta solariet, så beslöt vi oss för att strunta i det. Vi ställde släpet där, och körde ner mot Åmål istället.
Så nu sitter vi här. Fast ute hos mor o far över natten, minst. 45:an är avstängd så vi tar oss inte hem vare sig vi vill eller inte. Inga extrakläder, ingenting...Naomi missar skolan och Jonas missar jobbet imorgon. Han som skulle jobbat för första gången på 4 veckor efter sin sjukdom. :(
Ja, ibland blir inte saker och ting som man har tänkt sig. Hellre sitta fast här ute, än att köra hem i mörkret i det här vädret. Och vi tog oss hit levande. Det är jag väldigt tacksam för! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Humor