Akuten och julmarknad

Som vanligt blev inte dagen som vi hade tänkt oss. Skulle sitta hemma och ta det lugnt, men istället fick vi åka in till Gripen vårdcentral med Nino. Han har nämligen haft väldigt mycket utslag och så ont så vi inte får tvätta honom när vi byter blöja, och det har hållit på i flera dagar. När vi ringde sjukvårdsupplysningen ville de kolla honom med en gång för att försäkra sig om att det inte var testikelvridning, men som tur var så var det "bara" kraftiga blöjeksem.

När vi ändå var inne i stan så passade vi på att ta en sväng på julmarknaden, barnen fick åka karusell och lämna önskelista till jultomten.

Efteråt åkte vi hem och fick besök av min bror med familj. Naomi fick nämligen med sig rester av kalkonen från Thanksgivingmiddagen igår från sin pappa (Kors i taket!) så vi har ätit riktigt god kalkon till middag och haft mys.

Så det blev bra trots att det inte blev som vi tänkt oss! :)







                                                                                                                    


Kommentarer
Postat av: Martina

Å fy, jag kan tänka mig hur rumpan såg ut. Sonen hade en omgång med rejäl blöjeksem för några månader sedan.

Det var liksom sårigt och blödde lite som värst!

Han ville inte sitta på rumpan och vaknade på nätterna när han rullade från mage till rygg och så fick man natta om honom på mage igen.



Inget nytt hade vi gjort och han hade oss veterligen inte heller varit för länge i blöt blöja eller så. Olyckliga omständigheter....

2011-11-27 @ 22:37:59
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Humor