Lite deppig idag



Efter en sån här vecka känner jag nästan att jag ångrar att vi köpte detta huset och flyttade hit ut. Man är ju helt beroende utav bilen ju. Nu när den har varit trasig i en hel vecka, så blir jag ju som en fånge i mitt eget hem.

Jag har inte varit utanför dörrarna sen i tisdags.

Visst, jag kan gå ut och gå. Men i den här kylan och ett barn som absolut inte tycker om att ligga i barnvagn, så är inte det så roligt heller. Och vart ska man gå? Finns inget att se här ute i Skived direkt. Kan ta bussen in till stan, men det tar en kvart bara att gå till busshållsplatsen, och sen böka sig dit med barnvagn och byta bussar och bök o bök...nej tack!



Har varit hemma hela veckan och visst, jag har haft fullt upp. Städning, och tvätt och matlagning m.m.m. men hur kul är det???

Har sett fram emot helgen. Hoppades att bilen skulle vara lagad så vi kunde åka in till stan. Ta en fika kanske. Gå i affärer. Eller bara se lite folk. Skulle fått besök av Peter & Karin idag.

Men så blir älsklingen sjuk. :( Ligger med hög feber och har sovit hela dagen. Jag har inte ens sett till honom idag nästan. Naomi är ute och leker, så det är jag och Nino, som vanligt.

Inget att göra, inget att se fram emot. Förutom att maken kommer att vakna vid nio ikväll och se på fotboll. SUCK!

Jag vill bara skrika rakt ut av tristess.....AHAHAHHHAHHHHHH!!!!!!!!!!

Just nu önskar jag att vi bodde inne i stan. Då skulle jag ha gått ut i affärer, eller tatt en fika med nån kompis, eller gått till leklandet med Naomi....nu får jag.....sitta här och tycka synd om mig själv.






Kommentarer
Postat av: JOSEFINE ANERLAND

njääe.. men annars kan jag bara rekommendera designadinblogg, dem har de mesta. (: hittar inte vart man ändrar de i anchors mall tyvärr :(

2010-12-11 @ 15:41:39
URL: http://josefineah.blogg.se/
Postat av: åsas lilla boy toy

älskar dig gumman min.

2010-12-11 @ 18:10:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Humor