Sverige i krig? (OBS! Starka bilder!)


"Nu ska era barn, döttrar och systrar lika som våra bröder och systrar r.”

Meddelandet i mannens brev till svenska folket var tydligt. Sverige ska få sona för att de lagt sig i.

SKRÄMMANDE!!!
Fruktansvärt. Helt otroligt. Ja, jag vet inte, finner inte riktigt orden. Trodde inte att vi skulle hamna i den här sitsen. Man trodde man var säker som bodde i Sverige, ett neutralt land. Men jag antar att man inte kan vara helt säker nånstans.

Jag blir helt klart rädd när jag läser nyheterna idag. Var det en engångsgrej, eller är detta vad vi har att vänta oss nu? Ska man behöv känna sig rädd för att bli ihjälbombad när man går ut på stan och shoppar?



Självmordsbombaren i Stockholm igår...


Börjar förstå känslan som flyktingarna har när de kommer till Sverige. De vill fly ifrån ett krig som de inte vill ha något med att göra. Varför ska oskyldiga människor behöva dö? Låt dom som yttrar sig och lägger sig i få stå sitt kast, vill de kriga så låt dom göra det, men dra inte in oskyldiga människor i erat hat.

Ingenting blir ju bättre av att skrämma slag på ett helt land. Tvärtom!

Allting känns så absurt på något vis. "Med anledning av den svenska tystnaden kring Lars Vilks målningar,,,,"

TYSTNADEN!
Hallå eller.....Yttrandefrihet i all ära, men här är det Tystnaden de stör sig på! Jag kan förstå om de känner sig "retade", (är det rätt ord hmmm) men att starta ett krig och döda människor pga av det? Nej, det kan jag inte förstå..

Hoppas innerligt att dessa männsikor som krigar och dödar och bråkar med varandra inte har bloggar. De skulle aldrig klara av den elaka kritik som man som bloggare kan få ta emot i sina kommentarer. Tänk om man skulle starta ett krig mot varenda person som lämnat elaka kommentarer. Och hela staden de bor i.


Vad tror ni?
Blir ni rädda av att läsa om självmordsbombaren i Stockholm, eller tror ni att det bara var en ensam galning??



bloglovin


Kommentarer
Postat av: Danne

Självklart är de hemskt de som hänt men speciellt förvånad är ja inte.

De händer mycket som vi vanliga svenskar inte får veta hela tiden.

Tyvärr är nog de här bara början.

Är lite blåögt att tro att Sverige skulle klara sig utan nåt sånt här. Varför och hur är vi så mycket säkrare och bättre än andra länder?

Mycket är skrämmande kring de här. De som hänt och att folk lever i en värld där solen alltid skiner...

2010-12-12 @ 12:58:05
URL: http://danneking.bloggplatsen.se/
Postat av: Ullis

I vilket fall så är han ju död nu. Tycker att det är lite roligt att han verkligen misslyckades, hade varit roligt om han överlevt att bara få skratta lite åt honom så han skulle känna förnedringen, sen kunde han få dö.

Du skriver att du förstår känslan över hur det är att vara flykting, han kom själv hit som flykting, och med tanke på hur mycket flyktingar vi har med islamsk bakgrund så kan du ju bara tänka dig fortsättningen

2010-12-12 @ 13:37:12
Postat av: Ajlin

Jag tror helt klart att det här bara var en ensam galning. Ingen organisation har tagit på sig dådet. Dessutom spekuleras det kring terrorism för att mannen var muslim. En dansk hade varit en självmordsbombare, en arab blir en terrorist. Bomber som smäller och dödar människor är otäckt var i världen det än händer, men jag är inte det minsta rädd.

2010-12-12 @ 17:31:53
URL: http://ajlin.blogg.se/
Postat av: AmeliaWatson

Tyvärr är ju inte Sverige ett neutralt land - på riktigt - längre.

Kolla bara på de vapen som Sverige exporterar, så att andra kan döda varann... och soldater som Sverige skickar till krigande länder.

Det heter att dom åker dit för att "bevara freden". Men, dom åker inte obeväpnade. Och, dom skjuter "i sitt fredsbevarande syfte" ihjäl folk i de länderna.



Tyvärr är detta bara början.... på den fortsättning som de styrande i Sverige har skapat.

Och, ja... man blir räddare för var dag som går.

För sånt här ska inte hända här - eller nån annanstans i världen


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Humor