Besök av pressen


För er som har missat det, så kan jag med glädje tala om att namninsamlingen har gett lite resultat!
Har precis haft besök av en tidning som ska skriva en artikel om det hela. Kanske kanske kanske kan det ge någon hjälp på vägen, om inte annat så kanske man kan få lite svar.

De lyssnade på allt vad jag hade att säga, om allt som har hänt under de senaste åren och hur sjukt det hela är, hur maktlös man är som mamma när rätten kan gå in och tvinga en till saker som man absolut inte vill...

De sa att de i vanliga fall inte skriver om sånt här, då pressen inte blandar sig i vårdnadstvister, men till och med de hade fått upp ögonen för hur fel allt har gått till i det här fallet.

Ska bli intressant att se vad de får ihop för artikel om det jag berättade, och även vad de får för svar från myndigheterna som de skulle ringa och ställa mot väggen.

Jag kan inte nog tacka er som har hjälpt till med alllt detta, hade det inte varit för er så hade de aldrig hittat till min historia...de sa att de hade läst det på FACEBOOK! Någon av deras vänner hade länkat vidare, så ni ser att det hjälper :)

Tillsammans är vi starka!!

Fortsätter med namninsamlingen och hoppas att fler får upp ögonen för vilket sjukt rättssystem vi har, och att vi måste hjälpas åt och ändra på det, för vem vet? Nästa gång kan det vara ni som drabbas....

TACK ALLA FINA LÄSARE!!



Jag kommer självklart att länka till artikeln så fort den publiceras.

Trackback
RSS 2.0 Humor