Till föraren av bilen framför

Jag har full förståelse för att man tar med sig en kopp kaffe i bilen på vägen till jobbet på morgonen.
Jag har även full förståelse för att det kan bli trångt i bilen, det var ju ingen stor bil du körde, utan en rostig gammal minibil av okänd modell.

Jag har även full förståelse för att man vill städa ur bilen på använda plastmuggar efter att man har druckit ur sitt morgonkaffe. Man vill ju inte ha en massa skräp liggandes kvar i bilen. Det förstår jag.

Det jag däremot INTE förstår, det är hur du tänkte när du vevade ner rutan och kastade ut plastmuggen ur bilen mitt på gatan?

Tänkte du kanske att den försvinner av sig själv? Att den på något mystiskt sätt förvandlas till molekyler och går upp i rök så fort den når asfalten?

Jag vet verkligen inte hur du tänkte, för något sånt skulle jag aldrig få för mig att göra. Och helt ärligt trodde jag inte (eller ville jag inte tro) att det fanns vuxna människor som fortfarande betedde sig på detta sätt år 2012.

Inte nog med att djur kan ta skada av skräpet, eller att någon stackare som jobbar för kommunen ska behöva plocka upp dit skräp, det förstår jag om en självisk person som du inte bryr sig om....men har du tänkt på vad det gör med naturen???

Vet du hur lång tid det tar för en plastmugg att förmultna? Annars kanske du borde googla på det?
Garanterat är du en sån person som inte källsorterar dina sopor heller, för att det "är för jobbigt"

Men du hade väl bråttom till jobbet förstås? 
Det är ju alldeles för jobbigt och tar för långt tid att ta med sig muggen när man ändå går ur bilen...

                                  


Kommentarer
Postat av: Fröken M

Det finns idioter överallt !?

Det börjar bli bättre med hans koppor, men det kommer fortfarande små nya i ansiktet, armar och på benen, så jag antar att det inte blir dagis för honom förrän på onsdag eftersom det ändå är röd dag på tisdag...

Men i helgen ska han få åka till sin mormor och morfar lördag till söndag så att jag får "vila" lite efter en minst sagt INTENSIV vecka ;)

kram

2012-04-26 @ 11:11:38
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Helena

Men jisses! Vad svårt ska det vara att inte skräpa ner naturen??!! Hatar folk som inte tar hänsyn :(Man kanske skulle släppa av ett lass med sopor hemma hos personen ifråga, skulle iaf va intressant att se hans rektion :P

Hoppas allt e bra me er. Allt e okej här o Sharona har nu en "normal" period ;) hihi Hon hälsar buff (puss) Kram från oss <3

2012-04-26 @ 11:32:27
URL: http://mysharona.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Humor