Vilding


Ända sen vi kom hem från Dubai, så har Nino haft rubbade sovtider. När han lägger sig vid sjutiden på kvällen så får han för sig att han bara ska sova middag, så då vaknar han vid niotiden igen och är definitionen av pigg.
I vanliga fall brukar vi spendera de kommande timmarna med att försöka få honom att somna om, men nu när vi suttit med löningar till elvatiden på kvällen så har vi istället låtit honom vara uppe.

Han blir då totalt helvild!
Spinger runt som en duracellkanin här hemma vill jag lova!

När vi till slut sätter oss och med en macka framför tv:n för att varva ner, så sitter han emellan oss med en egen macka under täcket, och då finns det ingen nöjdare än den lilla grabben. En stor macka i sin hand, ett stort leende på läpparna, och mamma och pappa på varsin sida.

Jag vet, inte bra att vänja honom. Men nu är löningarna klara för denna månaden, från och med idag blir det andra bullar här hemma.


                                                                                                                      


Kommentarer
Postat av: Carola

Haha, snygg bild! Roligaste minen på länge!

2011-11-24 @ 08:48:56
URL: http://barbamamas.blogg.se/
Postat av: Ida

Haha känner igen d där :-P vi hade en sån piggelin här igår kväll. Somnade inte förrän runt elva tiden !!! Men men d blir bättre ikväll :-)

2011-11-24 @ 09:16:17
URL: http://minlillagroda.wordpress.com
Postat av: Fröken M

haha !! vilken härlig bild !!

Här får vi gömman russinen, annars klättrar viggo upp på diskbänken ( använder halvt utdragna lådor som stege ) och rotar sig igenom överskåpen på russinjakt !! Jäkla busfrö ;)

Kram

2011-11-24 @ 09:18:47
URL: http://frokenmela.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Humor