Torres walkes alone.....

Att se dagens match där Liverpool mötte Chelsea med Torres i spetsen för motståndarlaget var INTE roligt!
Kändes helt fel ju...man är så van vid att han är den man håller på och nu var det plötsligt tvärtom.

Känslan man fick när han gick in på planen med skamsen blick påminde mycket om den känsla man får när man blivit dumpad och ser exet med sin nya kärlek.
Man känner sig sviken....
Har han bara ljugit hela tiden....?
Han älskade oss nog aldrig på riktigt....

Finns bara en sak att göra nu....

SLÄNG TORRES I OTROHETSHÅLET!!!



Torres använde alla gamla dumpningklichee'r när han lämnade Liverpool...




Det krossade hjärtat Liverpool har haft sen Torres svek fick idag sin rejäla hämnd, när de vann mot Chelsea med 1-0.
En välbehövlig vinst, som gjorde gott för självförtroendet, och liksom sa till Torres att "We're over you" !!!



Kommentarer
Postat av: Ajlin

Har Torres verkligen svikit? Eller är han bara en människa som har som jobb att spela fotboll och har blivit erbjuden bättre villkor och bättre lön från ett annat ställe och tackat ja? Vem skulle inte gjort det? Och om nu Liverpool verkligen inte hade velat sälja honom så hade de ju inte gjort det. Klubben var ju uppenbarligen mer intresserade av pengar än att behålla sin stjära.

2011-02-06 @ 19:57:50
URL: http://ajlin.blogg.se/
Postat av: Åsa

Jo Elin, det är ett svek.

Visst, hade han bara varit en "vanlig" inköpt spelare som bytte lag hade jag inte sagt något. Men Torres har svurit sin kärlek trogen mot Liverpool från början, sagt att han aldrig sviker, t o m tatuerat in Liverpools slogan på armen för att visa vart han står. Och sen lämnar så fort det svackar lite i laget, det är svek...Och jo, Liverpool hade inte så mycket val annat än att sälja, eftersom det stod så i kontraktet plus att det var Torres eget val i slutändan.

2011-02-06 @ 20:45:36
URL: http://asahoffman.blogg.se/
Postat av: Windsor

Ajlin: Det är klart att han har svikit Pool. Visst är det hans jobb att spela fotboll, men om du inte visste det så gör man det också för att det är kul. Och att tjäna 1.2 miljoner i veckan är väl inte så pjåkigt, han har ju inte ont om pengar direkt. Och visst hade vi kunnat förkastat alla bud, men det ska vara en ära att spela i den röda tröjan, och vi såg ju redan i höstas hur loj han var och att något var fel. Så att tvinga kvar honom i klubben hade inte fungerat det heller. Och sist men inte minst, att först göra uttalanden som "LFC is my English team and I don't think about playing for another one." – Fernando Torres" och sedan lämna in en transferansökan tre dagr innan fönstrets slut är inte acceptabelt.

2011-02-06 @ 21:03:57
Postat av: Ajlin

Kan man inte se det som att han har träffat någon annan och blivit vansinnigt förälskad och så gjort slut för att vara med någon annan? För han har väl inte spelat fotboll i något annat lag medan har fortfarande var kontraktskriven för Liverpool? :P

2011-02-07 @ 09:49:42
URL: http://ajlin.blogg.se/
Postat av: Åsa

Jo, så kan man kanske se det. Men i eget fall så hade jag blivit både förbannad och bitter på Jonas om han träffade en annan och lämnade mig för denna. Det hade jag oxå sett som ett svek ;) Hade inte du?

2011-02-07 @ 10:52:09
URL: http://asahoffman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Humor