Namninsamling FÖR rättvisan

Jag måste göra något!

Det FÅR inte gå till så här, det kan bara inte vara rätt!

Ska rättssytemet gå ut på att man får ultimatum, tvingas välja mellan pest eller kolera?

I korta drag, är detta vad som hänt mig, för er som inte vet:

Min dotters far stämde mig på ensam vårdnad, eftersom jag inte ville skriva på för ett amerikanskt pass så hon kunde åka till Usa.
Anledningarna till att jag inte skrev på var många, men några av dem kan ni läsa om
här . Jag är helt enkelt livrädd för att de aldrig kommer tillbaka om han får med sig henne dit. Detta tyckte inte domaren att det var tillräckliga skäl för att inte skriva på.

Min dotters pappa fanns inte med under hennes första levnadsår, utan han hade då en annan familj i Usa. När han sen flyttade hit för ca 8 år sedan, så har han bara bråkat och snackat skit och ställt till med bråk hela tiden. Han har betalat en tjej för att hon ska anmäla mig till socialen för att jag missköter min dotter (vilket hon har erkänt i efterhand)
Han vägrar prata med mig, hälsar varken på mig eller någon i min familj om vi ses på stan, han tittar inte på mig när vi är i samma rum, och till råga på allt berättar han en massa lögner för vår dotter om mig för att hon ska börja tycka illa om mig.
Varje sommar under 7 års tid, så har pappan stuckit iväg till Usa under 3-4 månader för att jobba. Han meddelar mig aldrig om detta i förväg, utan sticker bara iväg en dag och räknar blint med att jag ska ställa upp och ta hand om dottern utan någon som helst förvarning. Vilket jag GÄRNA gör, men det vore trevligt att någon gång kunna få planera sin tid i förväg.


TROTS allt detta och mycket mer därtill, så skulle de utan tvekan ge ensam vårdnad till pappan om jag inte skrev på för ett pass!

De sa rätt ut, att skriver jag inte på ett pass och släpper henne till Usa, så får pappan ensam vårdnad. De lyssnade inte ens på mina argument! Sen kallar de detta för att vi har "kommit överens". Trots att jag blev tvingad till att gå med på det.

Och plus att det finns ett yttrande från socialkontoret där min dotter klart och tydligt talar om att hon inte VILL åka!

Nu gör jag ett sista försök att stoppa detta, och jag behöver er hjälp.

Jag tänker starta en namninsamling med andra som likt mig inte tycker att det får gå till så här.
Så om ni vill hjälpa till lämna gärna en kommentar med era namn, och gärna er mailadress (som inte syns utåt)

Alla kommentarer som inte har med detta att göra kommer ej att godkännas under detta inlägg.

Så SNÄLLA SNÄLLA!! Skriv under med era namn och hjälp mig gärna att sprida detta vidare...för det är bråttom!

Och har ni några frågor får ni gärna maila mig så ska jag svara så gott jag kan asa_hoffman@hotmail.comLäs mer här

Trackback
RSS 2.0 Humor