Bevara Sverige svenskt?

Behöver väl inte säga mycket mer?



Tragiskt att detta nu representerar Sverige!!
                                                                      

Kommentarer
Postat av: Jan

Vadå tragiskt??? såg du inte på TV igår??!! där sa en expert att SD är inget främlingsfientligt parti!! läs på lite va??!!

2010-09-21 @ 13:55:13
Postat av: jennie

Pinsamt pinsamt..

2010-09-21 @ 14:58:43
URL: http://norr-baggen.blogspot.com
Postat av: nene

Jag har själv utländska rötter och dessa från Serbien och vet hur det kan se ut och förlora kontrollen av sitt land av invandrande muslimer som levt i landet länge men har inget ursprung i Serbien, utan i Albanien och Turkiet.

Jag förstår SD med sitt stöd av alla röster de fått i detta val, den sanna andelen röster de skulle ha fått ligger mera på det dubbla, eftersom partiet är nytt för rikstagen och inte varit med de stora pojkarna/flickorna tidigare så vågade folket inte rösta rakt av på SD, men nästa val så kommer SD med stor sannolikhet att fördubblas.

Problemet med både de röd/gröna och blå är att de inte lyssnat till folket utan bara har kört över oss. Svensk invadringspolitik är ett misslyckande och det ända rätta är att stoppa den stora mass invandring, dock inte den enstaka(maka/make) invandring och om så skulle behövas arbetskraft invandring. för det första ska Sverige se till att alla medborgare i vårt land har Arbete om man är arbetsför, en bra pension och om man är sjuk får sin ersättning utan att leva i skräck för morgondagen. Dessa pengar och möjligheter har Sverige, det gäller bara att göra det. Den dagen vi uppnår dessa mål då kan vi börja diskutera internationella hjälp insatser.

Varför folket röstat på SD är dock inte bara för att begränsa den stora mass invandring till Sverige, utan det finns andra stora frågor som intresserar den normale svensken MER. så som högre arbetslöshets ersättning, sjukförsäkringen, lägre skatt på normal inkomsttagaren, Sjukvården, skolan m.m. Och enligt min synpunkt så är Sverige demokraterna de ända som har träffat ett komplett utbud med en seriös budget jämfört med alla andra

En annan stor fråga som intresserar och påverkar Svensken med stor ekonomisk börda är också de OCKER höga skatter på drivmedel och EL eller så kallade med fina lögner Miljö/klimat politik med skatt. Denna skatt håller inte det minsta som de röd/grön/blå driver, om dessa partier vill att vi skall minska bensin och diesel förbrukningen gällande våra bilar, så hade de ordnat att konverteringar till gas, etanol m.m. eftersom normalt folk har inte råd med att köpa en ny flexifuel bil. Denna konvertering hade varit laglig, billigt(med billigt menar jag då max 5000:-) och utan en komplicerad provbesiktning och knasiga intyg. Detta i sin tur med gas/etanol skall vara billigt att nyttja och beskattningar skall sänkas betydligt. Efter detta kan jag lova er att era miljömål är nådda: -men vad händer då med de pengar(skatter) vi stjäl från folket, vi förlorar ju dem då?? "ironi"

Det finns vissa saker som är en mänsklig rättighet i dagen samhälle: ett hem, vatten, mat, EL, sjukvård, skola m.f. och dessa får aldrig ockras med skatter eller dyra priser så att folk inte har råd att leva..



Lycka till SD kör hårt! min röst har ni med stöd..



Ps.. Ut med Vänster kommunisterna och Miljö terroristerna...

2010-09-21 @ 17:36:16
Postat av: Svensk Front

Så jävla gött att SD är i riksdagen. Sverige åt svenskarna!

2010-09-22 @ 00:47:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Humor